Bildirim
Sitede hiçbiryere mesaj atamıyorum. Bugün itibariyle.??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Test
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ban yemişsin
Bayram tatili
Bu forum kullanılmaz bir hal almış sürekli hata veren altyapı üyelik tarihlerine bakıp hakaret eden üyeler eski üye olunca kendini bir şey zannedenler tıklama tuzağı yapan editörler saçma sapan donanım haber ölücüleri falan
Biraz önce hesabımın kapatılması için başvurdum artık bu forumda daha fazla durmayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 2 Haziran 2019; 17:49:41 >
Ban yemem imkansız. Buna neden olabilecek olağandışı herhangi bir sorun yaşamadım.Genelde 2.el forumdayımdır. Bugün gelen özel mesajlara cevap yazamadım.Mobil veya Windows PC üzerinden farketmedi. Neyse. Gecici bir durum sanırım. Teknik bir bakım/sorun. Hızlı bir şekilde çözülür umarım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5
Ban yemişsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X