Şimdi Ara

SİVAS TIP vs AFYON KOCATEPE TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi ağır basar tüm özelliklere göre değerlendirirsek?
    Tus başarısı
    Sosyal yaşam
    Sınıf geçme zorluğu
    Eğitim kalitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP ACIL UP TERCIH YAPICAM ŞIMDI UP

• .....

• ..

• Afyon

• Hocam tabiki de sivas

Bir kere koklu bir üniversite kliniği çok iyiymis ayrica, bizim dershnedeki hoca baska bir tiptaki docente sordu

Ayrica sehir olarak da sivas afyondan iyidir

Tus basarisina bakmadim hocam ama bence tus kisiye bağlı

1. Siniftan 6. Sinifa kadar tus calsiirsan sorun yasatmaz tus sana

Bir de hocam sivas sanirim hacettepeden ayrilmisti bir kurulus sayfasına bakin ayrıca prof+docent sayisi da gayet güzel

Hoca sayisina da yök atlasdan bakabilirsin

• Başka tıp fakülteleri de var o sıralarda ama ikisinden biri diyorsan batıda oturuyorsan afyon'a doğuda oturuyorsan sivas'a git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AFYON TÜRKİYE DEKİ EN KOLAY ÜNİVERSİTE TIP İÇİN
  • ben sivası tercih listeme ekleyecektim fakat gideceğim tıpta ilk seneden itibaren yatay geçiş deneyeceğim. Sivasta ilk sene anatomi dersi olmadığı için diğer üniler kabul etmiyormuş. Tokattan deniyecem artık xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralBeterali

ben sivası tercih listeme ekleyecektim fakat gideceğim tıpta ilk seneden itibaren yatay geçiş deneyeceğim. Sivasta ilk sene anatomi dersi olmadığı için diğer üniler kabul etmiyormuş. Tokattan deniyecem artık xd

Kanka tokat gopta birinci sınıflardan 120 tanesinden 30 tanesi kalmış biliyon degilmi. Ağla zaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 23 Temmuz 2017; 18:51:10 >

• .koter. kullanıcısına yanıt
    ciddi misin lan meslek değiştircem bak tokatın altında istanbuldaki dişler var dsafasd
  • quote:

ciddi misin lan meslek değiştircem bak tokatın altında istanbuldaki dişler var dsafasd

Ulan oğlum ben 16k yim ben tokat gelme ihtimali dusuk degil diyorum sen 15 k dan tokata girmeyi dusunuyon jdjdjdjdjd tokatın sınıf temsilcisi dedi valla. Adam hataya geçiş yapacam dedi

knk içime sinmeyen tıpları yazmadım tokatın bi önünde zonguldak var inşallah orası gelir ama zor gibi. Hala kararsızım diş mi seçsem diye
  • quote:

knk içime sinmeyen tıpları yazmadım tokatın bi önünde zonguldak var inşallah orası gelir ama zor gibi. Hala kararsızım diş mi seçsem diye

Ulan ne adamsın

• GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    15k dayım ben hocam karabük yazmadınız mı?

Yeni tıplardan neler yazdınız?

ya olm zonguldakla tokat arasında ordu var giresun var ikisinin de kadavrası yok. Hele giresun bildiğin lise binası gibi kampüsü. Orda doktor olacağıma evime yarım saat uzakta diş okurum daha iyi
  • Ben sivası çok daha öne yazdım.11.942 siralamam var.Edirne,canakkale,aydin,mersin,mugla,bolu,sivas,erzurum,afyon... başları böyle yazdim

• turhan19 kullanıcısına yanıt
    Yeni tıp yazmadım hocam ya. Bazı yeni tıplar ilk 3 seneyi başka yerde okutuyo. Ait olmadığım yerde okumak istemem. Kendi üniversitesinde eğitim verenlerin de akademik kadrosu zayıf. Uşak açıldı mesela yeni akademik kadrosu 22 kişi. En az bi 4-5 seneyi bulur oranın toparlanması
  • GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    Diğer 3 senesinde okullarına dönüyorlar mı?

Sizin sıralama kaç?

Neler yazdınız?

• turhan19 kullanıcısına yanıt
    evet son 3 sene kendi okullarında

Sıralamam 15189

Kocaeli,çanakkale,trakya,muğla,balıkesir,tekirdağ,afyon,bolu,kütahya,rize,zonguldak ve tokatı yazdım tıp olarak. Sonra dişleri sıraladım. Ama tokatı silsem mi kararsızım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.