Şimdi Ara

sitenin otoparkına park çizgileri çekmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 100 dairelik 6 bloktan oluşan bir sitemiz var. eskiden sıkıntı olmazdı ama artık otopark konusu, park etmeyi bilmeyen araçlar yüzünden büyük sıkıntı. çizgiler olmadığı için millet düzgün park edemiyor. kimisinin arası çok dar kimisinin arası çok geniş... istanbulda oturuyoruz bu park çizgilerini kim boyar bu işlerden anlayan var mı? yaptırırsak bize tahmini kaça patlar?

• bizim site 5blok,200daire
    yaklasik 1km otopark olmasina ragmen(bazi yerler cift bazi yerler tek)park sorunu vardi(sari cizgiler mevcuttu) daha sonra plastik malzemeler ile(3cm civari yuksekligi var) ciddi anlamda duzeldi,biraz maliyetli olsada birkere yapilcak,o cizgileri pek bi ise yaramiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nereye yaptırdınız peki? maliyet konusunda bilginiz var mı?
  • kim yapar bilmiyorum ama site yönetiminin işi
  • Site yönetiminin el atması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizgi olursa bu kez kimse çizgilere uymuyor diye konu açmanız muhtemel.

Çıkıntılı olanlar en mantıklısı,

• Çizgi yaptırıp bir müddet uyarmanız lazım... Özellikle kadınlar atıp gidiyorlar... Şu plastik malzemeden olunca mükemmel oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence evi satıp müstakil alın. kimseyle uğraşılmaz bu devirde.
  • Ankara Bağlıca da 450 dairelik bir sitede oturuyorum.Otopark çizgileri bulunmakta ve ayrıca park yerinde daire no mevcut.
    Gelelim sorunlara:bu sarı renkte yaldızlı çizgilerin ömrü 1 sene bile değil.Ancak yaptırılacaksa şeridi çeken makinenin hemen arkasından atılan ve ışık vurunca parlamayı sağlayan malzemenin bol atılması lazım.Buradan ev almamın en büyük nedenlerinden biridir kendime ait park yerimin olması.Ancak yukarıda arkadaşın da dediği gibi müstakil ev almalıydım çünkü çizgiyi ortalamayan mı dersin,senin yerine park edeni mi ararsın,kapısını hunharca açıp kaportaya zarar vereni mi?
    Ha bir de evi alırken üst düzey elit insanların ev aldığı asla sorun yaşamayacağımız bir ev alacağımızı söyleyip duruyorlardı satış ofisinde.Kanmayalım efendim bunlara.
    En büyük hata Balgattan buraya gelmek ikinci olarak aynı paraya müstakil ev alabilecekken almamaktır.
    -Komşum çizgimi geçmişsin arabamı park edemiyorum muhabbetinden sıkıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruhumun -- 1 Şubat 2016; 11:46:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

hocam nereye yaptırdınız peki? maliyet konusunda bilginiz var mı?

malasef, ama çok uzun ömürlü olacak gibi duruyolar 2 sene oldu hala taş gibi duruyorlar

bu arada 1km demişimde 400metre anca vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 1 Şubat 2016; 12:46:54 >
  • Arkadaşlar epoksi zemin kaplama, teras Su yalıtımı, fabrika ve otopark çizgileri, spor salonu zemin kaplama ve diğer tüm hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için web sitemizi inceleyebilirsiniz

www.dekorokur.com epoksi zemin kaplama

WhatsApp : 0555 101 28 52

• 105 daireli bir sitenin 1500 m2 otoparkını arkadaşımla 5 günde bitirdik.
    epoksi malzeme kullanılıyor,hazır halde geliyor karıştır ve uygula o kadar

metre ve kağıt bant birde hepsi o..

sizin işe talibim ve tecrübeliyim..)

ayrıca diğer zemin noktalarında da epoksi tecrübesi olarak ciddi metrekareler boyadım.
  • Konuya reklam da gelmiş...
    Neyse, bak kardeşim ben Rezidans dairesinde oturuyorum. Ama bizim insanımız her yerde çıkarına göre hareket eder, başkasını düşünmez bile. Bizde de çizgiler var ama park etmeyi bilmeyenlerden ötürü işe yaramaz durumda.. Bir daha düşün derim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim yönetici kendisi yapmıştı, ruloyla. Üşenmeden. 150 dairelik 3 blok site.
    Filli Boya
    Boya Çeşitleri ve En Kaliteli Boya Malzemeleri I Filli Boya
    https://www.filliboya.com/urun/soguk-yol-cizgi-boyasi.html

• Çizgiler kesinlikle çözüm değil. Zamanla solmasını geçtim çizgi olsa bile maalesef pek çok insan ya mallığından ya da acemiliğinden düzgün park edemiyor yine de.

Plastik de yine aynı şekilde uzun ömürlü olmaz, acemileri de durduramaz.

Sitede oturuyorsanız kesin çözüm bazı hava limanlarında gördüğümüz demir park engelleri. (Hoş sağolsun bayan jip sürücüleri bunları da aşmayı beceriyor bazen.:))

Bir kere ufak bir masraf yapın, sonra ömür boyu rahat edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.