2 gün önce bilgisayarımı kapattım sonra tekrar açtığımda bellibaşlı olan örnek(google.com.msn.com,yahoo.com ve ayrıca google da aramaya yaptığımda sitelerin önbellekleri dışında )hiçbiryere giremiyorum.man açılmıyor..internet explorer da sorun olabileceğini düşündüm firefox yükledim aynı sorun firefox üzerindede devam ediyor..firefoxta açılan siteler google gibi aynı anda iki seçme ile açtığımda bir sekmedenn diğer sekmeye geçerken yaklaşık olarak 1 dk beklemek zorunda kalıyorum.aynı sorun arkaplanda browser açıkken önplanda msn varsa arkaplandaki browsere geçmek istediğimde yine aynı şekilde 1 dk beklemek zorunda kalıyorum.bilgisayara 2 kere format attığım halde ramleri değiştirdiğim halde cpu üzerindek i soğutucu fanı temizlediğim halde sorun giderilmedi.. bilgisayarımda 2 adet harddisk var bad sektor olma ihtimaline karşılık harddiskleri tek tek denedim ama sonuç değişmedi.bu konmuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
modemini resetlemeyi dene
pc nin saat ve tarih ayarları doğrumu
benim aklıma Ram geliyor bu tür durumlarda... bağlantında sorun yoksa (olabilir) Ram diye düşünüyorum
Açılmayan siteler için dns değiştirmenizi öneririm.Tavsiyem opendns
208.67.222.222 208.67.220.220
quote:
Orjinalden alıntı: cankart
modemini resetlemeyi dene
modemde sorun olsaydı google bağlanamazdım modemden olduunu sanmıyorum
tarih ayarlarında sorun yok tarihi doğru gösteriyor
ramleri tek tek denedim sonuç alamadım
internette diğer sitelere bağlanamadığım için herhangi proıgramı indirme şansım yok bugün pc yi tekrar açtığımda google dahi bağlanamadım..
servislere gir ve dns client, dhcp client e reset attır 2-3 kere...ve 217.31.235.138 sayfaya giriş yapmaya dene netbul un sayfası giriş yaparsan problem dns tendir.yok giriş yapamıyorsan problem dns le alakalı birsey degildir denersen sevinirim.. kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: kamilinsan
Açılmayan siteler için dns değiştirmenizi öneririm.Tavsiyem opendns
208.67.222.222 208.67.220.220
evt arkadaşın dediğini uygula sorun çözlür bende de aynı sorun vardı düzeldi
dns ayarlarını değiştirdikten sonra sorunum çözüldü ilginizden ve yardımlarınızdan dolayı herpinize teşekkür edrim
işe yaradığına sevindim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme