Şimdi Ara

Sistemli İddaa Kuponu (Garanti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 883 Khimki - Nizhny Novgorod İM 1/2: 4,00
    882 Galatasaray (K) - Good Angels (K) İM 2/1: 4,00
    885 Panelefsiniakos - Panathinaikos İM 2/2: 2,25
    524 Samsunspor - Adanaspor İMX/X: 4,25
    887 Elan Chalon Sur-Saone - Le Mans İM 2/1: 4,00

SİSTEM : 2 / 5
    KOLON SAYISI: 11
    MİSLİ: 1
    TUTAR: 11 TL
    MAXIMUM TAHMINI KAZANÇ: 747,56 T
    L

• Bu 2/5 sistem olayini hic anliyamadim aga ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargaburnu pense

Bu 2/5 sistem olayini hic anliyamadim aga ya

mbs 2 olan oranları oynuyorsun. En az 2 maç tutması lazım kazanabilmen için. 5 maçlı kuponunu 2 maçlık alt kuponlara bölüyor. Normal sistem işte.
  • kesin mi beyler yaa :S
  • SAMSUN V ADANA NASIL BU KADAR EMİN X/X VERDİN HOCAM 2/X DAHA YAKIN DURUYOR AÇIKCASI YADA DİREK MS-X VERMELİSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: teonamel

SAMSUN V ADANA NASIL BU KADAR EMİN X/X VERDİN HOCAM 2/X DAHA YAKIN DURUYOR AÇIKCASI YADA DİREK MS-X VERMELİSİN

Şöyle anlatayım. Kupon sistem kuponu. Sistemsiz oynayacaklar kesinlikle oynamasınlar. O maç sadece kazancı arttırmak için oynanan bir maç. 2 sistem oynayacaksın yarın paranı alacaksın olay bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veiny Arm

kesin mi beyler yaa :S

Başlıkta yazdığım gibi sistem kuponudur bu. Eğer oynamak istiyorsan yukarıda yazdığım gibi kupona işaretle. Ben sistemsiz oynayacağım diyorsan hiç oynama çünkü oranı arttırmak için olan ve kesin olmayan maçlar var.
    Sistemli olarak oynayacaksan kesinlikle oyna derim yarın güne 750 tl ile girmek kötü birşey değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    n11 kupon kullanma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi bu parayı almak için bu maçlardan kaç tanesi tutması gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

şimdi bu parayı almak için bu maçlardan kaç tanesi tutması gerekiyor ?

2 tanesi tutsa yetiyor.
  • Edit: Yanlış mesaj gönderimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaranGNYSEL -- 18 Mart 2013; 14:46:53 >
  • Arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum ya da yanlış mı anladım... Sistemli kuponda yatan maç olunca oran direk olarak düşüyor, yani bu kupondaki 2 maç tutarsa diğerleri yatarsa oran dibe vurmuş olacağı için nasıl o kadar para alınacak anlamadım ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL

quote:

Orijinalden alıntı: Veiny Arm

kesin mi beyler yaa :S

Başlıkta yazdığım gibi sistem kuponudur bu. Eğer oynamak istiyorsan yukarıda yazdığım gibi kupona işaretle. Ben sistemsiz oynayacağım diyorsan hiç oynama çünkü oranı arttırmak için olan ve kesin olmayan maçlar var.
    Sistemli olarak oynayacaksan kesinlikle oyna derim yarın güne 750 tl ile girmek kötü birşey değil :)

hiç anlamıyorum ben nasıl oynandığını filan :S gidip yaptım bi tane tutarsa artık :S

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum ya da yanlış mı anladım... Sistemli kuponda yatan maç olunca oran direk olarak düşüyor, yani bu kupondaki 2 maç tutarsa diğerleri yatarsa oran dibe vurmuş olacağı için nasıl o kadar para alınacak anlamadım ben?

Yok veriyor parayı ama şöyle öğrenmiş olabilirsin. Banko işaretlenmişse ve o banko maç tutmamışsa sistem oynasan da o kupon yatar. Zaten bu kupona sistemsiz 2 tl basınca 1.400 tl para veriyor. O yüzden sistemli oynanması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaranGNYSEL -- 18 Mart 2013; 15:09:04 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum ya da yanlış mı anladım... Sistemli kuponda yatan maç olunca oran direk olarak düşüyor, yani bu kupondaki 2 maç tutarsa diğerleri yatarsa oran dibe vurmuş olacağı için nasıl o kadar para alınacak anlamadım ben?

Yok veriyor parayı ama şöyle öğrenmiş olabilirsin. Banko işaretlenmişse ve o banko maç tutmamışsa sistem oynasan da o kupon yatar. Zaten bu kupona sistemsiz 2 tl basınca 1.400 tl para veriyor. O yüzden sistemli oynanması gerek.

kazandıracak maçlar hangisi peki? biri pana maçı galiba. ya diğeri?

• 2 tanesi tutsa kac para alirsin tahmini

• garanti yazınca şimdi herkes oynar

2 tane tutsa 4x2.25 9 lira en az ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

kazandıracak maçlar hangisi peki? biri pana maçı galiba. ya diğeri?

882 ve 887 ye güveniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

garanti yazınca şimdi herkes oynar

2 tane tutsa 4x2.25 9 lira en az ...

• quote:

Orijinalden alıntı: caner3437

2 tanesi tutsa kac para alirsin tahmini

747 tl 1 misline.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caner3437

2 tanesi tutsa kac para alirsin tahmini

747 tl 1 misline.

2 tane tutsa 747 nereye alıyorsun, sistemi yanlış öğrenmişsin güne 750 tl ile girmek diyorsun. 2 tane tutsa en fazla 17 lira alırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.