Şimdi Ara

Sistemime Göre Oyun Tavsiyeleri!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sistemime Göre Her Türlü Oyun Tavsiyesi bekliyorum.Yanlız sadece oyun adı vermeyin lütfen biraz oyundanda bahsedin.

Sistemim;

AMD Sempron 2800+
    512 MB DDR2
    Radeon 9200/9250 Series

• Prince of Persia Warior Within
    Kaldırır sanırsam. Tomb Raider türü bir aksiyon oyunu. Combolar falan acayip eğlenceli.
    Worms Armagedon
    2d oyunlarının kralı diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rkhan

Prince of Persia Warior Within
    Kaldırır sanırsam. Tomb Raider türü bir aksiyon oyunu. Combolar falan acayip eğlenceli.

• Peki Daha böyle durmadan adam öldürmediğimiz geren ve FPS olmayan bir oyun öneriniz varmı.Yani durmadan vurdukça vur oyunlar bayıyıor.RPG'ler varsa bildiğiniz böyle Skilllerin oldugu (Fable Gibi) onlar iyi olur.
  • Gothic 2 süper ama biraz kasar büyücü seni kasabaya yolluyo kasabaya giriosu şovalye olman lazım senden bazı görevleri yerine getirmeni istiyorlar kasabadaki bazı adamlarla felan görüşüosun daha sonra orclar ejderhalar börtü böcek troll derken oyun bitio :D Devasa bir haritası var at eşşek olmadığı için tabanvay olayı sıkıyo onun dışında haritada keşfedebilecek büssürü yer var mağaralar mezarlar felan.Kontroller baya zorlar ilk başta beceremessen oyundan bile soğuya bilirsin ama oyunu çözüncü mükemmel ve sürükleyici bir oyun olduğunu göreceksin.İngilizcen varsa daha iyi yoksa zaten tam çözümden yardım alman gerekecek oyundaki görev sıralamaları ve sonda yapacağın keşif seyahati için toplaman gerek adamları belli bir diyalog sırasına göre ayarlıyosun yoksa deneme yanılmayla ohooo ölme eşşem ölme hesabı hayatta bitiremessin oyunu.Gothic 3 veriyo lvl onuda kaçırma derim çalışmaz ama ilerde oynarsın
    Gta San andreasıda kasar ama oynarsın
    The Suffering fpsdir ama korku tabanlı tek başına oynarsan baya sarıo.Oyundaki bir bölüm eğer gelebilirsen mükemmel bir ambiansa sahip kaçırma derim.
    Mobile forces var oda güzel deatmach felan süper oluo botlarla arabalar var işte oyalar
    Resident evil 4 çalışırmı bilmem ama oda güzeldir ondada silahlarını geliştiriosun korku tabanlı bir oyun oda tekbaşına oyna derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alastair
    Arkadaşlar Sistemime Göre Her Türlü Oyun Tavsiyesi bekliyorum.Yanlız sadece oyun adı vermeyin lütfen biraz oyundanda bahsedin.

Sistemim;

AMD Sempron 2800+
    512 MB DDR2
    Radeon 9200/9250 Series

Super mario adventure
  • Alien Shooter ve Shadowground oyunlarınıda deneyebilirsin tam istediğin gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersinciex

quote:

Arkadaşlar Sistemime Göre Her Türlü Oyun Tavsiyesi bekliyorum.Yanlız sadece oyun adı vermeyin lütfen biraz oyundanda bahsedin.

Sistemim;

AMD Sempron 2800+
    512 MB DDR2
    Radeon 9200/9250 Series

Super mario adventure

Piyasada kaldımı ki?

quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

Gothic 2 süper ama biraz kasar büyücü seni kasabaya yolluyo kasabaya giriosu şovalye olman lazım senden bazı görevleri yerine getirmeni istiyorlar kasabadaki bazı adamlarla felan görüşüosun daha sonra orclar ejderhalar börtü böcek troll derken oyun bitio :D Devasa bir haritası var at eşşek olmadığı için tabanvay olayı sıkıyo onun dışında haritada keşfedebilecek büssürü yer var mağaralar mezarlar felan.Kontroller baya zorlar ilk başta beceremessen oyundan bile soğuya bilirsin ama oyunu çözüncü mükemmel ve sürükleyici bir oyun olduğunu göreceksin.İngilizcen varsa daha iyi yoksa zaten tam çözümden yardım alman gerekecek oyundaki görev sıralamaları ve sonda yapacağın keşif seyahati için toplaman gerek adamları belli bir diyalog sırasına göre ayarlıyosun yoksa deneme yanılmayla ohooo ölme eşşem ölme hesabı hayatta bitiremessin oyunu.Gothic 3 veriyo lvl onuda kaçırma derim çalışmaz ama ilerde oynarsın
    Gta San andreasıda kasar ama oynarsın
    The Suffering fpsdir ama korku tabanlı tek başına oynarsan baya sarıo.Oyundaki bir bölüm eğer gelebilirsen mükemmel bir ambiansa sahip kaçırma derim.
    Mobile forces var oda güzel deatmach felan süper oluo botlarla arabalar var işte oyalar
    Resident evil 4 çalışırmı bilmem ama oda güzeldir ondada silahlarını geliştiriosun korku tabanlı bir oyun oda tekbaşına oyna derim.

Resident Evil'a sistemim yetiyor ama sırf ekran kartının Pixel Shader'i düşük diye oynayamıyorum.Sufferingi oynadım bir süre baya atmosfer baydı Çöpe yolladım.San Andreas zaten yüklü arada oynuyorum Low ayarda 1024x Çözünürlükte Kasmadan oynuyorum. Gothic 2 yi oynadım bi ara ama grafikler sarmadı onuda çöpe yolladım. Mobile Forces'e bakıyorum netten.

Alien Shooter serisi çok bayıyor.ShadowGround'a bir bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastair -- 2 Mart 2010; 14:05:42 >

• Hocam Yokmu başka önerisi olan?
  • Prince of Persia Warior Within diyebilirim bende
  • ben sitemden pek anlamıyorum ama sanırsam benim ekran kart 256 megabyte hangi oyunları oynamam konusunsun yardımcı olacak birisi var mı şimdiden teşekürlerr...
  • Thief 3'ü kurdum arkadaş tavsiyesi üzerine.Gittim aldım indirimde 20 TL'ye.Arkadaşlar tamamen berbat!O kadar karışık bir menüsü varki.Oyunda iyi yön olarak Yapay zekası ve Seslendirmeler çok iyi ama gerisi berbat.Zaten Default Ayarlarda bile ışıklı yerlerde kasıyor.
  • Gothic 2yi tekrar deniyeceğim DVD'yi bulabilirsem.
  • Dostum sistemin düşük ne dim half life 2 yi bitir dicem oynamışsındır.Gothic 2 yi tam çözümüyle oyna grafikleri düşük dediğin oyunu senin sistem ıkınarak kaldırıyo o sisteme fazla bi grafik bekleme, machinarium var points and click türünde bulmaca çözerim diyosan süper bir oyundur.
  • Murat hocam Gothic 2'yi oynadım ciddiyim hiç ayar kısmadan rahat oynadım biraz ama bayıyo.Yani grafikleri kötü değilde ortam biraz iç karartıyor.Benim Oynamak istediğim oyun aslında Portal ama sistem yetmiyor.Severim Portal gibi zeka oyunlarını.HL2 yi oynamadım onu arıyorum bulsam alıcam.
  • quote:

Murat hocam Gothic 2'yi oynadım ciddiyim hiç ayar kısmadan rahat oynadım biraz ama bayıyo.Yani grafikleri kötü değilde ortam biraz iç karartıyor.Benim Oynamak istediğim oyun aslında Portal ama sistem yetmiyor.Severim Portal gibi zeka oyunlarını.HL2 yi oynamadım onu arıyorum bulsam alıcam.

Manhicariumu oyna o zaman dostum portalı sevdiysen onuda oynarsın gothic 2 yi açdıysan portalı nasıl açamadınkine ben 2sinide 256 ramle açtım yahu

The punisher var oda güzel oyundur. The thing var bulabilirsen bu oyunada bak eskidir korku temalı bir oyun bulmacalarda oldukça mevcut oyunda.
  • Arkadaşlar biraz çabuk cevap verirseniz iyi olur.Teşekkürler...

Sistemim:
    Intel 915 Chipset Family
    Intel Pentium 4 3.20 Ghz [ÇİFT ÇEKİRDEK]
    2 GB DDR 2 Ram
    Nvidia 9400 GT 1 GB Ekran Kartı

NOT:Arkadaşlar oyunun tüm özelliklerini minumum'a getirdiğimde HİÇ kasmadan oynayabilir miyim?Benim için önemli olan bu...
    Hiç kasmadan oynamak istiyorum tamamı minimumda olursa olur mu?
    Şimdiden teşekkürler...

Oynamak istediğim Oyun:
    THE SABOTEUR

Sistem Gereksinimleri:
    Minimum donanım:

* İşlemci: Core 2 Dual Core 2,4 GHz
    * RAM: 2 GB
    * Direct-X Version: Direct-X 9.0c
    * Ekran Kartı: Nvidia Geforce 7800 GTX
    * Sabit Disk: 7 GB

Tavsiye edilen donanım:

* İşlemci: Quad Core 2,8 GHz
    * RAM:: 2 GB (Windows XP) veya 3 GB (Windows Vista/7)
    * Direct-X Version: Direct-X 9.0c
    * Ekran kartı: nVidia 8800 GT
    * Sabit Disk: 7GB

• valla sana far cry 2 gider gibi güzel oyundur adada geçiyo afrikada teröristler falan işte
  • Arkadaşlar mesajı tam okuyun
    THE SABOTEUR çalışır mı? onu söyleyin
    Teşekkürler şimdiden
  • Çalışmaz.Git KOTOR al oyna.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.