Şimdi Ara

Site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar hepiniz MOBEFIRE'yi biliyorsunuzdur,fakat ingilizce..

Ben diyorumki madem Türkiye'de böyle çok bir kitle var..MOBEFIRE gibi bir build sitesi kuralım hep beraber..RiotGames'dende yardım istiyelim sizce nasıl olur ? Ben maddi destek olurum fakat tek başıma yükleyemem bütün parayı yardımcı olursa süper şeyler yapabiliriz

• Loltr zaten riotin resmi bir mesajinda build siteleri arasinda gosteriliyor , mobafirein altinda.
  • Loltr yi google'de arattığımda bulamayorum ama.. kapandımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Loltr yi google'de arattığımda bulamayorum ama.. kapandımı ?

Kapandı açılmayacak.

Mobafire'da giremiyorum ben. Giriyorum ama bu şekilde;
     Site

Sanırım benim netimde sorun var.

TTNET'i arayıp kavga etme zamanı geldi yine.

• Benim içinde döv aynı sorun bendede var

Nedersiniz 'Türkün gücünü konuşturalımmı ? Oyunu bilmeyenlere öğretip oyunda önemli biryer edinelim varmısınız arkadaşlar bu işte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkdog5

quote:

Loltr yi google'de arattığımda bulamayorum ama.. kapandımı ?

Kapandı açılmayacak.

Mobafire'da giremiyorum ben. Giriyorum ama bu şekilde;
     Site

Sanırım benim netimde sorun var.

TTNET'i arayıp kavga etme zamanı geldi yine.

mobafire giremiyorsan solomid.net tavsiye ederim

• IE 8-9 veya Firefox 3.6-4.1 kullanin. Sitelerde sorun yasamazsiniz. Chrome gibi cakma tarayici motoru kullanan browserlarda boyle sorun yasamaniz normaldir.
  • Bence mobafire benzeri bir site yapılması , yeni başlayan Türk oyuncular için faydalı olur.Birçoğu İngilizce bilmiyor ( yaş seviyesi de bunda etkili olabilir ).

Edit : Bende mobafire kullanıyordum.Türk sitelerine bakmamıştım.
    lol-turkiye diye birşey var ancak build konusunda çok yetersiz kalmışlar birşey yapılıcaksa acele edilmeli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IshidaUryuu -- 17 Mayıs 2011; 9:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

IE 8-9 veya Firefox 3.6-4.1 kullanin. Sitelerde sorun yasamazsiniz. Chrome gibi cakma tarayici motoru kullanan browserlarda boyle sorun yasamaniz normaldir.

Aynısı firefox 4 içinde geçerli ondada bana bozuk çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: **INFLAMES**
    Bence mobafire benzeri bir site yapılması , yeni başlayan Türk oyuncular için faydalı olur.Birçoğu İngilizce bilmiyor ( yaş seviyesi de bunda etkili olabilir ).

Edit : Bende mobafire kullanıyordum.Türk sitelerine bakmamıştım.
    lol-turkiye diye birşey var ancak build konusunda çok yetersiz kalmışlar birşey yapılıcaksa acele edilmeli :D

Artıbir
  • Site yapılsa bile katilim olacak mı buradan ? Ben ve arkadaşım başlayabiliriz yapmaya birşeyler , tasarim konusunda destek gerekir ama kısa sürede bitmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **INFLAMES**
    Site yapılsa bile katilim olacak mı buradan ? Ben ve arkadaşım başlayabiliriz yapmaya birşeyler , tasarim konusunda destek gerekir ama kısa sürede bitmesi için.

Tasarımdan anlama lakîn düzen,içerik vb. olsun elimden geleni yaparım.
  • Süper..

Birde maddi destek yapabilecek olursa harika olabilir maddi destek olarak bende veririm birşeyler ama hepsini veremem..

Site tasarımına gelirsek güzel birşeyler yapmamız lazım..Oyunun temesı'nı renk paletini yansıtabilmemiz lazım..

Birden Mobefire ben pek anlamıyorum malum ingilizce..Biz nasıl o build'leri görmek için ingilizce öğreniyorsak onlarada Türkçe öğretmemiz lazım güzel bir build sitesi lazım yani.. Şimdi ingilizcesi olan bir arkadaş bana ÖM'den ulaşırsa RiotGames'e bir mail atalım belki onlarda destek olur hadi kardaşlar ilk temelleri atalım..
  • quote:

Süper..

Birde maddi destek yapabilecek olursa harika olabilir maddi destek olarak bende veririm birşeyler ama hepsini veremem..

Site tasarımına gelirsek güzel birşeyler yapmamız lazım..Oyunun temesı'nı renk paletini yansıtabilmemiz lazım..

Birden Mobefire ben pek anlamıyorum malum ingilizce..Biz nasıl o build'leri görmek için ingilizce öğreniyorsak onlarada Türkçe öğretmemiz lazım güzel bir build sitesi lazım yani.. Şimdi ingilizcesi olan bir arkadaş bana ÖM'den ulaşırsa RiotGames'e bir mail atalım belki onlarda destek olur hadi kardaşlar ilk temelleri atalım..

Build ve Champion/Hero hikayeleri çevirisinde yardımda bulunurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

IE 8-9 veya Firefox 3.6-4.1 kullanin. Sitelerde sorun yasamazsiniz. Chrome gibi cakma tarayici motoru kullanan browserlarda boyle sorun yasamaniz normaldir.
  • Dota oynayanlar dotamerkezi.com'u bilirler. Tek kelimeyle mükemmel bir siteydi. Yarım yamalak Türkçe'lerine rağmen girip bu siteden build bakan yabancı arkadaşlarım bile vardı. Bence imkansız değil. Böyle bir proje olursa çeivir konusunda yardımcı olabilirim. (Tabi Mobafire'dan çevirmekse planınız.)
  • Mobafire kopyası gibi olmamali bence(En azindan buildler açısından).Forumda oyunu gercekten hakkıyla oynayan arkadaşlarımız var.Onlar da destek olursa en azından kopyala yapıştır buildler çıkmaz ortaya.
  • Benim hakkında build yazabileceğim birkaç champion var. Püf noktalar dikkat edilmesi gereken hsusular falan. Böyle bir proje oluşursa iletişime geçin benimle.
  • Arkadaşlar,yardımcı olmayı düşünenler bir msn'yi ekleyebilirlermi ?

MSN : senelenis@hotmail.com
  • Arkadaşımla da konuştum , o da başlayalim ozaman dedi . Ama genede bir yerden farklilik yakalamak lazim.Şuan işteyim burdan konuşabiliriz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.