Şimdi Ara

Sivil havacılık kabin memurluğu sorusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
54.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene Sivil havacılık yüksek okulu kabin memurluğu ya da Sivil hava ulaştırma yüksekokulu düşünüyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? birde bu bölümler 2 yıllık olduğu için DGS ile 4 sene ye çıkarma imkanımız varmı? DGS ile çıkarma imkanımız yok ise Açıktan 2 sene daha okursak 4 yıllık mezun gibi mi görünürüz ? teşekkürler. vay halimize düne kadar pilot olmayı istiyorduk. şimdi pilotun ayakcısı olucaz iyimi

• Bence boyle dusunuyorsan ne pilot ol nede kabin memuru

Ne memur pilotun ayakcisi ne pilot memurun efendisi

Herkes sirket sahibinin kolesi:D(sadece sakaydi bu son cumle)

Pilot olmak istiyorsan para pul icin deil havacilik sevdan icin pilot olacaksin havaciligi seveceksin yoksa o stresin yada duzensiz hayatin altindan kalkamassin ve hic bir sekilde pilotluktan vazgecmiyeceksin

Kabin memurlugunu nasil yapicaksin 100 kusur kisiye hizmet edeceksin pilota degil ve buda buyuk sabir istiyor

Gordugun gibi son gunlerde ahl ve isg nin durumu kotu onlarca iptal var sen ucagi kalkamayan veyahut kalkipta baska meydana divert eden laf anlamaz yolculara laf yetistirip isin altindan kalkabileceksen kabin memuru ol

Ayriyetten benim ablam kabin memuru ama o okuldan mezun olmadi pegasusun tecrubesiz alimiyla girdi 2 sene once bu okuldan mezun olanlarin durumunu arastirmqayi unutma demeye calisiyorum
  • Şu dünyada insanla uğraşmak kadar kötü bir şey yok. Belki erkek olduğundan etkilenmeyebilirsin. Ama kokpite gelip yeter ya deyip ağlayan kabin memurları düşündüğünden daha fazladır. İşin zorluklarından sonra nasıl kabin memuru olunur kısmına gelelim. 2 yol vardır.
    1. 2 yıllık bir bölümde sivil havacılık kabin hizmetleri okumak benim bildiğim kadarıyla Anadolu, İstanbul, Kırklareli, okan ve kapadokya myo'da var. Ama en önemlisi kapadokya myo'daki eğitimdir. 5 yıl boyunca sana THY'da iş garantisi veriyor. Ama şöyle bir sorun var sadece bayanları alıyor. (D.G. yapılabilecek programlar Lojistik Yönetimi Seyahat İşletmeciliği Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Ulaştırma ve Lojistik'dır.)
    2. İse THY mülakatlarını geçersen eğitime tabi tutulursun. Ondan sonra işe başlarsın. Birden fazla yabancı dil bilmen, bakımlı olman v.s sana avantaj sağlar.

Havacılıkla ilgili ne olursa olsun inan kolay bir tarafı yok. Hepsi pilotluk kadar zordur.
    Not:Bir belgeselde izlemiştim. Yurtdışında kabin memurlarına dövüş sporları dersi veriliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Şu dünyada insanla uğraşmak kadar kötü bir şey yok. Belki erkek olduğundan etkilenmeyebilirsin. Ama kokpite gelip yeter ya deyip ağlayan kabin memurları düşündüğünden daha fazladır. İşin zorluklarından sonra nasıl kabin memuru olunur kısmına gelelim. 2 yol vardır.
    1. 2 yıllık bir bölümde sivil havacılık kabin hizmetleri okumak benim bildiğim kadarıyla Anadolu, İstanbul, Kırklareli, okan ve kapadokya myo'da var. Ama en önemlisi kapadokya myo'daki eğitimdir. 5 yıl boyunca sana THY'da iş garantisi veriyor. Ama şöyle bir sorun var sadece bayanları alıyor. (D.G. yapılabilecek programlar Lojistik Yönetimi Seyahat İşletmeciliği Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Ulaştırma ve Lojistik'dır.)
    2. İse THY mülakatlarını geçersen eğitime tabi tutulursun. Ondan sonra işe başlarsın. Birden fazla yabancı dil bilmen, bakımlı olman v.s sana avantaj sağlar.

Havacılıkla ilgili ne olursa olsun inan kolay bir tarafı yok. Hepsi pilotluk kadar zordur.
    Not:Bir belgeselde izlemiştim. Yurtdışında kabin memurlarına dövüş sporları dersi veriliyordu.

bu istanbuldaki özel galiba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Şu dünyada insanla uğraşmak kadar kötü bir şey yok. Belki erkek olduğundan etkilenmeyebilirsin. Ama kokpite gelip yeter ya deyip ağlayan kabin memurları düşündüğünden daha fazladır. İşin zorluklarından sonra nasıl kabin memuru olunur kısmına gelelim. 2 yol vardır.

bu istanbuldaki özel galiba ?

Hayır sadece kapadokya, okan ve THK üniversitesi(Eklemeyi unutmuşum.) özel.

• Havada GARSON olucağına ! bence Sivil hava ulaştırma bölümüne gir Bitir 2 seneliği KPSS ye gir Devlet hava meydan işletmeciliğine girersin . havada garson olmak sana bir yarar sağlamaz bence ben antalyada Havalimanında çalışıyrum değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Havada GARSON olucağına ! bence Sivil hava ulaştırma bölümüne gir Bitir 2 seneliği KPSS ye gir Devlet hava meydan işletmeciliğine girersin . havada garson olmak sana bir yarar sağlamaz bence ben antalyada Havalimanında çalışıyrum değmez

havacılık tutkusu olan birisiyim. Pilot olamadık teselli olalım bari. Hava Garsonu lafınıda hiç beğenmedim. Onlar senden benden kültürlü İngilize İspanyolca İtalyanca dilini takır takır konusuyorlar. 3 4bin tl maaşıda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivil savunma ve itfaiyecilik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Havada GARSON olucağına ! bence Sivil hava ulaştırma bölümüne gir Bitir 2 seneliği KPSS ye gir Devlet hava meydan işletmeciliğine girersin . havada garson olmak sana bir yarar sağlamaz bence ben antalyada Havalimanında çalışıyrum değmez

havacılık tutkusu olan birisiyim. Pilot olamadık teselli olalım bari. Hava Garsonu lafınıda hiç beğenmedim. Onlar senden benden kültürlü İngilize İspanyolca İtalyanca dilini takır takır konusuyorlar. 3 4bin tl maaşıda var.

Evet garson yakıştırması hoş olmamış ama arkadaşın söylediğine kısmen katılıyorum.Eğerki THY olmayacaksa kesilikle DHMİ düşünmen daha doğru olur kanaatindeyim

• donanımhaber forum
    İktisat okuyorum 2 yıllık Sivil havacılık kabin hizmetlerine geçiş yapmalı mıyım? » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_99575606/tm.htm
    yardım...
  • arkadaşlar ben bu sene kabin hizmetleri okumayı dusunuyorumda vücudun görünen yerınde ız olmuyacak dıye sart koşmuşlar.benımde bılegımın bır avuç yukarısında yanık ızı var sıkıntı olurmu
  • konu takip
  • bu arada beyler 3 yıl once acmısım konuyu sivil havacılık okucaktım ama yazdım gelmedi oncelık varmıs ticaret okuyanlara simdi Turizm işletme okuyorum 2.sınıfım henuz bakalım 2 yıl daha var okulun bitmesine host hostes alımlarında turizm işletme okuyunları biraz daha sanslılar arastırdım bayagı o yuzden bu bolumu okuyorum hayırlısı diyelım sevdamız havacılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 13 Nisan 2015; 1:54:23 >
  • Sivil havacılık kabin hizmetleri bolumunde okuyan arkadaslar var mi? Ne gibi avantajlari var? Ben turizm okuyorum suan da bilgilendirirseniz cok iyi olur.

• 3.sinif olduk bakalim okumaya devam

• Nerede okuyosun hocam.

• Bende bu yil sivil havacilik okicam ama bilegimin bir karis ustunde dovme var sorun olur mu

• Burakgcl62 B kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal sorun olur ama işin aslı üniforma giydiğin zaman hiçbir şekilde gözükmemesi lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.