Bildirim
Sistemime kaç w psu gider
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
550wlik bir Psu işinizi görecektir.yalnız dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta var ben cep telefonundan yardımcı olduğum için kontrol edemedim Anakartınızın tdp değerini kontrol edin. -
186 TL XILENCE XP GAMING
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38704 -
Anakartınız x4 965 desteklemiyor maalesef. MSI ın 760 çipsetli 125w destekli modeli var 100 liraya onu tercih edin. Oda AM3+
Sisteme kaliteli bir 500 - 550w yeterli. -
Hepinize teşekkürler.
Birşey daha sormak istiyorum bu gtx560 ti yerine gtx460 alsam tüm oyunları dx11 very high phsyx high ta kaldırma ihtimalı % kaç -
%0 ihtimal -
-
FSP yi tercih ederdim. -
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Anakartınız x4 965 desteklemiyor maalesef. MSI ın 760 çipsetli 125w destekli modeli var 100 liraya onu tercih edin. Oda AM3+
Sisteme kaliteli bir 500 - 550w yeterli.
asya bilgisayara gittim adamla inatlaştık 100 tlye uyumlu anakart buldum dedim o bana minimum 115 $ + kdvlik anakart verdi şu anakartın bi linkini versene ya sana güvendim adamla zıtlaştım -
-
Yukarıda arkadaş vermiş bak linki. -
eyw.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X