Şimdi Ara

sivas diş hekimliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fukucu58 F kullanıcısına yanıt
    yazma,gitme. daha büyük bi şehir daha büyük bi üniversite önemle tavsiye olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbac

yazma,gitme. daha büyük bi şehir daha büyük bi üniversite önemle tavsiye olunur.

kendi memleketim bro

• ozaman hocam biraz sivastan bahsedermısın bende yazmayı dusunuyorum ancak şehir çok kafama takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyasin

ozaman hocam biraz sivastan bahsedermısın bende yazmayı dusunuyorum ancak şehir çok kafama takılıyor

ne öğrenmek istersin ?

• hocam şehirden sosyal ortamlardan ünivden. bide pahalı bir şehirmi bilmek isterim
  • quote:

hocam şehirden sosyal ortamlardan ünivden. bide pahalı bir şehirmi bilmek isterim

bulabileceğini en ucuz şehir rahat öl

• Sivasa gidin biyeriniz donsun

• Sivas zaralıyım böyle bir soğuk yok :D Yazın çok sıcak oluyor ama nem çok az terlemiyorsunuz yine de sabah saat 11-12 gibi olduğunda yeni yeni ısınıyor yani istanbulda saat 12 gibi cayır cayır yanarken sivasta yazın en sıcak döneminde saat 12 olduğunda hafiften bir soğuk yiyebilirsiniz :D Ucuz kenttir yaşanır çevre ilçelerinde gezilecek çok doğa güzellikleri var tabi bir öğrenci olarak ne kadar gezebilirsiniz bilmiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukucu58

quote:

hocam şehirden sosyal ortamlardan ünivden. bide pahalı bir şehirmi bilmek isterim

Dostum ev kiralarindan haberin yok heralde en kotu evlere 600-700 istiyolar gecen meydanda protesto oldu hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elzem_uA

quote:

Orijinalden alıntı: fukucu58

quote:

Dostum ev kiralarindan haberin yok heralde en kotu evlere 600-700 istiyolar gecen meydanda protesto oldu hatta.

biliyorum protrstoyu ama biraz gezeceksin 400 rahat bulursun

• zyasin Z kullanıcısına yanıt
    arkadaşım kirayı falan bi kenara koy türkiyenin her yerinde öğrenciye kirayı iteliyolar.
    şehirde sosyal hayat=öğrrenciler. gidip oturulubilecek birkaç kafe, yemek yenebilecek(adam gibi) bir kaç yer var.
    gezmek? istasyon diye saçma bi cadde var(300-500m uzunluğunda), ileri geri yürü orda ilgini çekerse.
    şehirde yapılabilecek herhangi bir atraksiyon yok. yaşantın tamamen senin yaratıcılığınla şekillenecek.
    kasımda başlayıp martta biten kış mevsimini de unutma derim.
  • çok yazık :)
    okulu şu an orda okuyanlara sor,puanın yetiyo,ve fırsatın da varsa kesinlikle yazma diyeceklerdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.