Şimdi Ara

Site Ekle Hitin Artsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
8
Favori
9.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Site Adı: Site Ekle
    Site: site-ekle.net

    Google'da yükselmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kategorik dizin site-ekle.net hizmetinizde. Site-Ekle.Net Kategoirelere ayrilmis webdizinimize sitelerinizi ekleyebilirsiniz. 8 Sene icerisinde 6000'nin üzerinde site ekle nen websitemizde Haberlerden, Mizah'a Alisveristen Muzik bölümüne 57 bölümün üzerinde kategori vardir. Size uygun olan kategoriyi secin tamamen ücretsiz olarak sitenizi bizimle paylasin. Kod eklemek yok, Ücret yok .



  • ARENA TERCÜME olarak 2004 ‘den bu yana uluslararası bir çevirmenlik ajansı olarak faaliyet göstermekteyiz. Bugüne kadar imza attığımız sayısız çeviri ve tercümanlık işlerinden büyük bir başarı ile çıkmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. Size ve şirketinize özel olarak geliştirmiş olduğumuz tercüme çözümleri ile dış dünya ile sürekli bağlı kalmanızı sağlayan Arena Tercüme yıllardır,tercüme sektöründe aranan bir kuruluş olmayı başarmış öncü firmalardan birisidir.Bugün kadar çalıştığımız yüzlerce müşterimiz ile özel olarak ilgilenen ekibimiz, hedeflediğimiz %100 müşteri memnuniyeti değerlerine ulaşmayı başarmış tercüme konusunda deneyimli bir ekiptir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackallenor -- 15 Temmuz 2013; 10:46:37 >




  • İnternetten para kazanmak isteyen arkadaşları bekliyoruz..
    www.internetkazancimiz.blogspot.com
  • Araç Takip Sistemleri Dünü Bugünü Yarını
    Merhaba 9 yıldan bu yana içinde olduğum ve bir çok tecrübe yaşadığım araç takip sistemleri ile ilgili olarak bu makaleyi sizinle paylaşmak istedim.
    Araç takip sistemleri ilk başta askeri amaçlı hizmet vermek için tasarlanmış sonrasında ise sivil halkın yararına kullanılmak için hizmete açılmış uyduların kullanıldığı uçsuz bucaksız bir sistemdir.Uydulardan alınan bilgilerin araçlara takılan cihazlar ve bu cihazların veri gönderimini sağlayan gsm operatörlerinin kullanımı ile araçların konum ve hız gibi bilgilerini Google ve diger servis sağlayıcıların harita hizmetleri sayesinde haritalar üzerinde görebilmekteyiz.
    Araç takip Cihazları uydulardan bilgileri serverlara iletir ve bizde derlenmiş halini ilgili firmanın sunduğu web arayüzünde görmekteyiz.Araçlarımıza kurallar koyabilmekte (hız ,nokta,bolge,ani durus kalkıs,mesai saati gibi ) ve bunların ihlallerini cep telefonumuza gelen sms 'le ve de sistem üzerinden raporlayarak görebilmekteyiz.
    Araçlardan bilgi almanın yanı sıra arac takip cihazı aracılığı ile araca farklı kabiliyetler de katabilmekteyiz.Örneğin aracın içini dinleyebilir yada merkezle arasında ses transferi yapabiliriz.Araç içine takılacak olan bir jpg kamera ile görüntü ve video alabiliriz.Aracımızı durdurabilir ve tekrar çalışmamasını sağlayabiliriz.Aracın ışıklarını yakabilir yada alarmını çaldırabiliriz.
    Araç takip sistemlerinin temelinde yatan telemetre teknolojisi insan hayatının faydasına bir çok alanda kullanılmaktadır.akıllı evler ,akıllı kombi ve klimalar,otomatik sulama sistemleri,akıllı elektrik sayaçları, gibi.
    önümüzdeki yıllarda ne olur bilinmez ama tam otomatik ve mobil yaşamın hayatımızı kolaylaştıracağı kesin.
    Sektör dünden bu gune nereye geldi ?
    Araç takip sektörü içinde bulunduğumuz 2013 yılında en parlak dönemini yaşamaktadır.ilk kullanılmaya başlandığı 1900 'lü yıllardan 2010 yılına kadar satılan araç takip cihazı ile 2010-2013 yıllarında yapılan satış rakamlarının hemen hemen aynı olduğunu düşünürseniz iştah kabartıcı bir sektör ve karlılığın olduğunu anlayabilirsiniz.
    Bu rakamların bu seviyelere çekilmesinde en büyük etkenin gsm operatörleri olduğu kaçınılmaz bir gerçek.Gerek kampanyalar gerekse m2m simkarlar ile fiyatların aşağıya çekilmesi ile bu teknolojiyi kullanan cihaz üretimi ve farklı faaliyet alanlarının doğması önemli rol oynamaktadır.
    Bu kadar hızlı ilerleyen bir sektör olmasına rağmen halen bakir durumda oluşuda sektörde yeni firmaların katılmasına ön ayak oluyor.Her geçen gün yeni teknoloji firmaları bu sektöre gerek ithal gerekse yerli üretim cihazlar ile dahil oluyorlar.
    Türkiye'de satılmış olan Ticari araçların yaklaşık %7 ile %8 'inde araç takip cihazı takılı olduğu bilinmektedir.Henüz bireysel kullanıcılar çok fazla rabet göstermese de çok yakında kullanılmayan araç kalmayacağı belkide devlet tarafından mecbur tutulacağıda söylentiler arasında .Bilindiği üzre şuan devlete ait tüm araçlar araç takip sistemi ile izlenmekte.Okul servisleri rent a car vs de aynı şekilde .
    makalemin sizi yeterince bilgilendirdiğini ümit ediyorum.
    teşekkürler.

    Orçun CANPEK
    www.aractakip.com
    araç takip sistemleri,aractakip,araçtakip cihazları,araç takip sektörü,arac takip fiyatı




  • slm arkadaşlar. internetten para kazanma ile ilgili bilgiler ariyorken güzel bir ekitap hemde ÜCRETSİZ buldum. herkes indirsin bence =)) http://www.dosya.tc/server13/kBhlfa/Kendi__iniKureKitap.pdf.html
  • My Spaces Arts (Benim alanımdaki sanatlar) Tiyatro,Müzik,Edebiyat,Resim,Heykel,Sinema alanlarında faliyet gösteren sanatçıları ve bu sanat dallarına ilgi duyan sanat severleriwww.myspacesarts.com sitesine üye olmaya davet ediyorum.Sizlere özgür bir ortamda paylaşma olanağı sağlayacak olan my spaces arts'ı kullanarak bu özgün siteyi geliştirelim. Bu adresten de girebilirsinizwww.msaturk.com
  • Film Sitemize Herkesi Bekliyoruz

    Üye OL Filmleri Hem İzle Hem İndir

    Türkiyenin En İyi Film Sitesi

    Modertör Olmak Istıyorsanız

    Moderetörlük Basvurularından

    Bize Yorum Atarak Ulasabilirsiniz.

    http://forum-online.com.nu/

    seni Aramızda Görmekten Memnuz Oluruz
  • Arkadaşlar bir hadis-i şerif sitesi açtım.Sizde bunları takip ediyorsanız bu siteden bakabilirsiniz. En güzel Hadisler ve Sözler Bir ricam olacak, Facebook'ta ve ya başka sosyal medya da paylaşın ki Diğer kardeşlerimizde yararlansınlar. Şimdiden Teşekkürler.En güzel Hadisler ve Sözler




  • Güncel Kupon online alışveriş sitelerinin indirim,fırsat ve kupon kodlarının yer aldığı sitedir.Güncel Kupon'a gelerek sizlerde alışverişlerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.http://www.guncelkupon.com/Kupon Kodu
  • Yeni açılan torrent destek ve download sitemize hepinizi bekliyoruz.

    www.torrentturkiye.net
  • Ahşap tasarım, dekorasyon ve ahşap dış cephe kaplama uygulamaları, ahşap mobilya rustik mobilya imalatı ile ilgili site:

    http://www.mujdeahsaptasarim.com
  • ALDORA MEDİKAL TARIM KOZMETİK VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.



    22/06/2010 YILINDA KURULAN ALDORA MEDİKAL TARIM KOZMETIK VE DIS TICARET LTD STI. KISA SURE ICERSINDE TICARI VE BESERI ANLAMDA ETIK DAVRANIS VE CALISMA YAPISIYLA ONCU FIRMALAR SIRALAMASINDA YERINI ALMIS VE MEDIKAL SEKTORÜDE ARANILAN BIR ISIM HALINE GELMISTIR

    OLUSAN TALEP VE HIZMET KALITESI ICIN 15/07/2011 TARIHINDE KONYA SUBEMIZI N.E.Ü. MERAM TIP FAKULTESI KARSINA ACTIK

    KARAMAN VE EREGLI FIZIBILITE CALISMALARI SONUCUNDA COK YAKINDA HIZMETINIZDE OLACAKTIR.

    INTERNET ONLINE SATISIMIZLA HEDEFLERIMIZE ULASMAK KALITELI URUN SATISI VE MUSTERI MEMNUNIYETINI TURKIYE GENELINE YAYMAKTIR

    ALDORA MEDIKAL OLARAK AMACIMIZ INSAN SAGLIGINA ONEM VEREREK GUVEN KAZANMAK TOPTAN VE PERAKENDE SATISLA HAKLI KAZANC ELDE ETMEKTIR BUNU YAPARKEN ILKEMIZ DURUST AHLAKLI VE CALISKAN OLMAKTIR
    HEDEFIMIZ % 100 MUSTERI MEMNUNIYETINI SAGLAMAKTIR
     Site Ekle Hitin Artsın




  • 01.01.2013 tarihinde yayınlayabilmek için yoğun çaba sarfettiğimiz sitemiz, bu aralar faaliyete girmenin verdiği heyecanı hala korumakta ve siz değerli ziyaretçilerimizin ve müşterilerimizin memnuniyetini kazanabilmek adına halen yoğun çabalar sarfetmektedir.

    2013 yılında siz değerli ziyaretçilerimize uygun fiyatlı, kaliteli ve memnuniyet garantili Ürünler ile maksimum güven kazanma çabasına girmiş bulunmaktayız. Maddi ve manevi destekleriniz ile daha köklü bir firma olabilmeyi ve bunları taşıyabilecek alt yapıya sahip olmayı hedefledik ve ilk adımlarımızı cesaret ve heyecan ile atmaya başladık.

    Vermiş olduğunuz yada vereceğiniz destekler sayesinde sizlere kaliteli, güvenilir ve en ucuz kusursuz hizmeti vermekten mutluluk duyacağız.

    Avize ve aydınlatma sektöründe tanınan ve saygı gören bir şahıs olmanın haklı gururunu sizler ile paylaşmanın mutluluğu tarif bile edilemez. Bu uzun yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve portföylerimizden sizlerinde faydalanabilmesi ve mağaza mağaza dolaşmadan sizlere evinizde, iş yerinizde hatta cep telefonlarınızdan bile avize alabilme şansı sunmaktan mutluluk duyacağız..

    avizesepetim.com

    Ucuz Avize Ucuz Abajur, Avize Çeşitleri

     Site Ekle Hitin Artsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman83 -- 14 Ağustos 2013; 11:22:38 >




  • http://mcktr.com/oyun/
    Sizce site nasıl olmuş?
  • http://runyoutube.com/ biri youtubeden video indiremiyorum mu dedi ? Buyrun türkçe ve link kopyalamak yok!!
  • Evden Eve Nakliyat Platformu
    Sadece ev değil iş yeri taşınmalarında ya da özel ve büyük hacimli mal transferlerinde çözüm ortağı olan ve önemli bir hizmet sağlayan evden eve nakliyat hizmeti, günümüzde taşımacılık sektörünün gelişmesi ve işgücünün çoğalması ile birlikte birçok kişiyi bünyesinde istihdam eden bir iş kolu haline gelmiştir. Buna göre taşıma işlemini yapacak insanların, transferi yapacak aracın tek elden sağlanması üzerine yoğun iş yaşamı ile birlikte taşınma işlemlerini bir yük olarak gören ve tam olarak ilgilenemeyeceğini düşünen insanların bu işin altından kalkmasını kolaylaştırma konusunda önemli faydalar sağlamaktadır. Sadece ev taşıması konusunda değil, işyeri taşınması ya da büyük hacimli malzemelerin transferi konusunda da çözüm ortağı olan bu hizmeti almanız için yapmanız gereken taşınma ile ilgili size düşen hazırlıkları yaptıktan sonra, (eşyaların hazırlanması, yeni evin hazırlanması vs.) evden eve nakliyat hizmeti alacağınız firma ile gerekli detayları konuşarak işlemin uygulanmasını sağlanmasıdır.
    Eğer kendinizi ev taşıma konusunda hazır hissediyorsanız taşınma gününüzle ilgili tarihi belirledikten sonra seçeceğiniz evden eve nakliyat firmasını belirlerken de dikkat etmeniz gereken bazı detaylar bulunmaktadır. Bu detaylar genel olarak evin yeri, daire ise kaçıncı katta bulunduğu, asansör ve merdiven durumları, eşyaların büyüklükleri ve ne kadar olduğu, buna göre ayarlanacak aracın niteliği, gidilecek mesafe, ne kadar insan kaynağına ihtiyaç olduğudur. Biraz daha açacak olur isek, öncelikle taşıma yapılacak mekanların adres bilgilerinin paylaşılarak firmanın hizmet bölgesi içerisinde olup olmadığının anlaşılması gerekmektedir. Bundan sonra taşıma yapılacak mekanın teknik bilgileri, müstakil ev değilse kaçıncı katta olduğu, sokak yapısı, araç yanaştırma uygunluğu, asansör ve merdiven nitelikleri de alınacak hizmeti şekillendirir. Evdeki eşyaların sayısı, nitelikleri ile birlikte taşıma aracının belirlenmesi sonrası bu işlem için kaç kişi gerekeceği de belirlendikten sonra paket bir fiyat belirlenir.
    Bugün evden eve nakliyat hizmeti veren firmaların birçoğu taşıyacağı eşyaları kendilerine özgü yöntemlerle paketleyerek daha kolay bir şekilde taşınmasını da sağlamaktadır. Bunun yanında merdiven olanakları taşımaya mümkün olmayan mekanlarda dışarıya yönlendirilen asansörler sayesinde eşya indirimi ve çıkartılması yapılabilmektedir.
    Evden eve nakliyat işleminde dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta daha olarak taşınan eşyaların başına gelebilecek olası bir kırılma veya zarar görme durumlarında firmanın bu sorumluluğu üzerine alıp almayacağıdır. Burada kendi işçilerinden kaynaklanan bir sorunda sorumluluğu üzerine alan firmalar tercih edilmelidir. Ancak alınacak bu sözlü garantinin resmi bir belge olarak da garantiye alınması daha sağlıklı olacaktır.
    Bütün bunlarla uğraşmak size zor geliyorsa tek yapmanız gereken evdeneve.com.tr’ye girerek evden eve nakliyat hizmet talep formu doldurmak. 2 dakikanızı ayırarak en iyi evden eve nakliyat firmasını en uygun fiyata hiç uğraşmadan bulabilirsiniz.

    TÜRKİYE KURUMSAL NAKLİYATÇILAR PLATFORMU

    Evden Eve Nakliyat
    Antalya Evden Eve Nakliyatt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi check54 -- 30 Ağustos 2013; 18:05:08 >




  • Adidas lisanslı ürünlerini satın alabileceğiniz e-ticaret platformu.
    Adidas kramponlar,adidas spor ayakkabıları,adidas eşofman takımları ve aksessuarlarını outlet ve sezon ürünlerini çok uygun fiyatlarla sitemizden alabilirsiniz.Binlerce adidas ürün içerisinde size en uygun olan adidası seçin kredi kartına 4 taksit frsatıyla adresinize postalayalım üstelik 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz.


    www.kaptanspor.com.tr adidas mağazaları




  • http://fizyorom.com
    2005 yılından bu yana Bakırköy’de fizik tedavi alanında yedi katlı merkezimizde hastalarımıza hizmet vermekteyiz. Fizyorom Fizik Tedavi Merkezi uzman hekim kadrosu, deneyimli fizyoterapistleri ve çalışanları ile hastalarımıza en iyi hizmeti sunmaktadır.

    http://fizik-tedavi.org/
    İstanbul-Bakırköy’de fizik tedavi alanında hizmet veren Dr.Abidin Tanrıkut’un kişisel web sayfasıdır.

    http://www.lenf-odem.com/
    Lenfödem hastalığı ile ilgili olarak hazırlanmış, bu hastalıkla ilgili genel bilgiler ve tedavi yöntemlerini anlatıp hastalık hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak yararlı bir site.

    http://www.dizagri.com/
    Diz kireçlenmesi , menisküs yırtığı , kıkırdak zedelenmesi gibi problemlerin nedenleri, teşhis ve tedavisi ile ilgili herşey.

    http://topuk-dikeni.com/
    Topuk dikeni tedavisi nedir, nasıl oluşur, nasıl teşhis konur ve nasıl tedavi edilir ? Topuk dikeni tedavisinde ESWT uygulaması nasıl yapılır ?

    http://www.omuzagrilari.net/
    Donuk omuz nedir ? Omuz ağrısının sebepleri teşhis ve tedavisi, tedavi yöntemleri, enjeksiyon tedavisi ve daha birçok bilgiye erişebileceğiniz yararlı bir sağlık sitesi.

    http://www.meniskusyirtigi.com/
    Menisküs nedir? Nasıl tedavi edilir? Menisküs ameliyatı sonrası ne yapmak gerekir ? Hepsinin cevabı bu sitede.

    http://www.sirtagrisitedavi.com/
    Kronik sırt ağrıları, fibromiyalji , boyun ve bel fıtıkları sebepleri, teşhis ve tedavisi, tedavi yöntemleri hakkında herşey.

    http://www.oncaprazbagrehabilitasyonu.com/
    Ön çapraz bağ yaralanmaları , tedavisi, cerrahi müdahale ve sonrasındaki fizik tedavi süreci hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bilgilendirme sitesi.

    http://www.felctedavisi.org/
    Felç tedavisi , nedenleri, felç hastalığında fizik tedavinin önemi ve felç belirtileri ile ilgili konularda bilgi sahibi olabileceğiniz sağlık sitemiz.

    http://www.istanbulrehabilitasyon.net/
    Fizik tedavi nedir ? Kimlere uygulanır ? Hangi hastalıklarda fizik tedavi gereklidir ? Bel fıtığı, boyun fıtığı , romatizmal hastalıklar , omurilik yaralanmalarında fizik tedavinin faydaları nelerdir ? Sorularınızın cevaplarını bu sitemizde bulabilirsiniz.

    http://www.inmerehabilitasyonu.com/
    İnme (Beyin felci) nedir ? Nasıl oluşur ? Tedavi süreci nasıl olmalı ? Bilgilendirme amaçlı hazırladığımız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    http://www.msrehabilitasyon.com/
    Ms hastalığı nedir ? Teşhis ve tedavisi, kimlerde sık görülür ? Gebelik ve Ms ? Ms hastalığının rehabilitasyonu ve daha fazlasını sitemizde bulabilirsiniz.

    http://www.romatizmatedavi.org/
    Romatizmanın belirtileri nelerdir ? Akut eklem romatizması nedir ? Romatizmanın çeşitleri ? Romatizmal hastalıklarla ilgili bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    http://www.skolyoztedavi.com
    Omurga eğrilikleri , egzersizleri, teşhis ve tedavisi hakkında bilgi sahibi olmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    http://www.cprehabilitasyon.com/
    Serebral Palsi ’li çocukların rehabilitasyonu, Cp hastası çocuklarda görülen beslenme sorunları, Cp’li çocukların egzersizleri hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz web sitemiz.

    http://eswttedavisi.com/
    Topuk dikeni , tenisçi dirseği, kalsifik tendinit, aşil tendiniti tedavilerinde çok başarılı sonuçlar elde edilen, ülkemizde giderek yaygınlaşan ESWT tedavisi ile ilgili bilgi içerikli internet adresimiz.




  • http://dostmakale.com/ birbirinden farklı 10 larca makale bulabilceğiniz bir site
    http://miyonmuzik.com/ istediğiniz sanatçının albümlerini indirebilirsiniz
    http://www.yazboyuoyun.com/ dilediğiniz kadar oyun oynayabilirsiniz




  • Muhasebe Programı sistemi işletmenin Ön Muhasebe Programı gibi programlar ile hesap tutma, planlama ve yönetim otomasyon görevlerini yerine getiren evrensel bir sistemdir. Çeşitli hesap tutma biçimlerini desteklediği için, Bulut Muhasebesi ve Web Muhasebe gibi farklı alanlarda kullanılabilir.
    İş gereksinimleri veya mevzuat özellikleri değişince, uygulama çözümleri yeni isteklerine göre çok hızlı ve etkili bir şekilde değiştirilebilir. Gerektikçe kullanıcı sayısı da kolay bir şekilde artırılabilir. Ön Muhasebe Programının uygulama çözümleri hızlı bir şekilde, firmanın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak seviyeye kadar, entegre edilebilir. Entegre etme işlemi aşama olarak da yapılabilir.
    Tüm bu avantajlar Muhasebe Programı sisteminin ilerici yapısı sayesindedir; tek teknolojik platform ve bu platform üzerinde geliştirilen uygulama çözümleri. Uygulama çözümlerinin esnekliği ve ölçeklenebilirliği, hızlı uygulanma ve etkili satış sonrası destek bu yaklaşımın ayrıcalıklardan bazılarıdır;




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.