Şimdi Ara

sitelere msne giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce bilgisayarımı kapattım sonra tekrar açtığımda bellibaşlı olan örnek(google.com.msn.com,yahoo.com ve ayrıca google da aramaya yaptığımda sitelerin önbellekleri dışında )hiçbiryere giremiyorum.man açılmıyor..internet explorer da sorun olabileceğini düşündüm firefox yükledim aynı sorun firefox üzerindede devam ediyor..firefoxta açılan siteler google gibi aynı anda iki seçme ile açtığımda bir sekmedenn diğer sekmeye geçerken yaklaşık olarak 1 dk beklemek zorunda kalıyorum.aynı sorun arkaplanda browser açıkken önplanda msn varsa arkaplandaki browsere geçmek istediğimde yine aynı şekilde 1 dk beklemek zorunda kalıyorum.bilgisayara 2 kere format attığım halde ramleri değiştirdiğim halde cpu üzerindek
    i soğutucu fanı temizlediğim halde sorun giderilmedi..
    bilgisayarımda 2 adet harddisk var bad sektor olma ihtimaline karşılık harddiskleri tek tek denedim ama sonuç değişmedi.bu konmuda yardımcı olabilirseniz sevinirim

• modemini resetlemeyi dene
  • pc nin saat ve tarih ayarları doğrumu
  • benim aklıma Ram geliyor bu tür durumlarda... bağlantında sorun yoksa (olabilir) Ram diye düşünüyorum
  • Açılmayan siteler için dns değiştirmenizi öneririm.Tavsiyem opendns

208.67.222.222
    208.67.220.220
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankart

modemini resetlemeyi dene

modemde sorun olsaydı google bağlanamazdım modemden olduunu sanmıyorum
  • tarih ayarlarında sorun yok tarihi doğru gösteriyor

ramleri tek tek denedim sonuç alamadım

internette diğer sitelere bağlanamadığım için herhangi proıgramı indirme şansım yok
    bugün pc yi tekrar açtığımda google dahi bağlanamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyuna giremiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ram le ne alakası varyagüldürmeyin adamı.

servislere gir ve dns client, dhcp client e reset attır 2-3 kere...ve 217.31.235.138 sayfaya giriş yapmaya dene netbul un sayfası giriş yaparsan problem dns tendir.yok giriş yapamıyorsan problem dns le alakalı birsey degildir
    denersen sevinirim.. kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

Açılmayan siteler için dns değiştirmenizi öneririm.Tavsiyem opendns

208.67.222.222
    208.67.220.220

evt arkadaşın dediğini uygula sorun çözlür bende de aynı sorun vardı düzeldi
  • dns ayarlarını değiştirdikten sonra sorunum çözüldü ilginizden ve yardımlarınızdan dolayı herpinize teşekkür edrim
  • işe yaradığına sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.