Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz (Herhangi bir değişiklik yaptığımda test hata veriyor buyüzden değiştirmedim) Gpu-Z Göstergesi
Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz 3DMark Vantage Test Sonucu
Cpu %15 O.C. (3.45 Ghz) Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz 3DMark Vantage Test Sonucu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 21 Ocak 2010; 15:26:47 >
Arkadaşlar bir sorunum vardı yardımcı olabilir misiniz acaba? 3D Mark 11 testi yapıyorum. Fakat test hiç durmuyor, sürekli aynı sahneler geliyor yani. Yani puan falan vermiyor. Ne yapmalıyım?
BENDE ŞİMDİ İNDİRCEMDE BOYUT ÇOK YÜKSEK
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
Arkadaşlar bir sorunum vardı yardımcı olabilir misiniz acaba? 3D Mark 11 testi yapıyorum. Fakat test hiç durmuyor, sürekli aynı sahneler geliyor yani. Yani puan falan vermiyor. Ne yapmalıyım?
Sorunu çözdüm bu arada. MSI P67A-GD65 anakartımdan üzerindeki OC Genuie tuşunu kullanarak, Intel Core i5-2500K işlemcime oc yapmıştım. Çözüm aramak için foruma konu açmıştım, bir arkadaş da elektriğin yetersiz olduğunu, sistemde oc yapılıysa iptal etmemi söyledi. Ben de tuşa tekrar basarak ocyi iptal ettim ve testi gerçekleştirdim. Eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa, bu yöntemi denesinler.
tesekkurler hocam indirip deneyeceğim
Bu tür testlerin 2006 model programlarla yapılması garip değil mi? Yok mu bunların 2012-2013'ü?
o kadar indirdim halen teste sokamadım key istiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme