Şimdi Ara

Sıvı soğutma Blok Dizaynı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili donanımhaber forumu sıvı soğutma bölümü tutkunları, ekran kartınız, veya anakart çipleriniz için istediğiniz blokları bulamıyorsanız veya çok pahalı geliyorsa, piyasadanda yaptırma imkanınız varsa gerekli CAD çizimini çok cüzi ücreti karşılığında veya gerçekten çok basitse ücretsiz yapabilirim. Amacım tamamen kendimi geliştirmek amatörüm zaten bu CAD çizim işinde. Yine tekrar belirtiyorum amacım gelir elde etmek değil sadece gereksiz yere uğraştırabilecek kişileri önlemek, tek şartım başarılı olan çizimlerin bu konu başlığı altında yayınlanması yani başka ihtiyacı olan kullanıcıların özgürce erişebilmeleri.

Projelendirme:
    - Gerekli çizim tarafınızdan bir kağıda rakamlarla beraber dökülüp bana ulaştırılır.
    - Müsait olduğum zamanlarda elimden geldiğimce bitirip burada herkese açık paylaşıma koyarım
    - Ücret almak istediklerimde ise insiyatif tamamen karşı tarafa kalmış, iş bittikten ve yayınlandıktan sonra ne takdir ederseniz uygundur, açık kaynak uygulama geliştiricilerinin "donate" sistemi gibi olsun istiyorum. Sonuçta iş veya gelir kaynağı olarak bellemiyorum bunu.
    - Ticari amaç güden çizimlerle veya paylaşılması istenmeyen projelerle ilgilenmiyorum.

Sevgiler, saygılar.

G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

Sevgili donanımhaber forumu sıvı soğutma bölümü tutkunları, ekran kartınız, veya anakart çipleriniz için istediğiniz blokları bulamıyorsanız veya çok pahalı geliyorsa, piyasadanda yaptırma imkanınız varsa gerekli CAD çizimini çok cüzi ücreti karşılığında veya gerçekten çok basitse ücretsiz yapabilirim. Amacım tamamen kendimi geliştirmek amatörüm zaten bu CAD çizim işinde. Yine tekrar belirtiyorum amacım gelir elde etmek değil sadece gereksiz yere uğraştırabilecek kişileri önlemek, tek şartım başarılı olan çizimlerin bu konu başlığı altında yayınlanması yani başka ihtiyacı olan kullanıcıların özgürce erişebilmeleri.

Projelendirme:
    - Gerekli çizim tarafınızdan bir kağıda rakamlarla beraber dökülüp bana ulaştırılır.
    - Müsait olduğum zamanlarda elimden geldiğimce bitirip burada herkese açık paylaşıma koyarım
    - Ücret almak istediklerimde ise insiyatif tamamen karşı tarafa kalmış, iş bittikten ve yayınlandıktan sonra ne takdir ederseniz uygundur, açık kaynak uygulama geliştiricilerinin "donate" sistemi gibi olsun istiyorum. Sonuçta iş veya gelir kaynağı olarak bellemiyorum bunu.
    - Ticari amaç güden çizimlerle veya paylaşılması istenmeyen projelerle ilgilenmiyorum.

Sevgiler, saygılar.
    arkadaş güzel düşünmüş d monte sıvı soğutma alıp sadece hortumların motajını yapıp bunu ben yaptım demekten daha iyi daha üretici bir fikir güzel bir paylaşım olabilir
    çizeceğiniz blokların taslaklarını paylaşırsanız performans artırıcı bazı detaylarda yardımcı olabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIVI SOĞUTMA TEMİZLİK
    16 yıl önce açıldı
    Sıvı Soğutma Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    KASA - Sıvı Soğutma Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.