Şimdi Ara

Sistemime yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamda bulunan sisteme bir yorum yaparsanız sevinirim yorumlarınıza ve bana vereceğiniz fikirlere dayanarak değişiklikler yapabilirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Copyright © 2011-2022
    Ajans© ®
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Psuyu kaliteli 400w alıp hd 5750 alınabilir

Teşekkürler
    Lenovo ideapad Z510
  • Psu'yu yenileyip;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-500w-guc-kaynagi.html

Forumdan da 2.el HD5770 alırsan gayet güzel olur, bunun dışında ilerisi için ise; anakart,ram ve işlemci üçlüsünü satıp Am3+ soket sistem toplarsan daha iyi olur...

970 çipset anakart
    FX-4100 vb. 4 çekirdekli işlemci ya da FX-6100
    4gb ddr3 1600mhz ram
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279QE5A || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Psu'yu yenileyip;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-500w-guc-kaynagi.html

Forumdan da 2.el HD5770 alırsan gayet güzel olur, bunun dışında ilerisi için ise; anakart,ram ve işlemci üçlüsünü satıp Am3+ soket sistem toplarsan daha iyi olur...

970 çipset anakart
    FX-4100 vb. 4 çekirdekli işlemci ya da FX-6100
    4gb ddr3 1600mhz ram

Şu anki oyunlarda gayet iyi sadece Future soldier Ghost recon da az bir kasma vardı su an bir bölümde takılı kaldım çok kasıyor acaba ekran kartımı yoksa suply nin güç akışındanmı yoksa oyundanmı kaynaklanıyor çözemedim ben 2.elden yana değilim şahsen 0 olması herzaman bir avantaj peki sunuda sormak istiyorum suply i aldım kendiminkiyle değiştirdim herhangi bir ayar yapma gibi bir olayım olacakmı bunuda söylerseniz sevinirim ha sunuda söyleyebilirim geçen akşam media markette ekran kartı baktım PALIT GTS450 (128Bit) 2GB DDR3 DVI HDMI 16X satış sorumlusuna böyle böyle dedim durumu izah ettim dedi sizin ekran kartınız gayet iyi dedi suply iniz düşük se ondanda kasma yapabilir dedi doğrumudur sizce.
    Birde sizden ricam bana tek kasa olmak şartıyla söyle akıcı bir oyun pc için akıl vermeniz :)

• bu arada gddr5 olan ekran kartı benim sisteme uyum saglarmı
    11 ay önce açıldı
    Sistem yorumlarınız lütfen
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CODEGEN SX500 500W 24PIN+8PIN 14CM LED FANLI PSU iyimidir artı benimki everest 300 watt codegen alsam herhangi bir problem yaşarmıyım voltaj veya herhangi bir ayar gerekecekmi arkadaşlar.?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.