arkadaşım daha byük buton kullansaydın bari....çok göze batıyor butonlar bide çooookk ama çoookkk çocuksu görünümü var bana göre:..
kardeşim emek vermişsin emeğine sağlık.. galiba ilk siten bu
cevap yazdığınız için teşekkür ederim
sonuçta oyun sitesi ve içerikde sadece oyun o yüzden basit yapmak istedim
evet ilk sitem.
basit bir site ancak ilk site için bence gayet olumlu..keşke herkes ilk sitesi bu düzeyde iken tanıtım yapsa... bence en altaki reklam ya da linkler işte herneyse onların isimleri; onları alt alta değil de yanyana koyarsan daha iyi olur bakınca alta doğru birşeyler var izlenimi uyandırıyor..
oyunlar da inlşallah sana aittier :D
Kolay Gelsin..
İlk siten ise güzel olmuş arkadaşım başarılar dilerim
arkadaşım güzel olmuş... tebrik ederim. içinde oyun olan bir site için basit bir tasarım yapmışsın... uymuş...
Tasarım olarak gayet iyi butonlar küçük olabilir.Birde dikkatimi çekti ; 1.Sayfada : Sitemizde 95 oyun yeralmaktadır ve bu oyunlar 670 kere oynanmıştır. 2.Sayfada : Sitemizde 95 oyun yeralmaktadır ve bu oyunlar 668 kere oynanmıştır. Geriye sayıyor galiba...
quote:
Orjinalden alıntı: c@ner
Tasarım olarak gayet iyi butonlar küçük olabilir.Birde dikkatimi çekti ; 1.Sayfada : Sitemizde 95 oyun yeralmaktadır ve bu oyunlar 670 kere oynanmıştır. 2.Sayfada : Sitemizde 95 oyun yeralmaktadır ve bu oyunlar 668 kere oynanmıştır. Geriye sayıyor galiba...
şimdi baktım yok öyle bişey herhalde 2.sayfadan 1.sayfaya gelince yenilemeden geçti
sitesi olan arkadaşlar link değişimi yapabiliriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme