Şimdi Ara

Siteye Backlink nasıl alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim --- böyle bir bloğum var malumunuz tıklanma sayılarım yerlerde bunun için siteme backlink koymak istiyorum.Yani siteme nasıl backlink alırım aynı zamanda backlink hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delinetci -- 11 Kasım 2018; 15:21:57 >



  • Backlink diğer sitelerden aldığınız linklerdir.

    Mesela bu siteden kendi sitenize link vererek link kazanabilirsiniz
  • Kendi siteme linki nasıl alcam bi konu açıp linki paylaşacağım nasıl yapıcam onu anlamadım yardım edin
  • Google tahmin ettiğinden daha zekidir. Yani bence öyle istediğin kadar backlink al, eğer bunu kolay yoldan yapmaya kalkarsan bu kolayca karşına negatif etki olarak çıkacaktır. Benim tavsiyem backlink den çok içeriğine odaklanman. 100 tane yazı yazacağına veya 100 tane backlink almak için 100 foruma yazı yazacağına sitene 1 tane tamamen senden kendinden bir yazı yaz. Göreceksin sürekli o yazı indexlenecektir. O yazı hit alacaktır. Benden tavsiye. Örnek olarak benim sitemi inceleyebilirsin. www.netmaashesaplama.com Yazdığım yazıların hepsini kendim, kendi kelimelerimle yazdım bir kısmını gazeteden okudum bir kısmını haberlerde dinledim ama hep kendim yazdım. anladığım kadarını yazdım.




  • delinetci kullanıcısına yanıt
    [code][/code]www.ankaraagaoglunakliyat.com @delinetci
    Siteye Backlink nasıl alınır?
  • Google tahmin ettiğinden daha zekidir. Yani bence öyle istediğin kadar backlink al, eğer bunu kolay yoldan yapmaya kalkarsan bu kolayca karşına negatif etki olarak çıkacaktır. Benim tavsiyem backlink den çok içeriğine odaklanman. 100 tane yazı yazacağına veya 100 tane backlink almak için 100 foruma yazı yazacağına sitene 1 tane tamamen senden kendinden bir yazı yaz. Göreceksin sürekli o yazı indexlenecektir. O yazı hit alacaktır. Benden tavsiye. Örnek olarak benim sitemi inceleyebilirsin.www.ankaraagaoglunakliyat.com Yazdığım yazıların hepsini kendim, kendi kelimelerimle yazdım bir kısmını gazeteden okudum bir kısmını haberlerde dinledim ama hep kendim yazdım. anladığım kadarını yazdım.




  • Backlink alırken https://forum.donanimhaber.com/abartili-backlink-calismalari-faydadan-cok-zarar-veriyor--148325549 burada ki konuyu da okumanı tavsiye ederim. Backlink almak faydadan çok zarar da verebilir.

  • Genelde c ve a class ip si olan sitelerden bakclink alırsan Google için daha iyi referans oluyor her siteden backlink almak yarardan çok zarar veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.