Şimdi Ara

Sivas Maçı Zor Geçecek (Kırılma noktası 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sivas Maçı Zor Geçecek (Kırılma noktası 2)

Bu maçla şampiyonluk turu bile atılabilir

• Vodafone Arena daki maça kadar kesin bişey belli olmaz önümüzdeki 3 maçı kesinlikle kazanmalıyız.
  • yok artık , kupasız tur mu atılır
  • İki deplasmanı 6 puanla geç, Arena'daki ilk maçta kupayı kaldırırsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas deplasman 3 olur Akhisarda 3 olur Arenada kupa maçı. Bu takımlar havlu atan takımlar Sivas, Akhisar ligi bitiren takımlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

Sivas deplasman 3 olur Akhisarda 3 olur Arenada kupa maçı. Bu takımlar havlu atan takımlar Sivas, Akhisar ligi bitiren takımlar

Hadi maç seyretmiyorsunuz da, puan durumuna da mı bakmıyorsunuz anlamıyorum ki... Sivas maçı en zorlu maçlardan biri olacak...

• quote:

Sivas deplasman 3 olur Akhisarda 3 olur Arenada kupa maçı. Bu takımlar havlu atan takımlar Sivas, Akhisar ligi bitiren takımlar

şaka gibisiniz hocam hiçmi tabloya bakmıyorsunuz.Sivas maçı gs konya maçından bile tehlikeli adamların fiziki gücü yüksek kanatlardan cok iyi geliyorlar şanslı olsalar bursaya fark atarlardı son 3 maçlarını izleyin sivasın lige nasıl havlu atmış bir görün isterim beşiktaş 3 puan bırakabilir bu hafta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maça atanan hakem ve yardımcılarına dikkat. 2003-2004 sezonunda ikinci yarı en yakın rakibinden 8 puan öndeyken 5 kırmızı kartlık samsun maçı ile Beşiktaş'ı ne hale getirdiklerini hatırlayın. O sene fenerbahçe şampiyon olmuştu.
  • hocam işte bu yüzden bütün futbolcuların bu maça odaklanması lazım gerekirse o hakemide yan hakemleride o sahaya gömecekler imkansız değil, bunu başarabilir bu çocuklar yeterki istesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

hocam işte bu yüzden bütün futbolcuların bu maça odaklanması lazım gerekirse o hakemide yan hakemleride o sahaya gömecekler imkansız değil, bunu başarabilir bu çocuklar yeterki istesinler.

İnşallah, arkamızda ki rakip azizin feneri olunca, bitime de 6 hafta kalınca, insan ister istemez bir şeyler olacak diye bekliyor. Bu atanan hakem Beşiktaş'a en çok kırmızı ve sarı kart gösteren hakem. Yönettiği 27 karşılaşma da 8 kırmızı 70 de sarı kart göstermiş.
  • Maçta hakemi de ayrıca izleyeceğim. Bakalım nasıl yönetecek.
  • şu zihniyetinize hayranım ya

Neymiş takım düşme potasındayken saldıracakmış zorlu geçecekmiş.

kardeşim kalite yoksa istediğin kadar kapat savunmayı yada var gücünle saldır fos.
  • Çok oynasaydi sivas dusme potasinda olmazdi geciniz.

• Sivas'ın korkulacak tek yanı fenerin baş şike yaveri olması. Kümede kalmak için değil teşvik için oynayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Hadi maç seyretmiyorsunuz da, puan durumuna da mı bakmıyorsunuz anlamıyorum ki... Sivas maçı en zorlu maçlardan biri olacak...

3 gündür bunu bekliyordum al sana Sivas maçı işte ne oldu fark kaçtı 2 oldu. Ne yapabildi Sivas. Şu forumun en istikrarlı maç yorumu yapan adamına (şahsıma) sarf ettiğin futboldan anlamıyorsun lafın gerçekten zoruma gitti. 3 hafta önceki tahmin konularıma bak 1 tane yanlışım yok. Şimdi yine sana söylüyorum haftaya 3 olur Fenerbahçe Trabzondan puansız döner Osmanşı maçından sonra Şampiyonluğu ilan ederiz! Bu yorumu 15. Kez yapıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

3 gündür bunu bekliyordum al sana Sivas maçı işte ne oldu fark kaçtı 2 oldu. Ne yapabildi Sivas. Şu forumun en istikrarlı maç yorumu yapan adamına (şahsıma) sarf ettiğin futboldan anlamıyorsun lafın gerçekten zoruma gitti. 3 hafta önceki tahmin konularıma bak 1 tane yanlışım yok. Şimdi yine sana söylüyorum haftaya 3 olur Fenerbahçe Trabzondan puansız döner Osmanşı maçından sonra Şampiyonluğu ilan ederiz! Bu yorumu 15. Kez yapıyorum

Estagfurullah ben size futboldan anlamıyorsunuz demedim, maç seyretmiyorsunuz dedim... Ayrıca hiç de kolay maç olmadı, 2 gol üst üste gelince rahatladı, Sivas'ın son 10 dakikadaki iştahını gördünüz, o goller arka arkaya gelmese bu maçtan puan alamayabilirdik...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıdaki arkadaşa laf atmışsınız da adam haklı çıktı. En kolay maçlardan biriydi hiç gerilmedim.

Sivas cidden havlu atmış.
  • aldık sivası sıra akhisarda sonra evimizde kupa maçında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Yukarıdaki arkadaşa laf atmışsınız da adam haklı çıktı. En kolay maçlardan biriydi hiç gerilmedim.

Bence maç kolay değildi beşiktaşta yıldız oyuncu çok bugün kerim çıktı sahneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Yukarıdaki arkadaşa laf atmışsınız da adam haklı çıktı. En kolay maçlardan biriydi hiç gerilmedim.

Bence maç kolay değildi beşiktaşta yıldız oyuncu çok bugün kerim çıktı sahneye

Oynadığımız deplasmanları baz alırsak. Kasımpaşa Rize.

Sivas maçı en kolayıydı. İlk yarı Tolga'ya top gelmedi. Kaleyi bulan şutları yok. Top hep bizdeydi.

Ben çok rahattım. Gol geç kaldı sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.