Şimdi Ara

Site içinde ses yapanlara ne yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitemizde bi genç var.Motor kullanıyor 4 5aydır.Gün içinde ortalama 10kez bizim evin önünden geçiyor.Çoğu geçişinde 2dakika sonra geri geliyor.Geçmediği zamanlarda ise kendi evlerinin önünde motoru bağırtıyor.Zaten geçerken ses yapıyorsun bide orda bağırtmak neden? Motor ses çıkarmadan gidebiliyormu? Yani veya ses çıkarmadan gitmesi için ne yapılabilir? İnanın bana motor geçerken o kadar ses çıkıyor ki insan çıldırıyor.Yardımcı olanlara şimdiden teşekküler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14-15 bin devir çevirebiliyor motorlar kullanıcıya kalmış. Ses yapmadan da geçebilir yani :)

• Adamla konuşmayı denedin mi?

• Bu konuyla ilgili ses kaydım;
    ▶ 🔘─────── 2:23:45:34

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • admine şikayet et
  • em onu
  • Motoru yan yatır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BitterliLokum kullanıcısına yanıt
    Öyleyse bi gidip konuşayım.Yani yaptığı şey normal değil.Ciddi söylüyorum evden çıkıyor bağırta bağırta geçiyor ve en fazla 2dakika sonra dönüyor.Sabah akşam gece hiç faeketmiyor onun için.

• UçanPanda kullanıcısına yanıt
    Konuşmadım pek bilgim yoktu motorlar hakkında ama şimdi öğrendiğime göre sessiz geçme şansı varmış.Konuşmalıyız artık

• Bunu hidrolik yagi paklar. Ya da motorun ustune kus yemi dok biraz da mushil at. Tamamdir. Kurumus kus pisligi de baya ugrastirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 18 Haziran 2017; 16:53:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle eğitimsiz öküz insanlar ülkemizde bolca mevcut, öğrenci sitesinde yaşıyorum anasını satayım herşey burada elektro gitar ile ses yapan mı dersin site'de hayvan beslemek yasak olup 2 tane köpek besleyen mi dersin yok yok anasını satayım.
    Müstakil ev gibisi yok
  • genç bir kardeş ise ailesine haber ver, en olmadı plakasını al evin önünden geçerken 2 dk lık videosunu çek gönder polise. cezayı kitlerler kanıt olursa.
  • Hoş geldin arkadaşım gençlikte olur öyle ilerde düzelir

Allah kazalardan korusun motor tehlikeli

• Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın yani öyle sinirlerimi bozuyorki.Yani madem sessiz gitme şansı var sen neden sabahın köründe milleti uyandırıyorsun? Ben neyse sabah 6da ayaktayım ama millet uyuyor bu çocuğun ses yaptığı zamanlarda.sanki bize nispet yapıyor

• sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Hocam polis ben olduğumu o kişiye söylermi? Ailelerin arası açılsın istemiyorum açıkçası ama başka çözüm yok gibi

• Hocam motoru garajda hep

• yok hocam ne zamandan beri polis ihbar geldiğinde; "s.a AHMET seni ihbar etti." diyor ki ? ve de sonuçta ailesiyle kendisiyle görüşün en olmadı bunu yapın. ne demişler, Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisi dediğiniz gibi aileyle görüşmek

• Ailesiyle görüşme bana kalırsa ilk etapta, önce kendisini uyar hala düzelmediyse o zaman ailesiyle konuşsan daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Hocam laftan alacak kişi kendini belli eder bence.Sessiz sürüp rahatsızlık vermemesi mümkün olup sesli sürmeyi tercih eden biri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.