Şimdi Ara

Sıvı soğutma parçaları, Corsair VS450 Psu, Xigmatek Kasa Fanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Sıvı soğutma parçaları, Corsair VS450 Psu, Xigmatek Kasa Fanları

Test sistemim için aldığım ve koruyucu ambalajını bile yırtmadığım Corsair VS450 450W Psu'yu gereksiz yer kaplamaması adına satışa koyuyorum.

PSU : Corsair VS450 450W 120mm Fanlı Psu => Fiyat: 75 TL

http://www.sanalmarketim.com/corsair-cp9020049eu-vs-serisi-vs450-450watt-120mm-fanli-psu/p_44760/

Gün itibariyle sıfır fiyatı 106 TL.Ürün sıfırdır, paketi ve koruyucu ambalajı bile açılmamıştır. Sanalmarketim faturalı ve garantilidir.

Platform ve kasa değişikliğine gittiğimden dolayı daha paketleri bile açılmamış ''sıfır'' sıvı soğutma parçalarını satışa koyuyorum.

: Sıvı Soğutma Malzemeleri :

Sıvı soğutma parçaları, Corsair VS450 Psu, Xigmatek Kasa Fanları  Sıvı soğutma parçaları, Corsair VS450 Psu, Xigmatek Kasa Fanları
    Koolant: Mayhems Pastel - Ice White 1000ml => Fiyat: 30 TL

Rakorlar: Monsoon 16/10mm (ID 3/8" OD 5/8") Six Pack - Matte Black (2 Adet 6LI Set Paketi) => Paket Fiyatı: 75 TL | Adet Fiyatı: 15 TL

Rakorlar(90 dereceli): Monsoon 16/10mm (ID 3/8" OD 5/8") 2 x Monsoon 16/10mm (OD 5/8") Rotary 90° - Matte Black (2 Adet) => Adet Fiyatı: 20 TL

Rakorlar(45 dereceli): Monsoon 16/10mm (OD 5/8") Rotary 45° - Matte Black (2 Adet) => Adet Fiyatı: 20 TL

Sleeve Kit: Flexsleeve Sleeving Kit (Beyaz) => Fiyat: 30 TL

Sleeving Tool: Phobya Sleeving Tool => Fiyat: 35 TL

Hortum: Masterkleer tubing PVC 16/10mm (3/8"ID) (5 Metre)
    => Metre Fiyatı: 10 TL

: Xigmatek Ledli Kasa Fanları :

Sıvı soğutma parçaları, Corsair VS450 Psu, Xigmatek Kasa Fanları  Sıvı soğutma parçaları, Corsair VS450 Psu, Xigmatek Kasa Fanları

140MM Fan:Xigmatek Beyaz Ledli Siyah Fan 140mm (2 Adet) => Fiyat: 10 TL

140MM Fan:Xigmatek Beyaz Ledli Turuncu Fan 140mm (4 Adet) => Fiyat: 10 TL

* Ürünler Aquatunning'den satın alınmıştır, paketleri açılmaksızın sıfır konumda durmaktadırlar. Herhangi bir deformasyon ya da sorun söz konusu değildir.
    * Ürünlerin kutuları ve faturaları özenle muhafaza edilmiştir. Örnekleri alıcılara verilecektir.

Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Kargo, havale/eft sonrası gönderilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• bir adet pm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair H100 V2 Sıvı Soğutucu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.