Şimdi Ara

Sivas 1 - Beşiktaş 3(10 kişiyle)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maçın başında laf atan bazılarına kapak olsun.

• bi tane sazan vardı nerde o goller gelince kayboldu gitti
  • Ayıp ettiniz beyler helal olsun dedik ya.Oyhn gerçekten iyidi.
    Kırdınız kalbimi ama..Ailton fayda getirmiyormuş takıma demekki.
  • tüh eba yenildik..önümüzdeki maçlara bakıcaz..
  • yaw macın başında beşiktaş kötü oynuyodu ama ilk golu ilk dk larda yiyince anladım yenecemizi ailton kart görüp 10 kişi kalıncada emin oldum

beşiktaş 11 kişi oynuyamıyor be
  • Ali Tandoğan'ın golü çok güzeldi..
    Helal olsun Beşiktaş'a 10 kişiyle Sivas'ı hem de deplasmanda yenmek kolay değil..
  • nihayet ya......
    ama bazı arkadaslar hemen gaza gelmis herhalde. durun bi...daha bi galibiyet aldik..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yine de bu kadroyla istikrar mümkün değil. kendimizi kandırmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 26 Kasım 2005, 21:42:29 >
  • OLSUN BU GALİBİYET BAŞLANGIÇ OLSUN

BEŞİKTAŞ ULEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN

HİÇ ACIMAZ
  • walla fanatikçe yazmıyorum ama bjkde sans olmasa maç 7-1 falan biterdi..balık bi galibiyet ama tebrik ederiz.10 kişi ile kazanmak basarıdır sonucta
  • arkdaşlar bu galibiyet tamamen sivası mallığıdır.
    okadar pozisyona giripte atamıyorsa bu işte bişe vardır.
    beşiktaşın ilk golünden önce 7-8 pozisyon bulan sivas mac sonunda 1-3 malup.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

yine de bu kadroyla istikrar mümkün değil. kendimizi kandırmaya gerek yok.

evet şu anda bjk nin sadece bi kaç tane kadro alabilcek oyuncusu var diğerleri toptan gitmeli

cordoba
    gökhan zan
    kleberson
    youla
    i akın
    bunların dışında kilerin tamamı değişmeli

vestel manisada bi çocuk var adını bilmiyorum çok hızlı onu almalıyız mesela
    beşiktaş genç ve çok koşan bir takım kurmalı iyi defans ve kontra
    türkiyede hiç bir takımın stili yok
    ama ben özellikle ingiltere ligini takip ederim başarılı takımların hepsinin bir çizgisi var
  • valla nolursa olsun 10 kişi ile sivası öyle ya da böyle yendiler. tebrikler. maçtan önce bir bjkli arkadas yenemeyiz diye topic bile açmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FthClk

nihayet ya......
    ama bazı arkadaslar hemen gaza gelmis herhalde. durun bi...daha bi galibiyet aldik..

yok baba gaza gelme falan deil de, cinsin biri sizin haberiniz yokken maçın başlarında sivas 1-0 yapınca "Beşiktaş kümeye" diye bi topic açmıştı, sonra silindi o topic. zaten ağzının payını da aldı.

olay bu yani
  • bu arada ligde 10 kişiyle en çok maç kazanan takım ünvanı bizimdir herhalde.

edit: pardon 9 olmuş. 90 da da Koray atılmış.(maçı izlemedim) Ailton hak etmiş de Koray için iyi şeyler duymadım. ulan hakem 90 da yaptın galiba yapacağını gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 26 Kasım 2005, 23:34:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

bu arada ligde 10 kişiyle en çok maç kazanan takım ünvanı bizimdir herhalde.

edit: pardon 9 olmuş. 90 da da Koray atılmış

En çok 10 kişi pardon 9 kişi kalan takımda Bjk olsa gerek.
  • Ailton resmen beni atın dedi yaw. Bu adamın niyeti kovulmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Ailton resmen beni atın dedi yaw. Bu adamın niyeti kovulmak

kovulacak zaten, böyle adamın işi olmaz bizle.Taraftar büyük tepki gösteriyor son hareketi için. devre arasında inşallah fazla zarar etmeden postalarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

bu arada ligde 10 kişiyle en çok maç kazanan takım ünvanı bizimdir herhalde.

edit: pardon 9 olmuş. 90 da da Koray atılmış.(maçı izlemedim) Ailton hak etmiş de Koray için iyi şeyler duymadım. ulan hakem 90 da yaptın galiba yapacağını gene

demin izledim maçı ve Koray ın pozisyon için sadece "Allah seni ıspanak etsin Bülent Demirlek" diyorum.

Yeter ya, yeter. bu kadar kolay mı adam atmak?Forma siyahbeyaz oldu mu tamam, cesaret timsali oluyolar kendilerince, ama sonra başka bir büyük takım futbolcusu sahada ağzına zçtığında atamayıp rezil oluyolar.

Allah aşkına izleyin Koray ın pozisyonunu ve Koray ı yere yapıştırdığı halde asıl kırmızı görmesi gerekip de görmeyen Sivaslı yı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 27 Kasım 2005, 0:15:47 >

• Ben Bjk yönetimi yerinde olsam bu adam ı kovmaz yedekte hatta paf takımda süründürürüm. Masus kovulsun diye yapıyor şimdi izledimde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.