Şimdi Ara

Sistemler ezber olmayan kısım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemlerde ezber değil de mantığını anlayabilmemiz gereken bazı yerler var
    Bu yerler sindirim, dolaşım, boşaltım, bağışıklık, solunum sistemlerinde (bence)
    Konuların sözel kısmından bahsetmiyorum
    Bahsettiğim konu şu sorudaki gibi şeyler
    Bunları youtube'ta iyi anlatan bir kanal var mı bildiğiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin biyolojin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barış hoca biyolojinin solunum sistemindeki gazların taşınma kısmını anlatışı efsaneydi
  • Çizerek çalışmanı tavsiye ederim bu soru tiplerini .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampus seda hocaya bakin isters3niz.herkes kampus deyince kesin basittir felan diyor ama asla oyle degil konuyu mantigiyla anlatiyor soru tiplerini de gosteriyor

• kanka srou için yazıyım alt toplar damarlar kalbin altında kalanlar üstler ise üstünde beyine uğradıktan sonra üst anatoplara gidicekti
  • Selin Hoca, Senin Biyolojin, Fundamentals, Kampüs vs hepsini dinlemiş biri olarak Selin Hoca'yı tek geçerim
    Ama diğer saydıklarım da iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe_Buffay -- 22 Mayıs 2020; 22:57:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kampüs-senin biyolojin
  • Hocam bu gayet ezber kismi. Glikozun kapi toplardan kalbin hangi odacigina girmen, oradan beyne nasil iletildigini bilmen lazim.

• Barış Hoca sadece işaretli molekül sorularından oluşan 2 video yaptı ve bu soru tipinden çıkabilecek hemen hemen tüm soruları gösteriyor senin sorduğun soru da aynen vardır hatta belki
    BARIŞ HOCA BİYOLOJİyoutube
    İŞARETLİ MOLEKÜL SORULARI-1
    https://www.youtube.com/watch?v=VinThqoOJdM

BARIŞ HOCA BİYOLOJİyoutube
    İŞARETLİ MOLEKÜL SORULARI-2
    https://www.youtube.com/watch?v=NKf-YvwJf8U

• Arandiel kullanıcısına yanıt
    bu söylediğim konulara henüz çalışmadım geçmişten gelen bilgiler var çok az
    böyle sorularda takıldığımı çok net hatırlıyordum soru kalıbını görünce direk atayım dedim
  • herkese çok teşekkür ederim
  • Burtazan kullanıcısına yanıt
    sana ne kadar teşekkür etsem az aynen bundan bahsediyorum :D
  • Aslı Özan A kullanıcısına yanıt
    seninbiyolojin dolasım sistemi dersinden

• Kesinlikle fundamentals.Eskiden sevmezdim(çalışmak istemediğimden büyük ihtimal) ama güncel videoları cok guzel degerli hocamın..Özellikle her konunun ekstra animasyon şeklinde anlatımı var
  • Fundamentals biyolojinin hükümdarıdır

• Youtube da genel olarak en güzel anlatılan ders biyolojidir. Neredeyse her hoca mantığı ile anlatıyor. Senin biyolojin, selin hoca, fundamentals,kampüs..
  • Aga bağırsağın üst ana toplardamarla ne gibi bağlantısı olabilir biraz düşün. Ben sistemleri selin hocadan öğrenip brış hocadan tekrar ettim. daha doğrusu bütün biyolojiyi böyle yaptım. yine de unuttum.

• Hocam zaten alttakilerden gelen alt, üsttekilerden gelen üst ana toplar damardan geçecek mantıken. Alttan gelen bir molekül, alt ana toplardamarından geçecek, sağ karıncığa girdikten sonra akciğerlere gidip temizlenecek, oradan sol kulakçık ve sol karıncık yolunu izleyecek Sol karıncıktan direk aorta geçip beyine oradan girecek. Beyinden sonraki durağı üst ana toplar damar olduğu için cevap C'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 23 Mayıs 2020; 13:40:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.