Şimdi Ara

Site Kurma Eğitim Rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Kurma Eğitim Rehberi


    Hızlı ve kolay site kur. 17 tane videolu anlatım, 180 sayfalık doküman ve 5 adet bonus!
    Ürün detayına git

    Site kurmak ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmayan, bundan önce bir site kurmamış olan herkese hızlı ve kolaylıkla web site kurulum yöntemlerinin anlatıldığı bu set sayesinde kısa bir süre içerisinde tümüyle kendinize ait bir siteye sahip olabilirsiniz. Bu rehberden faydalanmanız için herhangi bir araca, üstün bilgiye sahip olmanız gerekmez. Aksine, bu kitabın amacı tüm bu konuları henüz bilmeyen sıradan bir internet kullanıcısının, bütün ihtiyaçlarını ve eksiklerini dakikalar içerisinde tamamlamasını sağlayıp, bir defalığına değil, öğrendiği yöntemlerle ömür boyu istediği sayıda siteyi kurabilecek bir hale gelmesidir.

    Logo Desing by Flaming text.com
    Bu zamana kadar belki de bir website kurma fikri gözünüze zor göründü, hiçbir şekilde website kurabileceğinize inanmadınız! Ancak Hızlı Ste kur eğitim rehberi her şeyi sizler için düşünerek çok özel olarak hazırlanmış görünüyor. Şimdiye kadar sizler gibi düşünen birçok insanı web site sahibi yapan bu rehber ile sıra sizde. Aklınızdaki olumsuz önyargılarınızdan kurtulun ve bu eğitim seti ile nasıl siteler kurabileceğinizi hayal edin. Dakikalarınızı alan, tümüyle sizlerin tasarladığı, kimseye ihtiyaç duymadan hazırlayabileceğiniz sizlere özel web siteleri! İşte bu işi başarmanın yolu ve teknikleri sizlere Hızlı Site Kur Rehberiyle sunuluyor. Birbirinden güzel ücretsiz web site tasarımları, bedava alan adı alma yöntemi, sınırsız websitesi kurma olanağı, ücretsiz e-kitaplar, sitelerden kazanç sağlama… Her türlü bilgi bu rehberde mevcut.

    Sadece bu kadar mı? Tabi ki!

    Hızlı Site kur rehberinde, tam beş adet muhteşem bir hediye seti var ve hepsi tek fiyata bizlerin kullanımına sunuluyor.

    Bunlar nedir?
    * İlk olarak Google SEO hediyesi: Birçok sitenin sahibi, sitesini kurduktan sonra ne yapacağını bilmez. Bundan sonra ne olacak, site nasıl googleda ilerleyip üst sıralara çıkacak? Bu bilginin eksikliğinden tasarlanan siteler ya arama motorlarında kaybolmakta ya da binlerce TL harcanarak seo yapılmaya çalışılmaktadır. İşte Hızlı Site Kur Rehberi tam bu aşamada devreye giriyor ve binlerce liranızı sokağa atmanıza engel oluyor. Kurduğunuz web sitelerin kısa sürede arama motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayıp emeğinizin heba olmasının önüne geçiyor. Bir websitenin olmazsa olmazı SEO çalışmasını, siteden maksimum oranda yararlanmanız ve kendi alanında üst sıralarda yer alan sitelere sahip olmanız için Sete Kur rehberi ile bu önemli bilgiler de sunulmaktadır. SEO kitabı 2 aşamalı; site içi seo ve site dışı seo olarak ayrı ayrı ele alınarak anlatılmış. Sitelerin nasıl SEO uyumlu tasarlanacağı, arama motoru dostu websitelerin oluşturulması, kaliteli web site tasarımları, hepsi Site kur seo rehberinde yer almaktadır. Yazılı ve videolu anlatımlar sayesinde de herkesin kolaylıkla anlayıp uygulayabileceği bir yapıda oluşturulmuş.
    * Bir diğer hediye ise İnternet kazançları ve Reklamcılığı: Sunduğu avantaj, kurulan web siteler alanı ne olursa olsun, sizlere para kazandıracak sanal dükkanlara dönüşmeli ve 7/24 size çalışan bir eleman olmalıdır. Online reklamcılık, reklam verme siteleri ve teknikleri, Adwords reklamları ile farklı reklam servislerini kullanarak; ister ticaret, ister hobi, isterse satış ortaklığı siteleri olsun, herkes web sitesinden kazanç sağlamalı. İşte bütün bu Site kazançlarının nasıl sağlanacağı ve teknikleri de bir bir bu rehberde anlatılmaktadır.
    * Üçüncü hediye olarak; Satış Ortaklığı (Affiliate) sistemi nedir, en iyi satış ortaklığı ymntemleri nelerdir, bir satış ortağı sitesini nasıl hazırlamalı ve ürünler nasıl tanıtmalı, başarılı satış teknikleri özel olarak hazırlanıp sunulmuş. Satış ortaklığında eksikleri olan ve bu eksiklerini web site kurulumu ile birlikte gidermek isteyenler için bulunmaz bir fırsat olarak ücretsiz verilmiştir Satış ortağı olanlar mutlaka site kurulumunu, SEOyu ve diğer reklam ile satış yöntemlerini bilmelidir. Bunların hepsini bir arada bulabileceğiniz güzel bir eğitim seti karşınızdadır.
    * Dördüncü hediye olarak Xdükkan tasarımı, kullanımı, bir xdükkanın en verimli şekilde satış ortaklığı için kullanma yöntemleri yine görsel olarak anlatılmaktadır. Hızlı Site Kur Rehberi sadece kendi satış ortaklarına ve xdükkan sahiplerine özel olarak sunduğu bu hizmet kaçırılmayacak bir fırsat.
    *Beşinci ve son bonus, yine başlı başına bir kitap olan E-ticaret site kurulumu. Bu zaman kadar pek çok eticaret sitesi kurma teknikleri kullanıldı ancak ya birçoğu fazla karmaşıktı ya da ücretli olduğundan maalesef faydalanmak pek mümkün olmuyordu. Artık böyle bir derdimiz kalmıyor diyebiliyorum. Çünkü bu kılavuzda en kolay E-ticaret sitesine sahip olmak anlatılmış. Herhangi bir ek ücret ödemeden tasarlayacağınız kendinize ait ticari siteyle, abartılı meblağlarla eticaret sitesi sahibi olmaya gerek kalmadan, sanal ortamda bu sistem de para kazanmaya başlayabilirsiniz.
    Değişen Ticari yapıda küçük ve orta ölçekli kuruluşlardan tutun da, dev firmalara kadar çoğu işletme, ticari faaliyetlerini internet ortamına taşıyarak, gelirlerini ve karlarını en yüksek seviyelere çıkartmaktadır. Kurdukları Eticaret siteleri sayesinde gereksiz personel çalıştırma, pazarlama, nakliyat, reklam ve vergi gibi masraflardan kurtulmaktalar. Üstelik sınırsız müşteri kitlesine anında ulaşarak markalarını ileriye taşıma yoluna gitmektedirler. Hızlı Site Kur rehberinin son bonusu, bunun en pratik, hızlı ve en düşük maliyetli yöntemini göstererek herkesin yararlanmasını sağlamaktadır. Size çalışan sanal mağazaya sahip olmak istiyorsanız tek yapacağınız Site Kur Rehberini almak ve işe başlamaktır.
    Bunca avantajın tek bir eğitim setinde, üstelik ek ücret ödemeden sunulması herkes için kaçırılmayacak bir fırsattır. Hızlı Site Kur kullanıcılarının başarılı olması ve harika sitelere sahip olabilmesi için her türlü hizmeti ve fırsatı sunmaktadır. Bu Set sayesinde kuracağınız sitelere kendiniz dahi şaşıracak ve başarınızı daimi olarak sağlayacaksınız.
    Hızlı ve kolay site sahibi olma yöntemlerinin anlatıldığı Hızlı Site Kur Rehberi; tam 17 adet HD video eğitimi ve 180 sayfalık ekitaptan oluşan, 5 adet hediye bonusuyla herkesin klaylıkla ve en az masrafla website sahibi olup para kazanmasını sağlayacak süper bir eğitim setidir.
    Tek yapmanız gereken hiç vakit kaybetmeden, çok özel fırsat ve avantajlarla donatılmış Site Kur Rehberini alarak çalışmalarınıza başlamaktır.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.