Şimdi Ara

Site Ekle Hitin Artsın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
8
Favori
9.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dua Öğren ,Dua Oku...
    http://dua-ogren.blogspot.com.tr/

    Dilek duları,Çocuğu olmayanlar için Dualar,Dua Oku,Evlenemeyenler İçin Dua,Nihat HATİPOĞLU Duları,Sait Hatipoğlu,Hayırlı Kısmet İçin Dua,Erkek Çocuk Olması İçin Dualar,Okunacak Dualar,Dua,Dua Öğren,İş İçin Dua,Başarı Duaları,Namaz Duaları,Sınava Girmeden Önce Okunacak Dualar,Askere Dua,Sevgi Duası,Saça ve Diğer Sağlık Problemleri İçin Dualar,Sıkıntı ve Vesvese Duaları,Barışma,Barıştırma Duası,Zengin Olmak İçin Dua,Şifa Duaları,Umrede Okunacak Dualar,Hacılıkta Okunacak Dualar,Dua edin,Dua-Zikir.
  • http://www.turkcefilmarsivim.com

    yerli ve yabancı online film izlemenin yeni adresi

    2013-2014 güncel filmlerle karşınızdayız.
  • Kadınlar için olmassa olmazdır doğal ve güzel olmak. Doğal ve güzellik hakkında her türlü paylaşımın yapıldıgı dogalveguzellik.com a bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
    Güzellik, sağlık, moda, magazin ve daha bir çok kategoriyle sizlere gereken bütün bilgilerin bulunduğu bir site dogalveguzellik.com
    Sizde bir göz atın..
  • Site Adı : Maraşta Haber
    Site Adresi :http://marastahaber.com

    2012 yılında kurulan Maraşta Haber, kısa sürede adından söz ettirip Kahramanmaraş haber dünyasında büyük bir yer edinmiştir. Kahramanmaraş'ın en güncel haber siteleri arasında yer alan Maraşta Haber, Maraş haberi yaptığı gibi Türkiye ve Dünya'dan da haberleri okuyucularıyla buluşturmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarasHaber -- 17 Haziran 2014; 22:56:27 >




  • Yükünüzü Hafifletiyoruz...

    www.metsanraf.com

    Metsan Raf Sistemleri Arşiv ve Depolama Ekipmanları firması olarak; Metal Sanayi sektöründe edinmiş olduğu engin tecrübe bilgisiyle,bu konuda uzmanlaşmış kadro ve ekipmanları ile sektörel faaliyetleri yakından takip ederek,Metal Sanayi sektöründe daima saygın ve belirgin bir yere sahip olmak adına sürekli kendini yenileme politikasını görev olarak benimsemiş bir firma çizgisi ile faaliyetlerini devam ettirmektedir...Faaliyet alanımıza dahil satışını yaptığımız ürünler;
    Çelik Raf Sistemleri,Mini Rack Sistemleri,Hafif Yük Rafları,Rack Sistem Paletli Yükleme Rafları,Paslanmaz Raf Sistemleri,Soyunma Dolapları,Dosya Dolapları,Compact Arşiv Dolapları
     Site Ekle Hitin Artsın




  •  Site Ekle Hitin Artsın


    http://www.foreverautohits.com


    ForeverAutoHits, herhangi bir web sitesine ücretsiz hit sağlar. Web sitenizin ziyaretçilerinin çoğalmasına ve Alexa sırasının artmasına yardımcı olur. Bizim ortaklık programı % 50' ye varan nakit ve trafik komisyon kazanmanızı sağlar.

    Kaydolduktan sonra, size trafik göndermek istediğiniz tüm web sitelerini sunacaktır. Sonra diğer insanların web sitelerini inceleyerek ücretsiz trafik kazanacaksınız . Alternatif olarak, bizden bir trafik paketi satın alabilirsiniz.

    İndireceğiniz çok güvenli program sayesinde kesintisiz ve kolay kredi

    http://www.foreverautohits.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydichelik -- 22 Haziran 2014; 19:44:53 >




  • http://rapiddown.net Dosya İndirme Merkezi turbobit letitbit uploaded netload ve daha fazlası




  • Kadıköy ve Ümraniye'de Elit bir Ortamda Spor Yapmak İçin: Euro Gym

    Kadıköy' ün merkezindeki elit semti olan Acıbadem' de 1500 m2 alan üzerine kurulu olan spor salonumuz, 2000 yılının başında şu anki yerinde Euro Gym ismi ile kurulmuştur. 2005 yılına kadar yine bu isimle hizmet vermiş olan salonumuz, bu yılın başından itibaren yeni bir oluşum içine girerek ismini Euroform Sports olarak değiştirmiştir. 2014 yılında mevcut salonunu büyüterek markalaşmaya odaklanmış bu yöndeki ilk adımı olarak bu yıl Ümraniye Şerifali de bulunan 5000 m2 kapalı alanda kurulu bir spor salonunu daha bünyesine katarak tesis sayısını ikiye çıkartmıştır. Bu adım ile beraber, ilk kurulduğu ismi lan Euro Gym 'i marka olarak benimsemiş logosunu ve tüm kurumsal kimliğini bu yönde değiştirmiştir. Gelişen teknoloji ile beraber her yönden kendini sürekli olarak yenileyen yapısı ile sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.


    Spor artık bir bilim dalı olduğunun farkındalığıyla aletli fitness parkurumuzun güncelliğini ve eğitmenlerimizin branşları konusunda güncel bilgileri takbinin devamlılığının sağlanması konusunda son derece titiz davranmaktayız. Tesislerimizdeki spor aktiviteleri olarak, pilates, pilates reformer, taebo, personal training, spinning, yoga ve fitness istasyonları mevcuttur. Sporunuzu yaptıktan sonra spa masajı, buhar odası ve saunamızda rahatlayabilir ve günün stresini üzerinizden atabilirsiniz. Elit bir ortamda spor yapmak isterseniz sizi Kadıköy ve Ümraniye Şerifali'deki salonumuza bekliyoruz.




  • eline koluna sağlık
  • SAĞLIĞINI DÜŞÜNENLER VE ORGANİK GIDALARLA BESLENMEK İSTEYENLERE...

    www.orgaikadres.com TAVSİYE EDERİM İNCELEYİN
  • SAGLIGINI DÜSÜNENLER VE ORGANIK GIDALARLA BESLENMEK ISTEYENLERE...

    www.organikadres.com TAVSIYE EDERIM INCELEYIN..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alii_46 -- 4 Temmuz 2014; 1:21:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli güncellenen ürünleri ile, Beyaz Eşyadan, Küçük Ev Aletlerine, Kişisel Bakım Ürünlerinden, Elektronik ve Bilgisayar ürünlerine en cazip fiyatlarla ulaşabileceğiz, 9 taksit imkanı ile de bütçenizi sarsmadan rahatça alış verişinizi yapabileceğiniz çok güzel bir alış veriş sitesidir. Bir çok ürünü aynı gün kargolayan cazipalisveris.com almış olduğunuz ürünlere sizi bir an önce kullanmanızı ve faydalanmanızı sağlıyor.

    Siz de hem ucuz, hem de hızlı kargo imkanıyla kaliteli ürün arayanlardansanız, cazipalisveris.com sizin en cazip adresiniz olacak.




  • TÜRKİYENİN SOSYAL AĞİ Hady.COM ACİLDİ.!!! HAYIRLI OLSUN

    Artık en yakınındakini bile göremiyor musun? İşte sana kaçırılmaz fırsat! Çevrendekilerle tanışmanın en keyifli yolu artık Hady ile mümkün.

    Gelişmiş iletişim
    Yeni kişilerle tanışıp, tanıştığın kişilerle ister telefonunla, ister karşılıklı görüntülü sesli ve yazışarak, istersen mesajlaşarak Dünyanın neresinde olursan ol görüşme imkanına sahipsin. Hady senin arkadaşlarınla ve dostlarınla her zaman her yerde iletişime geçmeni sağlar.

    Gerçek kişilerle iletişim

    Hady'de sahte profil yok. Kendini güvende hisset ve eğlencenin keyfini çıkar!

    Eğlence
    Hady'de canın sıkılmaz. Günden güne geliştirdiğimiz araçlar sayesinde keyifli bir ortamda bulunursun.
    Aradığını bulursun

    Şimdi ne isterdin? İçini ısıtan bir tebessüm mü? Hoş bir kahkaha mı? Belki de pozitif bir enerji? İyi bir arkadaş? Ya da bir flört mü? Kısaca istediğin herşey!




  • Sanat'a ait ne varsa MSATURK'te. Sizleri de bekliyoruz. Hemen katılmak için linki tıklayın http://myspacesarts.com/join" data-href="http://Sanat'a ait ne varsa MSATURK'te. Sizleri de bekliyoruz. Hemen katılmak için linki tıklayınhttp://myspacesarts.com/join">MSATURKhttps://store.donanimhaber.com/9c/08/0b/9c080b4d3b303281c87eda398ca1dfe4.jpg
     Site Ekle Hitin Artsın




  • Sanat'a ait ne varsa MSATURK'te. Sizleri de bekliyoruz. Hemen katylmak için linki tyklayynhttp://myspacesarts.com/join
    https://store.donanimhaber.com/b3/ed/bd/b3edbd08dcc39634509f0a16e5b180e1.jpg
     Site Ekle Hitin Artsın
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1601680/8fcd6775-6273-4ab2-9900-3fd4f69a1c31.jpg[simage]
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1601680/8fcd6775-6273-4ab2-9900-3fd4f69a1c31.jpg[/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myspacesarts -- 11 Temmuz 2014; 0:17:28 >




  • Grafik Tasarım ve Dijital Pazarlamada Doğru Partner İle Çalışın



    Grafik tasarımın tarihçesi, milattan öncesine dayanmaktadır. Mağarada yaşamakta olan insanlar kendilerinden sonrakilere yaşadıklarını tecrübelerini aktarmak için duvarlara çeşitli şekiller çizmiş ve yaşamları ile ilgili bazı detayları bu şekilde aktarmaya çalışmışlardır. O zamanlardan günümüze çok fazla değişim ve gelişime uğramış olan grafiksel çalışmalar artık bilimsel olarak ele alınmaktadır.

    Doğru yapılmış grafik tasarım ve renklerin insanların üzerindeki etkisi pazarlamanın en önemli parçası olarak görülmekte ve sektöre göre özel renkler kullanılarak yapılan tasarımlar ile doğru hedef kitleyi etkilemeyi öngörmektedir.

    Firmamız 2008 yılından bu güne bir çok markaya grafik tasarımın bir çok dalında hizmet vermiştir. Kendini geliştirmeye olan tutkusu ile sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek her bir müşterisinin her projesi için ayrı tasarımlar hazırlamaktadır. Yeni bir marka oluşturmak için, yada markanıza yenilik katmak için fikir ve önerilerimizi sizlerle paylaşmak isteriz.

    "Logo", "kurumsal kimlik", kurumsal tanıtım kataloğu, ürün kataloğu, broşür, afiş, ilan vb. tüm tasarım ihtiyaçlarınız için sıcak bir kahve ile sizlere sunum yapmak için sizleri ziyaret etmek isteriz.

    Fikirbahçeleri Tasarım ve Reklam Hizmetleriwww.fikirbahceleri.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkan77 -- 11 Temmuz 2014; 2:08:16 >




  • Teknolojinin Sunduğu Nimetlerden 3D Modelleme ve Animasyon

    Bilgisayarların hayatımıza girdiği ilk yıllarda bu günkü kadar hayatımızın içine gireceğini kaç kişi düşünebilirdi. Artık herşey bilgisayarlar ile kontrol edilmekte. Teknolojinin ve bilgisayarların bize sunduğu güzelliklerden biride 3D modelleme ve animasyondur. Firmalar artık, hiç ortada olmayan ürünlerini, daha temeli atılmamış bina ve mimari projeleri sanki içinde gezinirmişcesine müşterilerine sunabilmlerektedir. Yada bir sinema filminde patlatılması gereken bir bina, gemi vs. objeleri 3d destekli efektler ile çok daha makul bütçelerle yapılması mümkün duruma geldi. 3D medikal animasyon çalışmalarında ise, medikal firmaların, normal bir kamera tarafından çekilmesi imkansız filmler ile, ürünlerinin ne gibi işlevleri olduğunu anlatmaları artık çok kolay durumdadır. 3D artık sınırları aklımız, hayallerimiz olan bir mecra oldu, burada önemli olan projelerinizi kaliteli ortaya çıkarabilecek bir partner bulabilmenizdir.

    3D düşünüldüğü gibi sadece mimari işlerde ve sinema sektöründe değil artık neredeyse tüm sektörlerin ihtiyaçları haline gelmiş durumda. 3D ile hiç bir ilişkisi olmayacağını düşündüğünüz firmaların bile kısa bir logo animasyonu yine 3D olarak yapılabilmektedir.

    3D ile ilgili her türlü ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilir ve ihtiyacınız olan büyük bir proje, kısa bir Forumda Bulunan Linkleri Yalnizca Üyelerimiz Görebilir.( Üye Olmak İçin Tiklayın) yada sadece logonun animasyonu için tecrübelerimizden faydalanabilirsiniz.

    İhtiyaçlarınıza destek verebilmek dileğiyle
    www.3dstudyosu.com




  • İzmir Web Tasarım

    İnternet Reklamcılığı

    Web Tasarım

    Fotoğraf Çekimleri

    Güvenlik Kamera Sistemleri

    Destek ve Bakım Danışmanlığı

    İzmirde web tasarım denilince akla gelen belli başlı firmalardan biri olan EGETEKİZ , Bilişim hizmetinde müşterilerine her zaman kaliteli hizmet vermek için burdadır.
    Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre hizmet paketleri oluşturmuştur.İzmir web tasarım firmasına ulaşmak için tıklayınız. EGETEKİZ Bilişim Hizmetleri
    Bahriye Üçok Bulvarı No:65/D Karşıyaka - İzmir Hızlı Erişim: 0850 207 33 23 Telefon: 0232 382 30 32 E-mail: bilgi@egetekiz.com.tr




  • İzmir Web Tasarım

    İnternet Reklamcılığı

    Web Tasarım

    Fotoğraf Çekimleri

    Güvenlik Kamera Sistemleri

    Destek ve Bakım Danışmanlığı

    İzmirde web tasarım denilince akla gelen belli başlı firmalardan biri olan EGETEKİZ , Bilişim hizmetinde müşterilerine her zaman kaliteli hizmet vermek için burdadır.
    Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre hizmet paketleri oluşturmuştur.İzmir web tasarım firmasına ulaşmak için tıklayınız. EGETEKİZ Bilişim Hizmetleri
    Bahriye Üçok Bulvarı No:65/D Karşıyaka - İzmir Hızlı Erişim: 0850 207 33 23 Telefon: 0232 382 30 32 E-mail: bilgi@egetekiz.com.tr




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.