Konumuza gelecek olursak bir web sitesi kurmayı planlıyorum arkadaşlar. İyi ve uzun bir piyasa araştırmasından sonrahttp://www.neticaret.com.tr/e-ticaret-yazilimlari bu vermiş olduğum linkdeki paketlerden starter olanın işimi göreceğini zannediyorum.(Ama başka önerileriniz varsa görüşlere açığım). Bunu seçmemin nedeni 7/24 destek alabiliyor olmak fiyatının uygun olması %100 Seo uyumlu olması ve teknoparkda proje bazlı olmasından dolayı KDV muafiyetinin olmasındandır. Site Ersağ(Bilmeyenler İnternetten araştırabilir) Ürünlerini Satan bir site olacak. Sizce seçimim uygunmu arkadaşlar yada başka önerisi olan ordan alma burdan al diyen varmı ??? Son olarak arkadaşlar bu baya kafama takıldı şimdi sistem şöle işleyecek Müşteri bize sipariş geçecek bizde o bilgileri tedarikçiye göndereceğiz tedarikci bizim komisyonumuzu ayıracak direk verdiğimiz yani müşterinin adresine gönderecek. Yani amaç sadece komisyon almak faturayı felan tedarikçi kesecek öle gönderecek, Benim bu halde siteyi açarsam vergi dairesine gidip numara felan alıp kendimi işyeri gibi gösterme mecmuriyetim yok heralde çünkü faturayı irsalliyeyi tedarikçi kesecek bu işle alakası olan arkadaşlar beni bilgilendirse çok iyi olur. Şimdiden yazan elleriniz okuyan gözleriniz dert görmesin. Yazımda hatalar olduysa şimdiden özür dilerim.
Not : Arkadaşlar ikinci soruyu Türk Ticaret Kanununu okuma şansım olmadığı için sizlere sordum.