Şimdi Ara

Site içinde oynayan çocuklara ateş açıp zırhlı araca götüren polis (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
13.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
135 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan o cocugun aglamasi sizin vicdaninizi sizlatmiyorsa insan degilsiniz.Ne olursa olsun.Ister tas atsin ister laf atsin.Adi bu cocuk.Ailesini ziplat ziplatacaksan.Akli henuz gelismemis ne ekersen onu bicecegin yastaki cocuga böyle zulm etmek ne bileyim.Cok agir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    israile bakman abdye bakman yeterli
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    apoya özgürlük fetö üyelerine kötö davranıyolar diyen sizin parti değilmiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

apoya özgürlük fetö üyelerine kötö davranıyolar diyen sizin parti değilmiydi.
    aponun ortağı fetönün ortağı, pkk yı fetöyü yıllarca besleyen sizsiniz. fetönün fetö olduğunu 2000 yılından beri herkes biliyor, davasından beraat ettiren sizsiniz. Yani teröriste özgürlük veren sizsiniz, birisinin lafı kalmış ama sizin lafınız değil icraatınız var, tüm terör örgütlerinin yegane besleyicileri sizi. pkk lılarla fetöcüler videoları

terörizmden kasma kanka Cumhuriyet tarihinin hatta Anadolu Türk tarinin en çok terör besleyeni sizsiniz. geçitlerle teröristleri uğurladınız. teröristlere milyarlarca lira verdiniz, ne istediyseler verdiniz. fatih tezcana ve müritlerine söyle sonu fetö gibi olacak

www.yeniakit.com.tr
    Gülen’i AK Parti kurtardı - Yeni Akit
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/guleni-ak-parti-kurtardi-7682.html

Ülkücü Medya
    'Apo'ya Özgürlük' Pankartı Altında AKP Adayı
    https://www.ulkucumedya.com/apoya-ozgurluk-pankarti-altinda-akp-adayi-12456h.htm

https://www.haberler.com/mhp-li-adan-pkk-resmi-gecit-yapmaktadir-4635944-haberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 11 Mayıs 2020; 17:4:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion3560

Sakin ol champ.Suçlu olan gırlarmış.Napcan sende elinde silah insamı avlıcan çakma sedat peker.gel özele istersen numaramı iste bende.auuuuuu

Alıntıları Göster
    Kes lan. Bırak gidip görmeyi senin adını bile söylerken bile titreyeceğin yerlere gidip görev yapıp hizmet ettim ben bu vatana bayrağa. Çok şükür kimseyi de kafatas milleyetçiliği yapıp da ayırmadık hizmet ederken. Senin gibi üfürükten klavye başında parti milliyetçiliği yaparak değil. Adam olmaya çalış canımı sıkma. Çakık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 11 Mayıs 2020; 17:21:30 >

• Böyle propaganda konularında adminler neden bir şey yapmıyor? Francis desen ban yiyon halbuki
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    1990 yada 91 ozamanki shp hadepi meclise taşımaktan. Çekinmedi bununda herzaman olduğu gibi demokrasi adına yaparken 15temmuzda sokağa inmeyip kahve içip imam darp ettiler sela rahatsız etmiş bu ne larda demokrasi adina

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu cesareti otogarda karısını kesen adama göstersene.

Silahla adam olunsaydı...

• zabador kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin hal ihlallerini ya da üstü kapatılan konuları eleştirmediğimi ya da aydınlanması için çaba sarfetmediğini nereden biliyorsun? Sen daha gençliğinin baharındasın, elin ekmek bile kazanmamışken belki yeni yeni kazanıyorken hayat zorluğunu bana mı anlatıyorsun. Bak asi genç, tarih tekerrürden ibarettir, sizin ders aldığınız tarihi biz yaşadık, hayatta satın alınamayacak en önemli zenginlik olan tecrübe var bende. Senin vatandaş olarak yaşadığın o ücra doğu yerleşimlerinin hepsini karış karış gezdim, yıllarca hizmet verdim geçmişimde. Bilale anlatır gibi anlatacağına, geç aynanın karşısına kendine anlat, muhalif olacağım diye mezapotamya eşşeklerine zihmet etme. Daha kanunu ya da nasıl işlediğini bile bilmeden yorum yapma, PVSK'ya göre o polisin orada havaya ateş etme hakkı var. Çok uzun bir kanun değil, aç oku, okuduktan sonra eleştirini yap, boşa sallama.

İlk mesajımda da yazdığım gibi video ortada. Ne yapmış polis, dövmüş mü, kemiklerini mi kırmış? Yakalamış, insan gibi elinden tutup götürmüş, sürüklememiş. Sonra da aracın yanında çocukla aynı boya gelmek için çökmüş konuşmuş. Bana video'daki kanunsuz müdahaleyi göster. Çocuğunun psikolojisinin bozulmasını istemiyorsan salmayacaksın sokağa, doğurmakla, doğurtmakla ebeveyn olunmaz, sahipte çıkacaksın.

Ayrıca polislik her ne kadar görünüşte 657'ye tabi olsa da, devlet memurluğu değildir. Bambaşka bir meslektir, aynı askerlik gibi, hatta güney doğu ya da doğuda isen polislik daha da zordur. O meslek sahibi olamayanlar polis olmayacaktı o zaman, idealist olup hakkını arayacaktı. Kendini garantiye alıp, ekmek yiyip sonra ağlamakla olmaz o işler.

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Sen benim terörist yalakası olduğumdan bu kadar emin konuşuyorsun ya,ben de senin oyle bir insan olduğundan o kadar eminim.sizin gibiler böyledir.bak ne güzel yazdın kafa yapını açık ettin"napmış polis?kemiklerini mi kırmış,dövmüş mü?"sizin gibiler için insan hakkı ihlali burda basliyor o yüzden sizlere kafatasçı diyorum.ayrıca bakınız kanun ne diyor (((("5237 Sayılı TCK’nın 170. maddesinin 1. fıkrasının (c) bendinde düzenlenen silahla ateş etmek suretiyle genel güvenliği kasten tehlikeye sokma suçunun oluşabilmesi için eylemin, kişilerde korku, kaygı ve panik yaratabilecek tarzda gerçekleşmesi yeterli olmayıp, eylemde kullanılan silahın da aynı Kanunun 6. maddesinin 1. fıkrasının (f) bendinde tanımlanan ateşli silahlardan olması, diğer bir anlatımla fonksiyonu itibarıyla ateş etmeye elverişli gerçek bir silah olması gerektiği, kuru sıkı tabir edilen gaz tabancaları, özellikleri gereği bu suç açısından silah sayılamayacaklarından bu nitelikteki tabancayla ateş edilmesinin 5326 Sayılı Kabahatler Yasasının 36. maddesinin 1. fıkrası kapsamında değerlendirilmesi gerektiği sonucuna ulaşılmıştır.(CGK-K.2011/182).)))) Ve evet ben kendi paramı kazanamıyorum henüz bu yıl üniversiteye başlafım fakat bu tecrubesizliği geçtim şu an söyleyeceğin hiçbir şeyi doğrulayacak bir husus değil.senin görev yaptım dediğin yerlerde ben bu yaşıma kadar geldim.çocukluğum el bebek gül bebek gecmedi,daha doğduğum gün çoğu zorluk anlima yazılıydı ve ben burda gerçek insanlarla,burdaki insanlarla büyüdüm. benim meskenimi asıl sen bana anlatma. Ayrıca hayatın gerceklerini ne kadar biodiğin bu cümlenden belli oluyor"((O meslek sahibi olamayanlar polis olmayacaktı o zaman, idealist olup hakkını arayacaktı. Kendini garantiye alıp, ekmek yiyip sonra ağlamakla olmaz o işler."))

• Yapılan yanlış,
    1 kişi yüzünden polis teşkilatına söz etmek yanlış
    Savunanlar çocuğun korkudan altına kaçırdığını gormemiş sanırım.
    Evet yanlış bir olay zaten polis açığa mi ne alındı.
    Her insan farklıdır farklı düşünür farklı görür farklı algılar.
    Polislerde robot değil. Tabiki yapılan hata suistimal var ise gereken yapılıyor.
    Tek sorun kamera cekilmeseydi sorusu!!
    Veya baklava ci kardeşler olayındada kamera olmasaydı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malkocogly -- 12 Mayıs 2020; 0:43:37 >
  • zabador kullanıcısına yanıt
    Hala bilmeden sallıyorsun, üniversitedende hukuk fakültesi varsa git bir hocaya danış. Özel kanunlar, genel kanunlardan önce gelir, temel hukuk prensibidir bu. Senin bahsettiğin TCK normal vatandaş için, polise silah kullanma yetlkisini PVSK verir. PVSK da gayet açık, polisin silah kullanma yetkisi vardır, kullandığı zaman da PVSK'daki kurallara uyup uymadığı kıstas alınır. Bu adam olay anında görevde mi, görevde. O zaman silah kullanması görevi gereği olduğundan PVSK ile yargılanır. Ayrıca senin zihniyetin bozuk, bu ülkede güvenle yaşıyorsan kafatasçı dediğin insanlar sayesinde yaşıyorsun. Senin gibi insan haklı savunucularını hendek operasyonlarında gördük. Katliaö var diye kime yalandığınızı çok iyi biliyorum, hadi asi genç mezopotamya eşşeği götü yalamaya devam et sen.

• Bu tarz her konuda aynı şey oluyor. Konu başlığına bak, içeriğe bak. Sonra, sayfalarca abuk subuk siyaset...

Alakaya çay demle.

Vallaha hiçbirinizden adam olmaz. Bu ülkenin vatandaşı siz olduğunuza göre, bu ülkeden de adam olmaz. Ölmeyiz (şanssızlarımız hariç), olmayız. Sürünür gideriz.

O yüzden kendi dalgana bakacaksın hayatta. ÇOK CİDDİ SÖYLÜYORUM, çoğunluğu böyle sığ olan bir toplumdan (üstelik bu internete girebileni) harbiden bir cacık olmaz. İktidarda kim varmış, muhalefette kim varmış o da fark etmez. Kasabalı zihniyetinin hakim olduğu sığ fikirli toplulukların cumhuriyeti...

Yıldım lan, vallaha yıldım. Şuraya bak. Üstelik buna benzer her konu bu halde. Ne haliniz varsa görün lan. Ülkeye bakıyorum. Size bakıyorum. O kadar yakışıyor ki yaşadığınız coğrafyanın içinde bulunduğu durum size. Mis. Kına gibi yakışıyor. Olan bir ölene, bir de sizin nefret çukurunuza vatan sevgisinden ötürü katlanmak zorunda kalan bize oluyor. Vatan sevgimiz olmasa, siz denyolarla aynı ülkede nefes almak benim için utanç lan. Basar giderim. Ne işim var? Da işte, size rağmen seviyoruz şu vatanı.

Neyse, özetle kafalarınız değişmediği sürece, ota boka nefret kusmanın anlamsızlığını görmediğiniz sürece, fanatiklikliklerinizi törpülemediğiniz sürece, birbirinizle iyi geçinme konusunda gönlünüz olmadığı sürece, ciğeri beş para etmez TÜM siyasilerin gazı ile birbirinizi ayrıştırdığınız sürece, bir hatayı gördüğünüz zaman mertçe çıkıp bu yanlış diyemediğiniz sürece bu ülkede büyük bir çoğunluk belden aşağı pislik içinde bir bataklıkta yaşayacak abi. Bu kitlenin içinde şu sayfalarda kin kusan insanlar da bol bol var. O yüzden düşünün taşının. İçinde bulunduğunuz pislikten memnunsanız aynen devam edin. Ama ben ve benim gibilerden insanca muamele beklemeyin. Hakedene saygı gösterilir. Etmeyene gösterilmez.

Siyasi fikir falan ayırmıyorum, dikkatinizi çekerim. Ciddi bir kalite probleminiz var. İnsanlık probleminiz var.

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Haklısınız kanun konusunda teşekkür ederim 'uyarınız' için.ilgili kanun şu""2559 sayılı Kanunun "Zor ve silah kullanma" başlıklı 16. maddesinin 7, 8 ve 9. fıkralarına göre;
    "Polis;
    a) Meşru savunma hakkının kullanılması kapsamında,
    b) Bedeni kuvvet ve maddi güç kullanarak etkisiz hale getiremediği direniş karşısında, bu direnişi kırmak amacıyla ve kıracak ölçüde,
    c) Hakkında tutuklama, gözaltına alma, zorla getirme kararı veya yakalama emri verilmiş olan kişilerin ya da suçüstü halinde şüphelinin yakalanmasını sağlamak amacıyla ve sağlayacak ölçüde,
    Silah kullanmaya yetkilidir.

Peki soruyorum bu 8 yaşındaki çocuğumuz direnc mi göstermiş,suçüstü mü yakalanmış yoksa zorla getirme kararı mı var?Bu soruları kendinize de sorun lütfen.Gördüğüm kadarıyla bu madde dışında haksız olduğunuzu siz de farketmişsiniz ki direkt hakarete geçmişsiniz.

Ayrıca kafatasçı zihniyet sizi koruyor demişsiniz.ben de diyorum ki vergisini eksiksiz veren bir ailenin mensubu olarak benim can güvenliğimi sağlamak devletin bana borcudur.buna mecburdur.kimse burda babasının hayrı için durmuyor.ister türkün kafatasçısı olsun ister kürdün ister baskasının.karşılığını alıyoesan koruyacaksın

• Cocuğun ve polisin suçu yok tek suçlu var bilinçsiz ailesi cocuğunu virüs kapmasını önemsemeden sokağa salması

• Suçu poliste aramak yerine polise düşman eden zihniyette aramalısınız. Bu öylesine kirli ve pis bir zihniyet ki devletin güçlerine saldırgan ve kin tutan, devletin güçlerini kendini savunmak zorunda bırakan, ufacık çocukları bile bu amaçlar için kullanan akabinde de polis yada asker en ufak karşılık verdiğinde medyatik unsurlarını harekete geçirip işte polis çocuklara böyle düşman diye pis algı oyunları yapan bir zihniyettir.

Bu ve benzeri bütün kirli amaç güden zihniyetlerden korunmak için inandığınız idealleri yada hümanizmi bir kenara bırakmalı devletin güçlerini savunmalısınız. Aksi taktirde bütün sürecin sonunda kendi ayağınıza sıkmış olacaksınız. Unutmayın, Polis de Asker de halk için var. Büyük kusurları olsa bile "Polis" diye değil, Polis etiketi altında görevini sürdüren kişi olarak ele almalı, yaptığı yanlışlar için cezası verildi ise artık üzerinde durulmamalı, duran insanlara fırsat vermemelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.