Şimdi Ara

Sistemimi başka bir sistem ile takaslayacağım, tavsiyeleriniz gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle bu konu başlığı altında ekran kartı karşılaştırması istemiştim forum kullanıcılarından, LİNK !, oradaki tavsiyeler ile ve bilgisayarcı ile görüşmemden sonra takas şöyle gerçekleşecek.

Vereceklerim: Alacaklarım:
    i
    3 2120 ------------- i5 2. veya 3. nesil 1155 soket işlemci
    Asus maxiumus gene z --------------------GA- BF75M-D3H
    pny edition gtx 580 ------------------MSİ Twin Frozr HD 6950 ( 2 adet CF için)

Şu anki sistemimde bir sıkıntı var, oyunlarda ilk 5 dakika sistemin özelliğinin yetebileceği max fps alırken 5 dk sonra gtx 270 oranında fps alıyorum. ( ortalama bir oyunda 120 den 40 a düşüyor) Bunun yanında masaüstünde bile kasmalara yol açıyor bu sorun. Bilgisayarcıdan aldığım için sistemi ona belirttim bu sorunu oda işlemciden kaynaklanabileceğini söyledi. Karşılığında böyle bir takas teklifinde bulundu.

Ram:1333 mhz 8gb
    PSU: 650w 80 plus powercool aebu

Takas sonunda işlemcim çok daha iyi olacak ama anakartım daha düşük seviyede kalacak, ekran kartım ise benchmarkta daha yüksek görünsede oyunlarda nasıl bir etkisi olacak bunu bilmiyorum. Bu yüzden bu takas teklifini hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum. Önerileriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The dark side of the Wall -- 28 Haziran 2015; 20:51:29 >

• 2.el parça benim için hep soru işaretidir. Çalıştıklarından eminsen problem yok gibi gözküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.