Şimdi Ara

Sistemime Göre PSU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni topladığım sistem şöyle ;

İşlemci: i5-3450 LGA 1155
    Anakart: P8H61 - M LX
    Ekran kartı: GTX 560

sistemi bugün eski kasama kurdum ancak şöyle bir şey başıma geldi, 350 watt eski psu ile kaldırdım sistemimi, ekran kartına iki tane 6 pinli güç girişi var harici, kutudan 1 tane çıktı psu dan gelen 2 güç kablosunu kabloya bağlayıp ekran kartına verdim, ancak ekrana harici ekran kartından görüntü gelmiyor , vga kablosunu onboard a taktığımda görüntü geliyor yani ne yaptıysam gtx 560 dan görüntü alamadım yardımcı olur musunuz acaba 350 watt yetersiz mi kalıyor ..

Sistemime Göre PSU ?

Sistemime Göre PSU ?

• 2 adet güç girişi olduğu için 2'sinide takmalısınız ve o PSU o ekran kartına yetmez. Bilgisayar açılsa bile sistemi riske atmış olursunuz.. PSU almanız şart bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick_192

merhaba arkadaşlar yeni topladığım sistem şöyle ;

İşlemci: i5-3450 LGA 1155
    Anakart: P8H61 - M LX
    Ekran kartı: GTX 560

sistemi bugün eski kasama kurdum ancak şöyle bir şey başıma geldi, 350 watt eski psu ile kaldırdım sistemimi, ekran kartına iki tane 6 pinli güç girişi var harici, kutudan 1 tane çıktı psu dan gelen 2 güç kablosunu kabloya bağlayıp ekran kartına verdim, ancak ekrana harici ekran kartından görüntü gelmiyor , vga kablosunu onboard a taktığımda görüntü geliyor yani ne yaptıysam gtx 560 dan görüntü alamadım yardımcı olur musunuz acaba 350 watt yetersiz mi kalıyor ..

Sistemime Göre PSU ?

Sistemime Göre PSU ?

dostum benzer bir sistem kullanıyorum
    ve acilen en az 420 watt lık bir psu al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.