Merhaba benim bilgisayarımda oyunlar akıcı bir şekilde oynamama rağmen 15dk. sonra birden kasıyordu. Kalktım format attım. Yine aynı sorun delirmek üzereyim. Sistemim hayli hayli yetiyor ayrıyetten oynadığım tüm oyunlar orjinaldir. Bilgisayarım CPU %100'e vuruyor! LÜTFEN YARDIM!!!
bu sorun genelde kendisine virüs bulaştırmış pc'lerde ortaya çıkar. En yaygını virüslü svchost.exe ve bitcoin miner denen yazılımlardır. CPU'yu sömüren yazılımlardır bunlar. Görev yöneticisineden bakarmısınız en çok hangi işlem cpu yiyior veya direk foto atarmısınız. Ve size tavsiyem güncel bir eset nod32 antivirüs yazılı bulup sistemi derinlemesine taramanız.
Yazılanlara baktım bende öyle birşey yok. Galiba yine bilgisayar donuyor. Ekran kartı driverini sildim oldu gibi ama bilemiyorum ::::/
quote:
Orijinalden alıntı: EskiForumlu
bu sorun genelde kendisine virüs bulaştırmış pc'lerde ortaya çıkar. En yaygını virüslü svchost.exe ve bitcoin miner denen yazılımlardır. CPU'yu sömüren yazılımlardır bunlar. Görev yöneticisineden bakarmısınız en çok hangi işlem cpu yiyior veya direk foto atarmısınız. Ve size tavsiyem güncel bir eset nod32 antivirüs yazılı bulup sistemi derinlemesine taramanız.
hocamın da dediği gibi pc ni bi tara istersen
İşlemci düşük
quote:
Orijinalden alıntı: Gece772
İşlemci düşük
Ne kadarda işlemcim bir İ7 kadar olamassada eskiden bu oyunları rahat kaldırıyordu hocam .