Şimdi Ara

Sistemin Son Hali [4121 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi bakın bu bitmiş hali tamamen kendi tecrübemle toparladım anakart işini de ilk konumda siteye danıştım cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum

şimdiki bilgisayarım Minecraft adlı malum oyunda bile 12fps average verdiği için oldukça high-end ve güçlü bir pc toparladım çoğu şey oyun oynamak isteyen insanlara gereksiz
    gelecek ancak sunu goz onunde bulundurun ki bu PC de müzik produksiyonu ve Video Edit/Montaj işleri yapılacak.

Anakart: Msi Z77A-GD65 360TL
    Ekran Kartı: Msi N680GTX nVidia Kepler Gtx680 (Seneye Sli dusunuyorum) 1.100TL-
    Kasa: Corsair Carbide 500R (Sade ve temiz olması hoşuma gidiyor içi de çok geniş) 270TL
    PSU: Corsair CX Serisi 750W 200TL
    İşlemci: Intel Core i7 3770k 735TL
    RAM: Corsair Vengeance 4x4 Dual Kit 16gb 230TL
    SSD: Kingston HyperX 3K 128G 550 yazma/ 545 okuma 242TL
    HDD: Western Digital Caviar Black 2TB (Sadece Depo amaçlı) 214TL
    Soğutucu: Corsair Hydro Serisi h100i Çift radyatörlü Sıvı Soğutma (Hortum ve geliştirilmiş Waterblock yüzünden h100 yerine bunu seçtim) 300TL
    Ekran: Phillips 273E3LHSB/00 (27 inch yani halk tabiriyle eşşek kadar ve oldukça ucuz bir LED monitor lag da yok) 470TL

Toplam Fiyat: 4121 TL (Tekrarlıyorum bu bir oyun bilgisayarı değildir... Bu bilgisayar tamamen video Kayıt/montaj ve muzik produksiyonu için toplanmıştır)

Bana ekran kartı önermeyin önerecekseniz nVidia olsun CUDA teknolojisine ATi den henüz bir rakip çıkmadı

Sizce upgrade için SLI a mı gideyim yoksa kartı tamamen GeForce GTX Titan la mı değiştireyim.

Başka önerileriniz varsa da açığım.

iyi forumlar.

• sistem gayet güzel olmuş bence hiçbir değişiklik yapmadan alın.şimdiden hayırlı olsun
  • hayırlı olsun şimdiden :)
  • Oldukça diri sistem.
    Hayırlı olsun
  • Titanın performansı netlik kazandığında SLI yerine Titan alabilirsiniz.
  • fiyatlar nerden ?

özellikle philips 273E3LHSB/00 470TL ??
  • herkes i5 i5 i5 diyo hacılarda,linkteki test öyle söylemiyo ?

i7 3770k puanı : 9.617
    i5 3570 puanı : 7.019

burada :http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTX680 SLİ daha mantıklı . kendimde yaptım. titana boşa para dökülmez.
  • Sadece sunu soyleyeyim, SLI dusunulen bu ayarda bir sistem icin 750w yetersiz gelir. Min 850w, tavsiyem ise 1000w lik bir urun almanizdir. Corsair TX ve HX serilerini öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağı dışında gayet iyi olmuş. Bir oyun bilgisayarı değildir derken , oyunda oynayacaksınız herhalde :) Ki ben bu parayı verip bu sistemi toplayıp oyun oynamazsam atlarım herhalde camdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 25 Şubat 2013; 2:23:42 >
  • Güç kaynagı sorun çıkarmıyacaktır sisteme yüksek miktarda overclock yapmadıgınız müddetçe

http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_680_sli_review,4.html

Measured power consumption two cards in SLI

System in IDLE = 155W
    System Wattage with GPU in FULL Stress = 473W
    Difference (GPU load) = 318W
    Add average IDLE wattage ~20W
    Subjective obtained GPU power consumption = ~ 338 Watts

Sistemin Son Hali [4121 TL]

GeForce GTX 680 SLI - On your average system the cards require you to have a 750 Watt power supply unit as minimum.

Biraz araştırırsanız yurt dışında bir çok 650W ile 680 sli kullanan kişi görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 25 Şubat 2013; 2:40:27 >

• O değilde kimse dememişki o.c yapılmayacak bu sistemde o kadar yüksek seviye soğutmaya ne gerek var diye? Stok fanın yerine başka fan alınabilir ama bence H100İ ye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OC yapacağım zaman 1050W a terfi edeceğim şimdilik idare etsin ûêï den sonra fiyatlar zıplıyor...
  • CUDA konusunda 3GB gtx580 ekran kartı sanırım daha iyiydi. Gtx680 daha çok oyun kartı gibi tasarlanmıştır, Fermi mimarisine sahip gtx580 ise şimdi çıkmış olan Titan gibi karışık hesaplama ve oyun performansı olarak iyiydi. Yani OpenCL/Cuda/DirectCompute konusunda gtx580 hala daha iyidir. Siz muhtemelen Cuda core sayısına bakarak böyle bir seçim yaptınız ve bu sayıyı baz alarak fikir yürüttünüz. Ancak durum öyle değil mimari tasarım farklılıklarından dolayı hesaplamada Fermi daha iyi olması lazım. Bu konuda daha iyi bilgilere sahip insanlar var forumda. Bu nedenle Ekran kartı bölümüne bir konu açmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 25 Şubat 2013; 11:55:38 >
  • Kartı sadece CUDA için kullacağımı söylemedim bu bilgisayarda oyun oynamayacak olsam DH toplumunun öfkesini de ustume çekerim sır Cuda kullanacağım diye eski seriden bir ekran kartı almaya tahammül edemem ustelik boyle high_end bi sistem topluyor iken

• daha iyisi amdde kayısı güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.