Bildirim
siteye flash eklemek istiyorum..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
publish dediğin zaman sana bir kod oluşturuyor. Görünmesini istediğin yere o kodu yapıştır. Oluışturduğu kodun içinde swf dosyasının yolu var onuda imageshack e göre düzenle tamamdır -
publish i nereye dicez onu anlamadım... -
swf yi neyle oluşturuyorsun ya da nedir yani ne koymak istiyorsun sitene biraz açıklar mısın? -
mesela herhangi bir flash war hazırlanmış..yai flash hazır..bu flash ı frontpage ile düzenlediğim siteme koymak istiyorum...nasıl ekleyebilirim..sayfa asp kodlarından oluşmakta...flash dediğim ise flash reklam ;) -
Kendin hazırlamadın değil mi? İmages hackten aldığın kodu yazabilir misin rica etsem -
imageshack kod wermiyor...yalnızca linki veriyor nedense..anlamadım gitti fakat gerek kalmadı..ilgilendiğin için sağol..daha önceden zaten sitede bir flash wardı..onun kodlarından kopya çekerek diğerini de yerleştirdim..teşekkürler ilgilendiğin için... -
Dostum images hackten aldığın linki ver işte -
http://img146.imageshack.us/my.php?image=kpekrklar4mw.swf
biraz geciktim ama buyur..
:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X