Şimdi Ara

site satın alma..(yaptırma)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size bişi sorucam film veya teknoloji katagorisinde .com lu site yaptırmanın bedeli ne olur ? yani bana sadece içerik eklemek kalıcak tasarım vs çok şaşalı birşey değil ama çok basitte değil bu işi yapan bildiğiniz bir yer varmı ve fiyatlar nelerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzcan41

Size bişi sorucam film veya teknoloji katagorisinde .com lu site yaptırmanın bedeli ne olur ? yani bana sadece içerik eklemek kalıcak tasarım vs çok şaşalı birşey değil ama çok basitte değil bu işi yapan bildiğiniz bir yer varmı ve fiyatlar nelerdir ?

Kendin wordpress kur

1 tema satın al (en fazla 100 TL)

bu kadar
  • Olabilir ama ama benim isteğim şu şekilde yani işleri beceremiyorum fazla uğraşmakda istemiyorum çünkü o konuda bi hedefim yok yani ben sadece içerik eklemek istiyorum

mesela farz edelim film sitesi işde ana sayfada en son yüklediğim filmler gözükecek işde sağ tarafda alfabetik sıraya göre katagoriler olacak ör aksiyon,bilim kurgu vs

ben filimi yüklediğim zaman basit bir şeklde gideceği katagoriyi seçmek istiyorum o hem o katagoriye hemde son eklendiği için anasayfa gitsin malesef bu kurulum vs mevzularında başarısızım wordpresside beceremedim kurmayı.. yani her haliyle hazır bi şekilde olmasını istiyorum..
  • up
  • Dilerseniz kodlayabilirim hocam.
  • quote:

Olabilir ama ama benim isteğim şu şekilde yani işleri beceremiyorum fazla uğraşmakda istemiyorum çünkü o konuda bi hedefim yok yani ben sadece içerik eklemek istiyorum

mesela farz edelim film sitesi işde ana sayfada en son yüklediğim filmler gözükecek işde sağ tarafda alfabetik sıraya göre katagoriler olacak ör aksiyon,bilim kurgu vs

ben filimi yüklediğim zaman basit bir şeklde gideceği katagoriyi seçmek istiyorum o hem o katagoriye hemde son eklendiği için anasayfa gitsin malesef bu kurulum vs mevzularında başarısızım wordpresside beceremedim kurmayı.. yani her haliyle hazır bi şekilde olmasını istiyorum..

Hosting lazim ilk olarak.

Wp kurmak basit. Bedava film temalarida mevcut .

Domain ismi varm ialacanmi ?

Kodlama gereksiz zaten o kadar ahım şahım olmucagi için tema yaptirma hem çok para hemde o para ile backlink vs alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Olabilir ama ama benim isteğim şu şekilde yani işleri beceremiyorum fazla uğraşmakda istemiyorum çünkü o konuda bi hedefim yok yani ben sadece içerik eklemek istiyorum

Hosting lazim ilk olarak.

Wp kurmak basit. Bedava film temalarida mevcut .

Domain ismi varm ialacanmi ?

Kodlama gereksiz zaten o kadar ahım şahım olmucagi için tema yaptirma hem çok para hemde o para ile backlink vs alirsin.

Şuan herşey sıfır domain vs hiç bişi yok yaklaşık 1 ay kadar daha bekleidkden sonra işallah şu site işini halletmek istiyorum..

• Benimde aklımda bir forum sitesi açmak var ama hiç anlamam bu işlerden.
  • Yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.