Bildirim
site satın alma..(yaptırma)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: oquzcan41
Size bişi sorucam film veya teknoloji katagorisinde .com lu site yaptırmanın bedeli ne olur ? yani bana sadece içerik eklemek kalıcak tasarım vs çok şaşalı birşey değil ama çok basitte değil bu işi yapan bildiğiniz bir yer varmı ve fiyatlar nelerdir ?
Kendin wordpress kur
1 tema satın al (en fazla 100 TL)
bu kadar -
Olabilir ama ama benim isteğim şu şekilde yani işleri beceremiyorum fazla uğraşmakda istemiyorum çünkü o konuda bi hedefim yok yani ben sadece içerik eklemek istiyorum
mesela farz edelim film sitesi işde ana sayfada en son yüklediğim filmler gözükecek işde sağ tarafda alfabetik sıraya göre katagoriler olacak ör aksiyon,bilim kurgu vs
ben filimi yüklediğim zaman basit bir şeklde gideceği katagoriyi seçmek istiyorum o hem o katagoriye hemde son eklendiği için anasayfa gitsin malesef bu kurulum vs mevzularında başarısızım wordpresside beceremedim kurmayı.. yani her haliyle hazır bi şekilde olmasını istiyorum.. -
up -
Dilerseniz kodlayabilirim hocam. -
quote:
Olabilir ama ama benim isteğim şu şekilde yani işleri beceremiyorum fazla uğraşmakda istemiyorum çünkü o konuda bi hedefim yok yani ben sadece içerik eklemek istiyorum
mesela farz edelim film sitesi işde ana sayfada en son yüklediğim filmler gözükecek işde sağ tarafda alfabetik sıraya göre katagoriler olacak ör aksiyon,bilim kurgu vs
ben filimi yüklediğim zaman basit bir şeklde gideceği katagoriyi seçmek istiyorum o hem o katagoriye hemde son eklendiği için anasayfa gitsin malesef bu kurulum vs mevzularında başarısızım wordpresside beceremedim kurmayı.. yani her haliyle hazır bi şekilde olmasını istiyorum..
Hosting lazim ilk olarak.
Wp kurmak basit. Bedava film temalarida mevcut .
Domain ismi varm ialacanmi ?
Kodlama gereksiz zaten o kadar ahım şahım olmucagi için tema yaptirma hem çok para hemde o para ile backlink vs alirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
ben filimi yüklediğim zaman basit bir şeklde gideceği katagoriyi seçmek istiyorum o hem o katagoriye hemde son eklendiği için anasayfa gitsin malesef bu kurulum vs mevzularında başarısızım wordpresside beceremedim kurmayı.. yani her haliyle hazır bi şekilde olmasını istiyorum..
Hosting lazim ilk olarak.
Wp kurmak basit. Bedava film temalarida mevcut .
Domain ismi varm ialacanmi ?
Kodlama gereksiz zaten o kadar ahım şahım olmucagi için tema yaptirma hem çok para hemde o para ile backlink vs alirsin.
Şuan herşey sıfır domain vs hiç bişi yok yaklaşık 1 ay kadar daha bekleidkden sonra işallah şu site işini halletmek istiyorum..
-
Benimde aklımda bir forum sitesi açmak var ama hiç anlamam bu işlerden. -
Yardımcı olabilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X