Koyu fenerliyim ama eğerki sivas şampiyon olacaksa yensin bizi tek şartım bu
nasıl fenerlisin sen sivas yensin diyo
Bravo arkadaşım fanatizm içinde boğulanların anlayamayacağı derecede güzel bir açıklamada bulunmuşsun. Bende Galatasaraylıyım ama cidden Sivasspor şampiyon olacaksa şayet bizi yensin istiyorum.
Sivasspor'un şampiyonluğunu çok istiyorum. Beşiktaş'ınkinden bile daha çok istiyorum. Fanatiklikten öte Beşiktaşlıyım ama anadoludan bir takım şampiyon çıksın bütün ülkenin ihtiyacı var buna.
yani bizi yensin helal olsun adamlara diyip muahuahauh lar eşliğinde aa şu elinizde patladı bu elinizde patladı diye birbirimizi yiyelim
Biz olamazsak Sivas olsun. Ama biz olamazsak isterim tabi,biz olacaksak bana ne Sivastan...
Bursaspor haricinde bütün Anadolu takımları şampiyon olabilir,izin var benden...
Sahsen bende sivassporun sampiyon olmasini istiyorum,ne olacak bu Ligin hali ? surekli 3 buyuklerin sampiyonluklariylami , zaten kalite iyice dusuyor, la liga,serieA gibi kaliteli bi ligimiz olsa..., Ama sanmiyorum Sivassporun sampiyon olacagina 3 Buyukler neyapip neder buna izin vermezler .... Dusunsenize Sivasspor+Champions League
Orjinalden alıntı: ilkerinanç Bursaspor haricinde bütün Anadolu takımları şampiyon olabilir,izin var benden...
Bak onu doğru dedin hocam. Ne çirkef bir takımdır o öyle.
bu forumda çok garip Fenerbahçeliler var :D
biri diyo Gs şampiyon olsun avrupada eskiye dönsün de bize dişli rakip çıksın biri diyo sivas şampiyon olsun bizi dağıtsın öbürü diyo Bjk liverpooldan 8 yiyeceğine biz Bjkden 8 yeseydik (bu uydurma:D)
bunların hepsi de fanatik Fenerbahçeli. :D
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
biri diyo Gs şampiyon olsun avrupada eskiye dönsün de bize dişli rakip çıksın biri diyo sivas şampiyon olsun bizi dağıtsın öbürü diyo Bjk liverpooldan 8 yiyeceğine biz Bjkden 8 yeseydik (bu uydurma:D)
Eeee alistik artik zaferlere , bi ara vermek lagzim dimi
yalnız artık sistem değişti, eskiden beşiktaş la galatasaray şampiyon olamazlarsa birbirlerinin olmasını isterdi artık herkes biz olamıyorsak sivas olsun diyor, şaka maka sivasa para yedirmezlerse şampiyon olacak gibi, ama bu ligin sağı solu belli olmaz, fener de gs de avrupadan elendikten sonra lige asılır ve işin rengi değişir
kendi sahalarında 9 da9 yaptılar zor maç valla
quote:
Fazla fanatiklik bünyeyi bozuyo demek ki
sen ne anlarsın futboldan avrupada bir macta bi fener puan alması var bi gs nın birde bjk pun alması var birde sivasın puan alması var sivasın avrupada bir mac alması diğer 3 büyüklerin 4-5 mac almasına değer sen ne anlarsın futboldan tamam fenerliyim ama benım için önce Türkiye Türkiye ne kadar çok puan alırsa o kadar takımımız gider sen ne anlarsın futboldan ön eleme oynamakmı güzel direk gruplara girmek mi?
quote:
fenerbahçeliyim ve yenilsekte fenerbahçenin şampiyon olmasını istiyorum.
sivas maçını çok kolay alacağız raha olun
bence fenerbahçe rahat bir şekilde kazanacak bu maçı ve süperlig klasik durumuna geri dönecek zorlanacağı tek şey hava ve saha şartları ama aynı şartlar sivas için de geçerli
Bu maçta da yenelim şampiyon olamazsak Sivas olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR
Koyu fenerliyim ama eğerki sivas şampiyon olacaksa yensin bizi tek şartım bu
Sivas bizi yenerse yine şampiyon olamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: B-o-o
bence fenerbahçe rahat bir şekilde kazanacak bu maçı ve süperlig klasik durumuna geri dönecek zorlanacağı tek şey hava ve saha şartları ama aynı şartlar sivas için de geçerli