Şimdi Ara

Sittin sene kaç yıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
42.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olmuş buralarda. Meşhur olduk gençler.
  • o sözün aslı sittin senemiymiş

valla kötü niyetliymişim ben hep. Gerçeğini şimdi öğrendim.
  • baktım da herkes yanlış biliyor. sixteen seneden gelir sittin sene. yani cevap 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bu konudaki kullanıcılar
    tolgahandevrim, K U N, thexend, taz_947, delidolucan, Ahmetcan1997, alien_turk, TomBombadilo, milan54, Asires, volvole, delgado5445, senkan82, ajanrusa, Exmentro, M.cyrb, 10u12, Enes18100, ERDM-ERCN, K@RUB, LephisTo1997, BonJovi34, loverdose07, Raist, Kaçak Yolcu, vforbassist, mskosar, hakkikocabas, xerdalx, Mesut.k, eeQx, Kerim5100, Lnunrub, hlldnc, Compass3548, xxmasterxx, hakankenar16, mrtcan11, winger7777, yns61, girtem, bypolisx, rseoff
    45 kayıtlı üye, 9200 misafir

6 yıllık hort yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Valla 60 sene olması lazım.Kim 500 Milyar İster yarışmasında çıkmıştı.Mondros Anlaşması'ndaki Doğu'da yer alan 6 için SİTTE-İ VİLAYET derlermiş,oradan çözmüştüm olayı.

vilayet-i sitte değil miydi o :)
  • 60 dır arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Glukhovsky, emre775, Molzen, powerattach, dubbah, bedfellow, homosapien, Anemix, baha395, Tromodor, yasyn, claudefive, asim61, zlo, brkkrkc, micro2002, ahmetgox, se_runtome, burdasorularıbensorarım, FenereSevdalı, ultrabeat, MertHASPOLAT, Rajac, Armani_G, delidolucan, seref01, maynak_zgr, eses2658, Lnunrub, hektorSTK, cngiz, parçalabenibehçet, lagluga, metinsemer, FeeLMyCombo, Enes18100, maxsynan, ram1rezz, sessiz_makina, sebzeliturta, BLowrinq, mmert1985, originals, Asires, taz_947, Ahmetcan1997, TomBombadilo, volvole, delgado5445, senkan82, ajanrusa, Exmentro, M.cyrb, 10u12, ERDM-ERCN, K@RUB, LephisTo1997, loverdose07, Raist, Kaçak Yolcu, mskosar, hakkikocabas, xerdalx, Mesut.k, eeQx, Kerim5100, PrometheusLOL, hlldnc, Compass3548, hakankenar16, mrtcan11, winger7777, yns61, bypolisx, rseoff
    76 kayıtlı üye, 21570 misafir

NOLUYO LAN

Bu arada 69 yıl

en son bunu yakaladım 5 biner 5 biner artıyordu her F5 e bastığımda

Sittin sene kaç yıldır?

• Sixteen'in okunuşu sikstiin'dir. Bu zamanla sikstiin sikstin ****** sistin diye diye sittin olmuştur. Cevap 16'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 15 Mayıs 2013; 1:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Sixteen'in okunuşu sikstiin'dir. Bu zamanla sikstin sikstin ****** sistin diye diye sittin olmuştur. Cevap 16'dır.

hll knk
  • Noluyo la burda

• 5 kayıtlı üye, 30 misafir
  • 100 senedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Sixteen'in okunuşu sikstiin'dir. Bu zamanla sikstiin sikstin ****** sistin diye diye sittin olmuştur. Cevap 16'dır.

yıldızlı yerı tahmin eden?

• http://www.osmanlicaturkce.com/?k=sittin&t=%40

Sittîn (Sittûn) Altmış. 60
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo5292

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Valla 60 sene olması lazım.Kim 500 Milyar İster yarışmasında çıkmıştı.Mondros Anlaşması'ndaki Doğu'da yer alan 6 için SİTTE-İ VİLAYET derlermiş,oradan çözmüştüm olayı.

vilayet-i sitte değil miydi o :)

Şu halde soru hatalı olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: YanlızTürk

sitte 6 sittin ise 60 demek , yani bir karın demek , yani bir insan ömrü demek , kısacası sittin sene yapamazsın dediklerinde yanlış anlamayın , ömür boyu uğraşsan da yapamazsın anlamında

Bilgi için teşekkürler.
  • Yanlış bilgi vermeyin sixteen sene yani 16 yıl oluyor
  • sixteen sittin yani 16
    edit: üstü görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 15 Mayıs 2013; 9:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanlızTürk

sitte 6 sittin ise 60 demek , yani bir karın demek , yani bir insan ömrü demek , kısacası sittin sene yapamazsın dediklerinde yanlış anlamayın , ömür boyu uğraşsan da yapamazsın anlamında

İmza
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.