Şimdi Ara

Sistemime Uygun Parçalar içi Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bende ROG CG8580 masaüstü pc var, alalı yaklaşık 5 yıl oldu. Sizce bu sistemi yükseltmeliyim yoksa yeni sistem mi toplamak daha mantıklı olur? Eğer hangi yeni parçaları almam gerektiğine dair bilgi verirseniz de çok sevinirim, teşekkürler.
    Pcnin özellikleri: Asus Z77 anakart, Intel Core i7-3770K (4.6 GHz Overclock), 128GB SATA3 SSD, 2TB 7200 rpm 32 mb cache SATA, Nvidia GTX680 2 GB, 16GB DDR3 4X4 RAM, 700 watt güç kaynağı

• dostum sistemin çok güzel hala,zaten herşeyin fiyatı çok yüksek oldugu için baştan sistem toplamana gerek yok
    SSD'in eski ve biraz yavaş ise yeni nesil bir tane alabilirsin 3dnand'lı
    onun haricinde değişecek tek parça var oda ekran kartı,1070ti gibi bir kart alabilirsin,yada biraz bekle forumdaki haberlere göre diğer ay nvdia yeni kartları çıkarıcakmış(ne kadar doğru bilemiyorum)onlardan bi tane alır geçersin olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 1 Temmuz 2018; 16:30:26 >
  • defjamm kullanıcısına yanıt
    Sistemin şahane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

dostum sistemin çok güzel hala,zaten herşeyin fiyatı çok yüksek oldugu için baştan sistem toplamana gerek yok
    SSD'in eski ve biraz yavaş ise yeni nesil bir tane alabilirsin 3dnand'lı
    onun haricinde değişecek tek parça var oda ekran kartı,1070ti gibi bir kart alabilirsin,yada biraz bekle forumdaki haberlere göre diğer ay nvdia yeni kartları çıkarıcakmış(ne kadar doğru bilemiyorum)onlardan bi tane alır geçersin olur biter
    Cevap için çok teşekkür ederim, eğer dediğiniz gibi bir ekran kartı alırsam sistemle uyumlu çalışır mı? yoksa darboğaz yaşar mıyım?
  • defjamm kullanıcısına yanıt
    4.6 ghz e oc edilmiş bir 3770k var dostum,darboğaz felan olmaz kafaya takma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır sistem önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.