Şimdi Ara

Siteme Chat Eklemek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar smf forum siteme güvenilir, bir açığı olmayan ücretsiz tükçe chat eklemek istiyorum.Smf destek sitelerinde arattım ama net bir bilgi bulamadım kodlarla aram iyi değil :) o yüzden paket halinde bulabileceğim bir chat eklentisini nerden bulabilirim ? Ajax chat adında mod ekledim fakat bazı hataları vardı sildim başka önerileri olanlar bilgisi olanlar sizden yardım bekliyorum.

• benim de forumum var ve üyelerden chat box isteği geldi ama ben istemedim. çünkü chatbox forum ruhuna ters. atılan mesaj sayısı yarıya iner, onu bilmeni isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

benim de forumum var ve üyelerden chat box isteği geldi ama ben istemedim. çünkü chatbox forum ruhuna ters. atılan mesaj sayısı yarıya iner, onu bilmeni isterim.

Siteyi zaten yeni açtım, üyelerin sohbet edebileceği basit türkçe güvenl ibir chat eklemek istiyorum atılan mesaj sayıları belki dediğin gibi azalabilir ama forumun hitide artar bence. ;) Önerebileceğin bir chat modu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

benim de forumum var ve üyelerden chat box isteği geldi ama ben istemedim. çünkü chatbox forum ruhuna ters. atılan mesaj sayısı yarıya iner, onu bilmeni isterim.

Aynen böyle. Chat ekleme. Sitenin forumunu zayıflatır. Bazı üyeler isteyebilir. Ama yine de ekleme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum sitesi kodlamak istiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Skin yapmak isteyenler buraya !
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.