Şimdi Ara

Site Kurcam ama Kararsızım İçerik , Tür Ne Olsun ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site kurmak istiyorum ama kararsınız ne yapsam diye .

Forum kurayım diyorum ama heryer forum oldu herkes kendi forumunu belirledi oralarda takılıyorlar her içerikten forum var yani .

Web sitesi kurayım diyorum ama içerik ne olsun diyorum?

Yazılım sitesi yani yeni programlar falan yayınlayım diyorum?

Blog kurayım diyorum ama yazmayı hiç beceremem yani ne yazayım diyorum ? Abus'un 2 ve 3. videolarını bekliyorum .

Sizce ne kurayım ve Nasıl kuracağımıda söylerseniz sevinirim yani forum kur smf kurarsan daha iyi olur gibi ..

• hic bisey kurma. karar ver oyle kur. (yani birisi sana git forum sitesi kur derse ve sende kurmaya kalkarsan biraz garip olur.)
  • Birşey kurmak istiyorum nette boş boş gezmek sarmıyor . Fikir istiyorum şunu yaparsan şöyle olur gibi .
  • dizi sitesi kur ama çok hit alan diziler yabancı ve türkçe, lost, avrupa yakası vs.
  • kardeş bende onu diyorum işte boş boş gezme. araştır yeni fikirler edin. ama bi siteye bakıpda benzerini kurma. kendin yapılmamıs birseyi yapmaya calis. cok enteresan hatta basit ama insanların dikkatini cekebilecek biseyler olmalı. boyle bir fikre sahip kimsede sana fikrini sunmaz al yap diye. o yuzden yazdım yukardakileri. internette boyle ornekler cok var basit ama farklı. internet dunyası cok genis. heran cok farklı birseyler gelebiliyor insanların aklına.

insallah sende birgun guzel bisey cıkarırsın ortaya. yani cok bilmis deme tabiki bunlar benim fikirlerim ama seninde dedigin gibi forummuş blogmuş bunları kursan ne olcakki denizdeki kum gibi hepsi.
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Birşey kurmak istiyorum nette boş boş gezmek sarmıyor . Fikir istiyorum şunu yaparsan şöyle olur gibi .

Web tasarımdan anlıyorsan, insanlara hizmet et. Onlar desin kur bana bunu diye, sen de kur. Para kazan
  • Yukarı , Web tasarımından anlamıyorum pek , Öğrensem bile ilk önce kendi sitemi kurmak daha iyi olur diye düşünüyorum sonra başkalarına .. .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • basit bir e-ticaret sistemi kur kendi bilgisayarinda belli bir seviyeye geldikten sonra yayinlamaya basla.
  • quote:

Yukarı , Web tasarımından anlamıyorum pek , Öğrensem bile ilk önce kendi sitemi kurmak daha iyi olur diye düşünüyorum sonra başkalarına .. .

arkadaşında dediği gibi illa birşey kuracam diyorsan birşey üretemiyorsan kendi siteni yap
  • İlgi alanların neler? Onlarla ilgili kurabilirsin mesela.
  • bence once evde kendi kendine sistemler yap e-ticaret uygulamalari yap kucuk web programciklari ekle cesitli yerlere hitab eden uygulamalar yap bunlari yaptiginda hem yeterli seviyeye gelmis olcaksin hemde hepsinin harmanlanmis halinde super bir ste cikabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beginwritelnend

bence once evde kendi kendine sistemler yap e-ticaret uygulamalari yap kucuk web programciklari ekle cesitli yerlere hitab eden uygulamalar yap bunlari yaptiginda hem yeterli seviyeye gelmis olcaksin hemde hepsinin harmanlanmis halinde super bir ste cikabilir.

Biraz daha açarmısın nasıl başlamam neler yapmam gerekiyor diye.

ilgilendiğin için teşekkürler ve diğer arkadaşlarada
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: beginwritelnend

bence once evde kendi kendine sistemler yap e-ticaret uygulamalari yap kucuk web programciklari ekle cesitli yerlere hitab eden uygulamalar yap bunlari yaptiginda hem yeterli seviyeye gelmis olcaksin hemde hepsinin harmanlanmis halinde super bir ste cikabilir.

Biraz daha açarmısın nasıl başlamam neler yapmam gerekiyor diye.

ilgilendiğin için teşekkürler ve diğer arkadaşlarada

daha nasil acayimki!

gayet acik ve net!
  • E-ticaret uygulamalarıyla ne demek istedin onu anlamadım .Biraz cahil kaldım ama :). Örnek verirsen daha iyi olur.

küçük web programcıkları flan dedin , benim anlıcağım dilden sölesen ?
  • site yapmak için yapılmış siteler ne kadar başarılı olur şüpheli yani önce amaç olmalı şeklinde düşünüyorum
    fakat illede yapcam dersen blog açabilir tecrübelerini becerilerini yazabilirsin

şu an aklıma gelenbi fikiri aktarıyım
    malum donanım haberde birçok konuda birçok uzman arkadaş var ve bu arkadaşlar bilgilerini paylaşmak istiyorlar
    genelde ya resimleri post ediyorlar yada video hazırlıyorlar video artık pek olmuyor malum youtube kapalı
    buna çözüm olarak geliştirilebilecek şeyler olarak
    1. powerpoint sunumlarını ajax ile yükleyip hızlıca gösteren bir site
    2. veya flash ile yapılmış bir uygulama ile slide show hazırlama ve yayınlama

2. seçenek çok daha hızlı ve işlevsel olacaktır ve bir o kadarda zor fakat temiz bir ekip işiyle kısa sürede halledilir

bilmem bunu yapan varmı ama varsada pek reklamı yok gibi
  • quote:

E-ticaret uygulamalarıyla ne demek istedin onu anlamadım .Biraz cahil kaldım ama :). Örnek verirsen daha iyi olur.

küçük web programcıkları flan dedin , benim anlıcağım dilden sölesen ?

e-tıcaretten kastım basıt sepete ekleme ıste oradan alınması ıstendıgınde kullanıcı bılgılerı sorma onları kaydetme gerektıgınde sqlden sorgulama web programcıkları dedgımde bu gıb web tabanlı uygulamalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hates

dizi sitesi kur ama çok hit alan diziler yabancı ve türkçe, lost, avrupa yakası vs.

dizi sitelerinin işi artık bitti. İnternet dizi siteleri dolu, google da pek sallamıyo ... ortalık çöp site kaynıyo, tutsa ben yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: hates

dizi sitesi kur ama çok hit alan diziler yabancı ve türkçe, lost, avrupa yakası vs.

Ortalık dizi sitesi kaynıyor artık, tutmaz diye düşünüyorum..

Gerçi piyasa her türden site dolu. Bir sitenin tutması çok uzun zaman alır gibi. Ancak kendi memlektinle ilgili bir forum falan açarsan tutabilir. Hemşeriler kaynaşır, yani özel, özgün bir site olur.
  • Yukarıda yazılanları okumadım

Ama onları BOŞVER

Şimdi bu mesajda hem para kazanabileceğin hemde çok ziyaretçi alabileceğin bir site içeriği yazacağım. Mesajı dikkatli oku!

Günümüzde sapkınlık aldı başını gidiyor... Hem çok para kazanmak hemde çok ziyaretçi sahibi olmak istiyorsan +18(Adult) site açacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: savaşım

Yukarıda yazılanları okumadım

Ama onları BOŞVER

Şimdi bu mesajda hem para kazanabileceğin hemde çok ziyaretçi alabileceğin bir site içeriği yazacağım. Mesajı dikkatli oku!

Günümüzde sapkınlık aldı başını gidiyor... Hem çok para kazanmak hemde çok ziyaretçi sahibi olmak istiyorsan +18(Adult) site açacaksın

Doğruya doğru gerçi.. Bu devirde hemen büyüyen bir site istiyorsan Adult site açmak gerekiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.