Şimdi Ara

Sisteminizde Nvidea Ekran Kartı Algılanamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar NP300E5A-S0TTR Model Notebook kullanıyorum.Son bir iki gündür oynadığım bir oyunda FPS aşırı bir şekilde düştüğü için driver güncellemek istedim. Driver güncellemek için Nvide denetim masasını açmak istediğimde bu hatayı aldım.İlk önce driver'ı kaldırmış olabileceğimi düşünerek.Driver indirdim ve kurmaya çalıştım ama tabiki uygun donanım algılanmadı hatası aldım.İnternet'de araştırdıktan sonra genelde Asus Notebook'ların bir serisinde bu problem ile çok karşılaşıldığını gördüm verilen yöntemleri denemeden önce sizlere danışmak istedim.Saygılarımla iyi forumlar.Şimdiden teşekkürler.



  • Sorunu çözdüm arkadaşlar cevap yazacak olan olursa zahmete girmesin.Teşekkürler iyi forumlar.
  • Bende de Asus notebook var aynı sorun benim de başıma geldi. Hiçbir sorunum yok iken güncelleyim dedim ekran kartını nvidianın sitesinden.. Aynı hatayı verdi ve oyunlarda daha çok kasılma oldu. Hemen sistem geri yükleme yaptım düzeldi,dokunmadım sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sorunu işlemcinin grafik chipsetini güncelledim sonrasında Nvidia'nın sitesinden ekran kartının güncel driverını indirip kurdum. Kurulum başarılı oldu ve sorun çözüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.