Şimdi Ara

!!! Sisteminizin Gücünü Test Edin - 3DMark 2006 Ve 3DMark Vantage !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
13.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • indirmeye başladım yorumlayı okuyunca indirmenin yarısında durdurdum :D:D
  • başka bir konu için 3DMark Vantage testi yapmıştım aşağıda değerler var

Sparkle 8600GT (GTS O.C.) - Pentium D 3.0 Ghz - 2.5 Gb Ram

Standart Değerler İçin Gpu-Z Göstergesi

Standart Değerler İle 3DMark Vantage Test Sonucu

!!! Sisteminizin Gücünü Test Edin - 3DMark 2006 Ve 3DMark Vantage !!!

Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz (Herhangi bir değişiklik yaptığımda test hata veriyor buyüzden değiştirmedim)
    Gpu-Z Göstergesi

Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz 3DMark Vantage Test Sonucu

Cpu %15 O.C. (3.45 Ghz) Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz 3DMark Vantage Test Sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 21 Ocak 2010; 15:26:47 >

• Arkadaşlar bir sorunum vardı yardımcı olabilir misiniz acaba? 3D Mark 11 testi yapıyorum. Fakat test hiç durmuyor, sürekli aynı sahneler geliyor yani. Yani puan falan vermiyor. Ne yapmalıyım?
  • BENDE ŞİMDİ İNDİRCEMDE BOYUT ÇOK YÜKSEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Arkadaşlar bir sorunum vardı yardımcı olabilir misiniz acaba? 3D Mark 11 testi yapıyorum. Fakat test hiç durmuyor, sürekli aynı sahneler geliyor yani. Yani puan falan vermiyor. Ne yapmalıyım?

Sorunu çözdüm bu arada. MSI P67A-GD65 anakartımdan üzerindeki OC Genuie tuşunu kullanarak, Intel Core i5-2500K işlemcime oc yapmıştım. Çözüm aramak için foruma konu açmıştım, bir arkadaş da elektriğin yetersiz olduğunu, sistemde oc yapılıysa iptal etmemi söyledi. Ben de tuşa tekrar basarak ocyi iptal ettim ve testi gerçekleştirdim. Eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa, bu yöntemi denesinler.
  • tesekkurler hocam indirip deneyeceğim
  • Bu tür testlerin 2006 model programlarla yapılması garip değil mi? Yok mu bunların 2012-2013'ü?
  • o kadar indirdim halen teste sokamadım key istiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.