Şimdi Ara

Site beni sinir etti(en fazla 5000 karakter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşın birine çok uzun bir mesaj yazmıştım mesajı gönder dedim en fazla 5000 karakter diyor ve yazdığımda boşa gitti ben o kadar yazııy daha nasıl yazacağım bir daha o pencerede açıkta duruyor ama geriye gitme seçeneği de yok nasıl yapabilrim acaba. Pencereyi hala kapatmadım. acil cevabınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 3 Aralık 2012; 22:08:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam zaten öyle yapacğaımda yazdığım mesaj gönder diyince en fazla 5000 karakter diyor o kadar uuzun yazdığım belki yarım saat uğraştım mesaj gitti en fazla 5000 karakter yazıyor geriye dön seçeneğide yok. Nasıl oalcak
  • arkadaşlar lütfenm acil çözümü bilen yazsın valla sinir oldum ya çok zoruma gitti o kadar yazdığım yazı kayboldu gönder deyince. Geriyede gelmiyor sayfa yeniliyorum devam et ya da iptal seçeneği var devam et diyorum yine enf azla 5000 karakter yazıyor. Yani yazdığım mesaj yok ortada o penceriye kapatmadım hala nasıl getirebilrim o yazdıkalrımı. Keşke yazının hepsini seçip kopyalaöl deseydim ya öfffffffff
  • ya yazdığımı hatırlarım o sorun değilde çok uzundu ve çok güzel ve düzenli yazmıştık o zoruma gidiyor bir daha o kadar yazıyı düşünerek yazmak en az yarım saatimi daha alacak. mesaj hala burada duruken f5 basıyorumn yine en fazla 5000 karakter diyor tamam kardeşim iyi güzel diyorsunda o zman mesaj dönde bend eonu kopyalıyım sonra 3 e 4 e bölüp gönderiyim bu kadar saçma iş olmaz ki valal hayatımda hiç birşey böyle zoruma gitmemişti.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.