Şimdi Ara

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba dh' ye yeni üye oldum.
    Ben 12. sınıf öğrencisiyim.Önümüzdeki Mart ayında gireceğim sınavdan sonra SHUİ okumayı düşünüyorum ancak daha önce aklımda görme engelli öğretmenliği vardı.Girebileceğim programları incelerken SHUİ'yi gördüm ve biraz araştırdım.
    DH'deki konuları okudum, farklı sitelerdeki yazıları inceledim.Ancak kafama hala net oturmadı.Hem güzel meslek, iş olanağı fazla diyenler var hem de tam tersi asgari ücret iş bulması zor diyen var.
    Bu işte ingilizcenin öneminin farkındayım.Şu an anadolu lisesi öğrencisiyim, az da olsa ingilizcem var ve bu meslek için öğrenirim öğrenmeyede hevesliyim.Yani 4 sene sonca iyi düzeyde ingilizce bilsem bu meslekte iş bulmada olsun maaşta olsun sıkıntı çeker miyim yoksa rahatlıkla iş bulur muyum?Ayrıca okuduğumuz üniversitenin iş bulmada çok fazla önemi var mıdır? Atıyorum On Dokuz Mayıs Üniversitesinde okumamla Atılım Üniversitesinde okumam ileride benim için önemli bi rol oynayacak mı?Eğer üniversite önemli değilse bu bölümü açık öğretimden okumalı mıyım? Okul bittikten sonra yapacağım işler nelerdir; daha doğrusu kulede çalışmak için ne yapmam gerek çünkü bana kule çok cazip geliyor.
    Vereceğiniz bilgi ve cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhacemisi -- 20 Aralık 2015; 15:55:54 >

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhacemisi

Öncelikle merhaba dh' ye yeni üye oldum.
    Ben 12. sınıf öğrencisiyim.Önümüzdeki Mart ayında gireceğim sınavdan sonra SHUİ okumayı düşünüyorum ancak daha önce aklımda görme engelli öğretmenliği vardı.Girebileceğim programları incelerken SHUİ'yi gördüm ve biraz araştırdım.
    DH'deki konuları okudum, farklı sitelerdeki yazıları inceledim.Ancak kafama hala net oturmadı.Hem güzel meslek, iş olanağı fazla diyenler var hem de tam tersi asgari ücret iş bulması zor diyen var.
    Bu işte ingilizcenin öneminin farkındayım.Şu an anadolu lisesi öğrencisiyim, az da olsa ingilizcem var ve bu meslek için öğrenirim öğrenmeyede hevesliyim.Yani 4 sene sonca iyi düzeyde ingilizce bilsem bu meslekte iş bulmada olsun maaşta olsun sıkıntı çeker miyim yoksa rahatlıkla iş bulur muyum?Ayrıca okuduğumuz üniversitenin iş bulmada çok fazla önemi var mıdır? Atıyorum On Dokuz Mayıs Üniversitesinde okumamla Atılım Üniversitesinde okumam ileride benim için önemli bi rol oynayacak mı?Eğer üniversite önemli değilse bu bölümü açık öğretimden okumalı mıyım? Okul bittikten sonra yapacağım işler nelerdir; daha doğrusu kulede çalışmak için ne yapmam gerek çünkü bana kule çok cazip geliyor.
    Vereceğiniz bilgi ve cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Mezun olduktan sonra İngilizceniz iyi ise rahatlıkla iş bulabilirsiniz tabi ama her şey yine size bağlı yapabileceğiniz iş alanı çok genişliyor sizin kapasitenize göre bence kesin bir hedef koyun şu an kararsızsanız bile eminim okumaya başladığınız 2 yıl içinde alanı daha çok tanıyacaksınız ve birçok pozisyon göreceksiniz. Tavsiyem bir hedef belirlemeniz ve ona göre hedefe yoğunlaşmanız. Mezun olduğunuz Üniversite önemli , en önemli kısmı ise ders programları. Bazı Üniversitelerin ders programları gerçekten çok kötü isim vermeyeceğim. Bazı Üniversitelerin ders programları da havacılık alanında size çok şey katacak kadar iyi. Devlet Üniversitelerinin adını verebilirim mesela Anadolunun bir adı var sonuçta havacılık alanında isim yapmış bir Ünv. ordan mezun olmakla diğer ünv. den mezun olmak arasında fark olacaktır ama önemli olan size kişisel olarak katacakları diye düşünüyorum güncel ders programlarını ünv.lerden isteyin. Havacılık alanında ki dersler daha fazla olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 22 Aralık 2015; 14:50:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.