Şimdi Ara

sitem iyi ama assassin's creed 4 kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd r9 280x vaporx
    650w güç kaynağı
    corsair kasa
    msı gd65 anakart
    amd 8329 3.50 ghz işlemci
    windows 8 bu sistemde ultra ayarlarda assassin's creed 4 kasıyor sorun pc demi yoksa oyundamı

• Bu sistemle oyun kasmaz. 1920*1080p oynuyorsunuz değil mi? Full grafik ayarında... Benzer sistem bende var, ekran kartı HD 7970 gayet akıcı. Oyunu ubisofttan mu aldınız? Güncelleyin isterseniz, ekran kartını da 14.4 sürücüsüne güncelleyin, bi sorun olmaması lazım.
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    evet 1080p oynuyorum ama ultra ayarlarda fps 30 filan oluyor normalde ultra ayarlarda 60 fps filan almam lazım ekran kartı güncel
  • Oyun versiyonunuz güncel mi? Oyun malum sürekli güncelleniyor, en son 2 3 günce yine güncelledi, hatalar, uyumsuzluklar gideriliyor. Oynadığınız oyun korsansa, güncel olmayabilir...
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    oynadığım oyun korsan en güncelini nasıl yükleyeceğim
  • Zaten optimizasyon sorunu var diye biliyorum. Bf4'ü high'ta oynarken Assassin's'i low'da oynayabiliyorum.
  • aynen bende de böyle mesela farcry 3 de böle bf 4ü çok rahat bitirdim ama farcry 3, Assassin creed 4 ve metro LL kasıyor bunun çözümü nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 te çok ölüyorum
    13 yıl önce açıldı
    mafia 2 yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesferiz

aynen bende de böyle mesela farcry 3 de böle bf 4ü çok rahat bitirdim ama farcry 3, Assassin creed 4 ve metro LL kasıyor bunun çözümü nedir

Ben Nvidia kullanıyorum. Optimizasyon programı var oyunları optime ediyor. Kendi ekran kartına uygun varsa bi dene derim.
  • bendede var ama her oyunu optimize edemiyor ama assasini optimize ediyormuş bi deneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesferiz -- 15 Mayıs 2014; 17:19:13 >
  • optimize ettikten sonra oyundan atıyor belgelerimde assasini silince atmıyor ama bu sefer optimize etmiyor oyunu ve genellikle ubisoftun oyunlarında böyle sıkıntılar çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesferiz

optimize ettikten sonra oyundan atıyor belgelerimde assasini silince atmıyor ama bu sefer optimize etmiyor oyunu ve genellikle ubisoftun oyunlarında böyle sıkıntılar çıkıyor.

Hiç bir fikrim yok.
  • Ultra ayarlarda o kartla 60 FPS alamazsın ki zaten. O oyunda herşey en yüksekte GTX 690 ancak 60 fps alıyor.. AA'yı kısmayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    onları kısıyorum yine olmuyor neyse ama farcry 3 de bile böyle
  • enesferiz E kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayında 10 numara bir sistemin yok gamer orta sekment bir pc yazmışsınız
    al gtx 690 bak kasma var mı
  • enesferiz E kullanıcısına yanıt
    ben 75 80 fps alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Ultra ayarlarda o kartla 60 FPS alamazsın ki zaten. O oyunda herşey en yüksekte GTX 690 ancak 60 fps alıyor.. AA'yı kısmayı dene

iyide gardaş ben 75 80 fps alıyorum sen 60 fps alıyor demişsiniz
  • V-sync yi yani dikey esitlemeyi kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinekrem -- 22 Mayıs 2014; 22:45:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.