Şimdi Ara

Sistemin Son Hali Alınacak Son Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük yardımınız oldu teşekkür ederim son bir derleme yapıp sistemi alacağım . İşte sistem

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • bende yeni fark ettim anakartı 2 adet seçmişsiniz

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Çok hoş görünüyor fakat neden anakartı 2 tane alıyosun

Orijinalden alıntı: ahmet1756

Çok hoş görünüyor fakat neden anakartı 2 tane alıyosun

Düzelttim hocam

Orijinalden alıntı: umay565

editlendi

Biraz daha edit lazım.. Sadece bir kere uyaracağım.. yaparsan yararına, yapmazsan senin zararına (cebine)..

RAM'leri 2x4 şeklinde ve 1600 MHz Low Profile CL9 al, daha ucuzdur..

Anakartı değiştirmelisin, MSI 990XA-GD55 iyi bir seçim olabilir..

Ekran kartı çok pahalı, biraz kıs, MSI HD 7950 Twin Frozr O.C. al, fazlasıyla yeter..
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar büyük yardımınız oldu teşekkür ederim son bir derleme yapıp sistemi alacağım . İşte sistem

fx 8350 gibi bir işlemciye o anakart uymamış...almışken 990 serisi olsun gigabyte 990 serilerine bak fiyatları uygun.ayrıca o işlemciyi oyun amaçlı kullanıcaksan beraberinde gelen stok fan kullanmanı tavsiye etmem ısı problemi yaşarsın..kule tipi sogutucu almanı tavsiye ederim...ayrıca kasa olarak içinde rüzgar essin istiyorsan iç yapısı geniş ve çok kullanışlı. kule tipi soğutucular ve ekran kartını rahat monte edebileceğin aerocool mechatron öneririm..çünki alacağın ekran kartı oldukça büyük ve kalındır.görüntü olarakta çok hoş ben kullanıyorum ve çok memnunum

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-mechatron-black-800w-strike-x-guc-kaynakli-cift-usb-3-0-portlu-3x20cm-fan-destekli-mid-tower-oyuncu-kasasi.html

kullandığım

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-mechatron-black-110w-strike-x-guc-kaynakli-cift-usb-3-0-portlu-mid-tower-akrilik-pencereli-oyuncu-kasasi.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-mechatron-black-750w-guc-kaynakli-cift-usb-3-0-portlu-3x20cm-fan-destekli-mid-tower-oyuncu-kasasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN-X -- 28 Mart 2013; 22:53:59 >

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

editlendi

Biraz daha edit lazım.. Sadece bir kere uyaracağım.. yaparsan yararına, yapmazsan senin zararına (cebine)..

Ekran kartı çok pahalı, biraz kıs, MSI HD 7950 Twin Frozr O.C. al, fazlasıyla yeter..

@ Umay; Yukarıda yazdıklarımı oku, yazılanları uygula, sistemi al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 29 Mart 2013; 11:17:35 >
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..

• quote:

quote:

quote:

editlendi

@ Umay; Yukarıda yazdıklarımı oku, yazılanları uygula, sistemi al..

Teşekkürler hocam dediklerinizi değerlendireceğim

• Kasayı bende kullanıyorum ama biraz küçük, daha ferah bir şey alsan daha iyi olur
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.