Şimdi Ara

Sıvı Deterjanlar Hakkında (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
13.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • deterjan bölmesine koyacağınız sodanın yumuşatıcıya etkisi olmayacaktır. çünkü ilk su almada deterjanla birlikte makinaya karışacaktır. yıkamadan durulamaya geçerken soda-detarjan karışımlı su makinadan atılacaktır.

makina yumuşatıcıyı tekrar sert su ile alacaktır. dolayısı ile yönteminizin yumuşatıcılı suya etkisi olmadığını belirtmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerta

deterjan bölmesine koyacağınız sodanın yumuşatıcıya etkisi olmayacaktır. çünkü ilk su almada deterjanla birlikte makinaya karışacaktır. yıkamadan durulamaya geçerken soda-detarjan karışımlı su makinadan atılacaktır.

makina yumuşatıcıyı tekrar sert su ile alacaktır. dolayısı ile yönteminizin yumuşatıcılı suya etkisi olmadığını belirtmek isterim.

Yorumunuzu mantıklı buluyorum fakat nasıl yumuşadı birden çamaşırlarim?kağıt gibi oluyordu camasirlarim daha önce..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

quote:

Orijinalden alıntı: sonerta

deterjan bölmesine koyacağınız sodanın yumuşatıcıya etkisi olmayacaktır. çünkü ilk su almada deterjanla birlikte makinaya karışacaktır. yıkamadan durulamaya geçerken soda-detarjan karışımlı su makinadan atılacaktır.

Yorumunuzu mantıklı buluyorum fakat nasıl yumuşadı birden çamaşırlarim?kağıt gibi oluyordu camasirlarim daha önce..

Kurutma seklinizle alakali olabilir. Belki kisin kaleriferin onunde kurutuyordunuz. Simdi hava isininca gunese serdiyseniz yumusak olur

• Kurutma seklim değişmedi aslında % 70 içerde ve kalorifer in cok çok yakınında kurutuyorum.belki de vernel in marifetidir..

• buda benim sıvı detercan ailem
    kutudaki tursil renkli detercan: memun degililiz
    rinso sıvı detercanlar:menunum suan yesil olanını kulanıyoruz
    biobelinda camasır beyazlatıcısı :fena degil
    ariel beyazlatıcı:memnunuz
    ariel leke cıkartıcı :memunuz
    vernel yumusatıcı:menmunuz
     Sıvı Deterjanlar Hakkında Sıvı Deterjanlar Hakkında Sıvı Deterjanlar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalkendisin0606 -- 21 Haziran 2014; 12:59:33 >

• Şu ana kadar kullandığım en iyi sıvı deterjanlar domol.
  • Frosch'un sıvı çamaşır deterjanını yumuşatıcı vs olmadan kullanıyoruz, memnunuz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.