Şimdi Ara

SİVAS KANGAL / KARABAŞ / ANADOLU ÇOBAN KÖPEĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
163.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://video.google.com/videoplay?docid=-7284912226481336406#

Bu video yararlı olabilir.

-

Akbaş diye nitelendirilen bir tür de var sanırım..
  • Evet Akbaş da çok güzel bir köpek.
  • KARS ÇOBAN KÖPEĞİ
    kafkas köpeği diye biliyordum ama kars çoban keöpeğiymiş
    ayı gibi köpek iri mi iri besleyen gören vardır kesin bilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: seataltea

KARS ÇOBAN KÖPEĞİ
    kafkas köpeği diye biliyordum ama kars çoban keöpeğiymiş
    ayı gibi köpek iri mi iri besleyen gören vardır kesin bilirler

Kafkas(Kars) çoban köpeği çok güzel bir köpek. Çok pahalı ve çok iri bir köpek. Her zaman olduğu gibi sahip çıkılmıyor malesef. Facebook'ta dediklerine göre Hırvatlar yarışmalarda falan kullanıyorlarmış. Çiftlik falan kurmuşlar.
  • merhaba ben sizlere bişey sormak istiyorum

İlerde kangal alırsam yemek masrafları içn ayıracağım para 100-150 lira

Günlük yemek tablosu oluşturdum Bütün tavuğun yarısı (750 gram yapıyor) balık ve sakatat vermeyi düşünüyorum

Örnek vermem gerekirse

1.gün=yarım tavuk(750 gram)
    2.gün=yarım tavuk(750 gram)
    3.gün=yarım tavuk(750 gram)
    4.gün=750 gram balık
    5.gün=750 gram balık
    6.gün=750 gram sakatat
    7gün=750 gram sakatat

Böyle bi beslenme aylık 100-150 lira arasında oluyor

Bu programı yaşı büyük bi kangalı düşünerek yaptım çünkü yavruyken daha fazla masraf yapabilirim sonuçta daha detaylı besleme gerekiyor fakat beni düşündüren büyüdükten sonrası.O zaman bu beslenme yeter mi ?
  • Gramajlar yetişkin bir kangal için az olabilir ama bu rakamların tamamen et olarak.
    Bitkisel gıdalarda verebilirsin. Yal yaparsın mesela, veya evdeki bütün yemek artıkları. Yoğurt, yumutra her şeyi yer.
    Ama bence o yazdığın menüye un ve bitkisel takviyeler de yap.
  • Aslında yal yapmak benimde işime gelir fakat bitkisel gıdaların köpeklerin sindirim sistemine uymadığını söylüyorlar sağlıksızmış ?

Şöyle olabilir mesala gündüz bunları veririm akşam kemik suyuna pirinç yada yal falan veririm

O zaman olur mu ?
  • Kuru mama al en iyisi. Tüyleride parlak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Kuru mama al en iyisi. Tüyleride parlak olur.

Ya aslında kuru mama'da olur ama madem belirli bi parayı gözden çıkartıcam direk kuru mama vermek yerine çiğ çiğ beslensin istiyorumAslında bide ben işin kolayınada kaçmak istemiyorum günde 1 saatimi 2 saatimi ayırayım sonuçta bi tane köpeğim olcakİlk heyecan

http://www.petarkadas.com/forumlar/k%C3%B6pek_beslenmesi/barf-amp-%C3%A7i%C4%9F-diet

Burda çiğ beslenme ile alakalı bi konu var.

Açıkcası deneme şansım olmadığı için yararlı zararlı gibi kesin bişey söyleyemiyorum,deneyip memnun kalanlar var bide karşı çıkanlar var açıkcası benimde kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 15 Şubat 2010; 23:10:19 >

• Şehirlerde hazır mamalarla, etlerle beslenen kangalların;
    köylerde yaylalarda doğduğundan beri sadece yal ile beslenen kangallara göre daha sağlıklı ve güçlü olduğunu hiç görmedim.

Hazır mamalar tüyleri parlak yapıyormuş gibi yalanlarla yabancı mama firmalarını zengin etmek çok akıl kârı değil.

Bu şuna benziyor; iyi beslenen insanların saçları daha parlak olur gibi. Bence parlaklık, temizlik ve yıkamayla alakalıdır. Köpeklerdede aynı şekilde, bakımlı köpeğin tüyleri parlak olur, hazır mamalar parlak etmez!
  • Karadeniz Otoyolu kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar bana 3 hafta önce kangal geldi dişi 10 aylık felan tasmayı taktık bağladık.

1 hafta felan geçti gezdirmek için tasmayı çözdüm ama ayağa kalkmıyor tasmadan asılıyorum kalkmıyo kalksa bile 7-8 adımdan sonra geri oturuyor.

bunun sebebi sizce nedendir yoksa alışamadığı için mi gelmiyo yoksa hastamı bilemedim lütfen bilgi verin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.