Şimdi Ara

Sistemimle ilgili acayip bir sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim bilgisayarımda oyunlar akıcı bir şekilde oynamama rağmen 15dk. sonra birden kasıyordu. Kalktım format attım. Yine aynı sorun delirmek üzereyim. Sistemim hayli hayli yetiyor ayrıyetten oynadığım tüm oyunlar orjinaldir. Bilgisayarım CPU %100'e vuruyor! LÜTFEN YARDIM!!!

Sistemimin özellikleri;

Asus HD6570 2GB DDR3
    4 gb 1666Mhz Soğutuculu ram
    Dual-Core E5700 3.20 İşlemci

Oynadığım oyunlar;

Crysis 2 Maximum Edition - Battlefield 3 Primium Edition - Contact Wars vs.

• zigzak Z kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_14707954/tm.htm
    konusunu inceleyin. Konudaki 4. yanıtı inceleyin.
  • bu sorun genelde kendisine virüs bulaştırmış pc'lerde ortaya çıkar. En yaygını virüslü svchost.exe ve bitcoin miner denen yazılımlardır. CPU'yu sömüren yazılımlardır bunlar. Görev yöneticisineden bakarmısınız en çok hangi işlem cpu yiyior veya direk foto atarmısınız. Ve size tavsiyem güncel bir eset nod32 antivirüs yazılı bulup sistemi derinlemesine taramanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensaoban

http://forum.donanimhaber.com/m_14707954/tm.htm
    konusunu inceleyin. Konudaki 4. yanıtı inceleyin.

Yazılanlara baktım bende öyle birşey yok. Galiba yine bilgisayar donuyor. Ekran kartı driverini sildim oldu gibi ama bilemiyorum ::::/
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

bu sorun genelde kendisine virüs bulaştırmış pc'lerde ortaya çıkar. En yaygını virüslü svchost.exe ve bitcoin miner denen yazılımlardır. CPU'yu sömüren yazılımlardır bunlar. Görev yöneticisineden bakarmısınız en çok hangi işlem cpu yiyior veya direk foto atarmısınız. Ve size tavsiyem güncel bir eset nod32 antivirüs yazılı bulup sistemi derinlemesine taramanız.

hocamın da dediği gibi pc ni bi tara istersen
  • İşlemci düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

İşlemci düşük

Ne kadarda işlemcim bir İ7 kadar olamassada eskiden bu oyunları rahat kaldırıyordu hocam .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    PS2 de Tuhaf Bir Sorun?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.