Şimdi Ara

Sistemimi ele geçiren Virüsler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir ay nod32 nin trial versiyonunu kullandım. 30 günlük dilimin son zamanlarında bilgisayarımın ani kapanmalarına şahit oldum. tekrarlamayınca önemsemedim. 1 hafta kadar öncesinde en ufak takılma olmadan oynadığım pes2009 un sürekli takıldığı gördüm. bir kaç gün önce ise winampta müzik dinlerken şarkının duraksadığını duydum. biraz kurcaladım bilgisayar çok yavaşlamıştı. bu sorun tekrar etmedi. yine önemsemedim. dün yine kitlenmeler oldu. RTHDCPL.exe yi durdurdum düzeldi. bugün ise disket sürücüm mantıksızca ara ara okumalar yaptı. sistem geri yükledim. daha sonra avastı indirdim tam kuracaktım ki yine kitlendi. ve kapandı. bundan sonra sürekli olarak windows açıldı masaüstü geldi restart attı. müdahele etmediğim sürece sonsuza kadar bunu yapacaktı. çok ilginçtir FİŞİ ÇEKTİM TEKRAR TAKTIM BİLGİSAYAR ÇALIŞMAYA BAŞLADI. en sonunda açabildim avastı kurdum. inanın bilgisayarımın her yerinde virüsler trojanlar cirit atıyordu. sistemde yüzlerce zararlı içerik trojan buldu. ve şu tarama yapıyorum maalesef sistem dosyalarına sıçrayan virüsleri temizleyemiyorum. ne yapacağımı şaşırdım. lütfen yardım edin

• öncelikler avast ta nod 32 de bana göre fazla istikrarlı programlar deildir senin pc ye gelince önce nod 32 kullanmıssın bu tür programların algılamaları birbirini tutmaz biri a der dieri b virüs ise her bilgisayar da olur solucanlar flan kücük virüsler bunnarın fazla zararı yoktur bilgisayar virüs programı yüklicen zaman da ileriyi düşünceksin ya hiç yüklemiceksin ya da sınırsızını bulcaksın birini silip birini kurduğun zaman bu programlar diğer programın görmediği basit virüsleri çok sayıda bulur ve silemez bu nedenle donmalara sebep olur sana tavsiyem atmasını biliorsan bi format at sonra da bilgisayarının truimage sini al kullan kullan çökerse başa alırsın ama yok atmasını bilmiorum dersen öncelikle avasttan kurtul sonra bilgisayarına conbofix,spwaredoctor programlarını yükle we onlarla tarat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.