Şimdi Ara

Sıvı Soğutma tamir yapacak firma İstanbulda????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bendeki sıvı soğutma ilgili soğutma performans'ı ile ilgili sorunum var İstanbul'da bu konuda tecrübeli firma, şirket varmı bildiğiniz????Şimdiden teşekkürler.....

• öyle bi yer yok ama bu forumda sana yardımcı olabilicek bi sürü insan var
  • Ya ben daha önce hiç su soğutma kullanmadım..Şimdi bu sistemi yaptığımdan beri pc kendiliğinden kapanıyor...Defalarca virüs ya da trojan olabilir diye antivirüs ve spyware'ler ile taratıp olmayınca yeniden Xp e vista'da yükledim ama sorun çözülmedi..Sırf bu yüzden iki harddisk'im bozuldu....Sorunun su soğutmadan kaynaklandığını düşünüyorum...Sanırım Cpu'yu yeterince soğutamıyor ve sistem bir süre çalıştıktan sonra kapanıyor...Bu su soğutmadan anlayan biri yeniden monte edecek ya da arızası varsa yapacak birine ya da servise göstermek istiyorum...
  • siz galiba cpu bloğunu yanlış monte ettiniz tam oturmamış olabilir yada pompanız çalışmıyodur
  • İyiyde işte bunu anlayacak birilerine ve monte edecek birilerine ihtiyacım var....
  • Bence böyle birşeye hiç gerek yok, eğer dilerseniz msn den yardımcı olabilirim size profilimde var msn im gidip te biryerlere bir ton para dökmeye hiç gerek yok...

Montaj çok kolay bir iştir aslında yeter ki doğru yapılsın..
  • Ya montajı ben yapmamıştım bu şekilde aldım...Kızdım söktüm bende su soğutmayı, yatıyor şimdi kasa öyle...
    Pompa arızalı mı onu nasıl anlayacağım bilmiyorum ki?Su akışını göremiyorum şeffaf hortum var...Hortumları tutuyorum hiç soğuk değil..Aykun arkadaşı MSN'e ekledim ama şu an online değil bende çalıştığım için akşam 22:00'den sonra müsait oluyorum...Özelden bana cep telini verebilirsen çok memnun olurum...Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mitra

Ya montajı ben yapmamıştım bu şekilde aldım...Kızdım söktüm bende su soğutmayı, yatıyor şimdi kasa öyle...
    Pompa arızalı mı onu nasıl anlayacağım bilmiyorum ki?Su akışını göremiyorum şeffaf hortum var...Hortumları tutuyorum hiç soğuk değil..Aykun arkadaşı MSN'e ekledim ama şu an online değil bende çalıştığım için akşam 22:00'den sonra müsait oluyorum...Özelden bana cep telini verebilirsen çok memnun olurum...Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

Hocam hortumlar soğuk olmaz en düşük oda sıcaklığında olur anca çalışırken sıcak mı diye bakabilirsiniz. Öncelikle işlemcinin ısısını bir kontrol etmelisiniz biostan yada ısıyı gösteren çeşitli programlar vardır onlardan 1 tanesiniyle kontrol edin değer normal değilse sorunu soğutmada aramak gerekir ki söylediklerinize bakarak sorun şundandır demek pek mümkün değil

• quote:

Orjinalden alıntı: Number47
    Hocam hortumlar soğuk olmaz en düşük oda sıcaklığında olur anca çalışırken sıcak mı diye bakabilirsiniz. Öncelikle işlemcinin ısısını bir kontrol etmelisiniz biostan yada ısıyı gösteren çeşitli programlar vardır onlardan 1 tanesiniyle kontrol edin değer normal değilse sorunu soğutmada aramak gerekir ki söylediklerinize bakarak sorun şundandır demek pek mümkün değil

Tavsiyelerin için teşekkürler..Bilgisayarın kapanması su soğutmadan kaynaklanmıyormuş sanırım ramler'le ilgili....Ama genede anlamadım radyotörden çıkan borudaki su soğuk olması gerekmezmi???
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Number47

Tavsiyelerin için teşekkürler..Bilgisayarın kapanması su soğutmadan kaynaklanmıyormuş sanırım ramler'le ilgili....Ama genede anlamadım radyotörden çıkan borudaki su soğuk olması gerekmezmi???

Dediğim gibi oda sıcaklığından daha düşük sıcaklıkta olması teorik olarak mümkün değil

• Peki bu sebil makinalardan içtiğimiz su nasıl buz gibi oluyor????Çalışma prensibi aynı değilmi?
  • quote:

Peki bu sebil makinalardan içtiğimiz su nasıl buz gibi oluyor????Çalışma prensibi aynı değilmi?

Hayır onlarda fan yok
    onlar buzdolabındaki prensibi kullanıyorlar
    bilgisayarlarda kullandığımız su soğutma ise işleci ekran kartı gibi parçalardan sıvı ile emdiğimiz ısıyı radyatörde geniş bir alana yayarak üzerine hava üfleyerek(ortadaki sıcaklıktaki hava) içerdeki sıvıyı oda sıcaklığına getirmeye çalışır prensip budur.

Bir örnek verirsek bir miktar elimizde 80derecedeki su olsun biz bu suyun içerisine istediğmiz kadar 20derecedeki suyu dökelim karışımın sıcaklığı 80 dereceden aşağı doğru düşecektir ama hiç bir zaman 20den aşağıya düşmicektir 2si hemen hemen aynı mantıktır

• Buzdolabı prensibi uygulanamazmı?Zor mu? Pahalı mı? diye sorcak oldum fakat forumu biraz gezince olmayacağını anladım...Bu soruyu hiç sormamış olayım en iyisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 26 Ocak 2009; 13:01:49 >
  • quote:

Buzdolabı prensibi uygulanamazmı?Zor mu? Pahalı mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_3001171/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.