Bilgisayarım çok eski sistemimi güncellemek istiyorum. Yalnız bütçem kısıtlı çok param yok. RAM ve ekran kartını değiştireceğim. RAM işini hallettim ama ekran kartı konusunda arada kaldım. ZOTAC'ın Gt710 Gddr3 1gb 64bit Nvidia Geforce Dx12 Ekran Kartı ile AFOX'un R5 220 2GB DDR3 64Bit VGA/DVI/HDMI 16X AFR5220-2048D3L5 modeli arasında kaldım. Fiyatları birbirine yakın ama AFOX ekran kartı daha ucuz üstelik 2GB bu yüzden şüpheye düştüm ZOTAC ekran kartı 1GB olmasına rağmen daha iyi performans sağlıyormu dedim. Bu yüzden size sormaya karar verdim. Sistem özelliklerim ise şöyle: Anakartın modelinin ismini hatırlamıyorum ama bu ekran kartları anakartla uyumlu. Ekran kartı: AMD Raedon HD 2100 Tümleşik grafik kartı Samsung 2GB 1333MHz RAM (2GB Daha alıcam daha fazla RAM'e param yetmez) Depolama: 500GB HDD Daha fazla param yok bu ekran kartlarıyla aynı fiyata sahip önereceğiniz ekran kartı varsa önerebilirsiniz. Fiyat bilgisi için: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRKMHYT -- 16 Haziran 2020; 13:2:5 > |
Bildirim