Bildirim
sistemime oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Deus ex human revulution
Crysıs serisi
GTA V yi tahminimce 1280x1024 mediumda rahatlıkla oynarsın
Driver san fransisco
Farcry serisi
doğru seçimler olucaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istediğin oyunları açar ama grafikleri kısarsın hatta bazen takılmalar yapabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Andre Citroen
Deus ex human revulution
Crysıs serisi
GTA V yi tahminimce 1280x1024 mediumda rahatlıkla oynarsın
Driver san fransisco
Farcry serisi
doğru seçimler olucaktır.
peki ac unity fall out 4 ac syindi cate felan olurmu witcher
3 bunları açarmı -
Kardeşim marka model ve ram frekansı vs yazarsan tam olmasada %90 la söyleyebilirim sistemim eskisini hala kullandığımdan biliyorum
Witcher 3 açmaz uğraşma bile
Son yazdıkların zor uğraşma onlara
tam sistemi yazarsan marka model daha başka oyunlar yazabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Andre Citroen
Kardeşim marka model ve ram frekansı vs yazarsan tam olmasada %90 la söyleyebilirim sistemim eskisini hala kullandığımdan biliyorum
Witcher 3 açmaz uğraşma bile
Son yazdıkların zor uğraşma onlara
tam sistemi yazarsan marka model daha başka oyunlar yazabilirim.
andre tam sistemim nvida 740 m 1 gb 64 bit ekran kartı 3210m i5 işlemci 2.5 turbo ile 3.1 ram 4+4 her biri 1600mhz 500gbşimdi hdd genel özellikler budur .wicter açmaz demişsin peki ac unity açarmı peki sistemim genel olarak günümzde kötümü nasıl bir sistem buda benim için önemli .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esert751 -- 25 Ocak 2016; 7:38:42 > -
Kardeş ekran kartı haricinde sistem bugünün şartları için fazlasıyla yeterli Assasins creede maalesef ekran kartın Gtx760 falan olsa kaldırmayacağı 5-6 oyun vardır yani ekran kartı haricinde gayet iyi bir sistem Laptop değilmi?
Bu bir laptop ise aman dikkat edin cihazı tamamen yakarsınız. Oynayacağınız oyunun ayarlarına çok dikkat edin. Mümkünse ekstra bir Soğutucu kullanın. -
arkadaşlar tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim tavsiylerinizi dikkate alıcam ve evet soğutucu kullanıyorum oyun önerileri içinde tekrar teşşeküür ederim keyifli forumlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X