önemli olan nereden olduğun değil, aynı dili konuşup aynı havayı soluman. Dil, kültür, renk değil emekdir yüce olan... ( çok abartılımı oldu ne ? ) Bende Divriğiliyim
quote:Orjinalden alıntı: HipNotyC Zara'lıyım ama İstanbul'dayım olur dimi olur olur bende doğma büyüme istanbulluyum ama nerden geldiğimizi bilirim
valla ben erikli köyünden duydunuzmu hiç? quote:Orjinalden alıntı: o.n.u.r quote:Orjinalden alıntı: x01151807x BENDE DİVRİLİĞİYİM merkezmi?
quote:Orjinalden alıntı: dominion_s valla ben erikli köyünden duydunuzmu hiç? quote:Orjinalden alıntı: o.n.u.r quote:Orjinalden alıntı: x01151807x BENDE DİVRİLİĞİYİM merkezmi? duydum tabi, ama hiç gitmedim, bende Sincan
özcan soyadını duymuşsundur sincanlı onların çoğu bizim akraba olur.. quote:Orjinalden alıntı: o.n.u.r quote:Orjinalden alıntı: dominion_s valla ben erikli köyünden duydunuzmu hiç? quote:Orjinalden alıntı: o.n.u.r quote:Orjinalden alıntı: x01151807x BENDE DİVRİLİĞİYİM merkezmi? duydum tabi, ama hiç gitmedim, bende Sincan
quote:Orjinalden alıntı: dominion_s özcan soyadını duymuşsundur sincanlı onların çoğu bizim akraba olur.. quote:Orjinalden alıntı: o.n.u.r quote:Orjinalden alıntı: dominion_s valla ben erikli köyünden duydunuzmu hiç? quote:Orjinalden alıntı: o.n.u.r quote:Orjinalden alıntı: x01151807x BENDE DİVRİLİĞİYİM merkezmi? duydum tabi, ama hiç gitmedim, bende Sincan birkaç özcan tanıyorum ama benim soyadım kösedağı