Bildirim
Sistemime yorum... Hangi oyunlari oynar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
oynatır.ama alırken arkasında sistem gereksinimlerinde 5750 gpulu olduğuna dikkat et.bazı modellerde hd 5750 gpusu kullanılmış -
himm vatandan alicam.dikkat ederim.vatandaki de ddr3 de cok ucuz ondan aliom . indirimle 90 tl gelio.Aslinda hd 7770 de alirimda islemci darbogaz yapar diye dusnuyorum.yorumlara devam arkadaslar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Detected-Ali
Arkadaslar benim eski bir kasa vardi.
dual core e5300 ISLEMCI
3 gb ram
simdi ben buna hd 5670 takmayi dusunuyorum . sizce hangi oyunlari oynar ben lowdada olsa bf3 oynayabilecegimi dusunuyorum.Bide kol alcam fifa ,nfs vb. icin saygili bir sekilde cevaplarsak sevinirim
Saygilar...
kardeş ekran kartını dediin gibi yaparsan sıkıntı olmaz ama işlemcinden artık bişi bekleme sanal çift çekirdek...anakartın hangi modelleri desteklio muhtemelen core serisidir...sen 100 tl ciarı bi paraya ekran kartı alıcan daha bişi yapma pc ye yapmak istiosan yenisini topla sana önerim -
Bende oyle dusunuyorum alirsam belki 2. el bir harddisk bide kol.Ama gonlumde hd 7770 den yana ama darbogaz yapmasa... -
quote:
Orijinalden alıntı: Detected-Ali
Bende oyle dusunuyorum alirsam belki 2. el bir harddisk bide kol.Ama gonlumde hd 7770 den yana ama darbogaz yapmasa...
gerek yok hd770'e ama istiosan yinede yeni pc toplaman lazım günah ekran kartını osisteme takma -
okadar param yok malesef . Ama bu sistem idare eder diye dusnuyorum en sevdigim oyunlar genellikkle football oyunlari oldugu icin fifa,pes,fifa street belki fps olarak cod,bf3
felan olabilir .birde rpglerii severim . -
quote:
Orijinalden alıntı: waswas12
oynatır.ama alırken arkasında sistem gereksinimlerinde 5750 gpulu olduğuna dikkat et.bazı modellerde hd 5750 gpusu kullanılmış
Bende sapphire HD5570 almıştım ama hiç bir windows programında 5570 ibaresi görmedim heryerde 5500 series yazıyor ama ekran kartının soğutusunda falan 5570 yazıyor ? ne kadar fark var acaba neden böyle ? -
Al gitsin5670 i. Kutuyu açtır, güç girişi istiyorda 5750 dir o.
Değilse , 7770 i alırsın,ne kadar kassada 5670 ten gene daha iyi olacaktır,yatırım olur sana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X