Şimdi Ara

Sistemime ekran kartı tavsiyeniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende nividia 7300LE ekran kartı var yüklü oyunlarda 5-10 fps yi geçmiyor... ekran kartlarının diğer donanımlarla uyumluluğu diye bişey varmı? örneğin ramım 2x1024 DDR2 667 Mhz.. şimdi DDR3 olan ekran kartları var... bu ekran kartları sistemimle uyumlu olurmu?

Kısacası bana en iyi ekran kartı 150-200 ytl arası sistemimle uyumlu olacak tavsiye edebilirmisiniz... Lost planet, ghost recon v.b. oyunlarında tam verim alacağım... şimdiki ekran kartımla çok ağır oynanıyor...

sistemim imzamda

ekran kartım bilgileri

• ekran kartının ramleri ile sistemde kullanılan ram birbirinden bağımsızdır.Yani ikisi arasında bir uyum olma zorunluluğu yok.Verdiğin bilgilere göre anakartın pci-ex 16, yani şu ana kadar çıkmış son grafik veri yolu biçimi.Sadece buna dikkat ederek bir kart alacaksın.150-200 ytl arasında dx10 destekli birşey istersen en cazip palit 8600gt sonic+ var.Ama dx9 oyunları benim için daha önemli yüksek çözünürlükte yüksek ayarlarda oyunları açıyım dx10 önemli değil dersen x1950 pro lara bak
  • ::ExtremE:: hocam çok teşekkürler tavsiyen için.... DX10 destekli palit aldığımda yani x1950 pro kadar verim alamazmıyım DX9 dan... kafam karıştı.
  • şimdi x1950pro 256 bit 8600gt sonic 128 bit.Eğer hayvani çözünürlükte aa+af açık rahat oynuyum dersen x1950 alacaksın.8600gt ler 128 bit olduğundan yüksek çözünürlükte x1950 prodan mutlaka geri kalacaktır.Bana sorarsan ne x1950 al ne 8600gt.Biraz bekle piyasaya şu 2900gt-pro lar falan bi girsin ondan sonra uygun olanı alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

şimdi x1950pro 256 bit 8600gt sonic 128 bit.Eğer hayvani çözünürlükte aa+af açık rahat oynuyum dersen x1950 alacaksın.8600gt ler 128 bit olduğundan yüksek çözünürlükte x1950 prodan mutlaka geri kalacaktır.Bana sorarsan ne x1950 al ne 8600gt.Biraz bekle piyasaya şu 2900gt-pro lar falan bi girsin ondan sonra uygun olanı alırsın

.Eğer hayvani çözünürlükte aa+af açık rahat oynuyum dersen x1950 alacaksın
    evet evet hayvani bi çözünürlük itsiyom

Bir de 256 Mb ile 512 MB olanlar var aynı modelin.... arada 40-50 ytl oynuyor.... 512 nin ne gibi avantajı olur.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd49171 burdaki 512 mb x1950pro... yalnız anlayamadığım, arkasındaki LCD ekran kablosunun takıldığı yuvaya benzemiyor arkadaki giriş... LCD ekran fişini nasıl uyduracaz bu yuvaya anlamadım.

• 7600 gt veya 8600 gt işini görür. veya seninde üzerinde durduğun 1950 ler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

şimdi x1950pro 256 bit 8600gt sonic 128 bit.Eğer hayvani çözünürlükte aa+af açık rahat oynuyum dersen x1950 alacaksın.8600gt ler 128 bit olduğundan yüksek çözünürlükte x1950 prodan mutlaka geri kalacaktır.Bana sorarsan ne x1950 al ne 8600gt.Biraz bekle piyasaya şu 2900gt-pro lar falan bi girsin ondan sonra uygun olanı alırsın

.Eğer hayvani çözünürlükte aa+af açık rahat oynuyum dersen x1950 alacaksın
    evet evet hayvani bi çözünürlük itsiyom

Bir de 256 Mb ile 512 MB olanlar var aynı modelin.... arada 40-50 ytl oynuyor.... 512 nin ne gibi avantajı olur.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd49171 burdaki 512 mb x1950pro... yalnız anlayamadığım, arkasındaki LCD ekran kablosunun takıldığı yuvaya benzemiyor arkadaki giriş... LCD ekran fişini nasıl uyduracaz bu yuvaya anlamadım.

o dvi çıkış arkadaşım kutu içinde çevirici vardır monitörünü takarsın yani kafanı yorma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=3535&IID=67715#

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1916

Saphire nin çok ısındığını okumuştum bazı forumlarda..

Bide powercolor lar marklar var... sapphire mi powercolor mu almalıyım... yukarıda resim ve linkleri verdim.

400 w psu var... casper marka güç yeterli olurmu bide?

• Güç kaynağına güvenme derim ama ikisinden birini seçeceksen Powercolor derim.Sapphire kendim de kullanıyorum.Sadece sıcaklık sorunu var(Loadda 80 lere kadar çıkıyo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birol_12

Güç kaynağına güvenme derim ama ikisinden birini seçeceksen Powercolor derim.Sapphire kendim de kullanıyorum.Sadece sıcaklık sorunu var(Loadda 80 lere kadar çıkıyo)

Güç kaynağı ne kadar olmalı hocam.. bu kurtarmazmı yani
  •  Sistemime ekran kartı tavsiyeniz.

Bunu almak için mail gönderdim.

Bana bi de psu aldıracaksınız anlaşılan..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=1012&Productid=bd71007#tablnk bu yeterlimi 500 w

• Bu PSU oldukça kaliteli ve methedilen bir PSU,
    1950Pro için fazla fazla yetecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Bu PSU oldukça kaliteli ve methedilen bir PSU,
    1950Pro için fazla fazla yetecektir...

Teşekkürler TRQX kardeş... kargom yolda
  • Ya arkadaşlar PSu kargosu yolda da ekran kartını alamadım.. gigatek i aradım adamlar diyor elimizde yok... 1 hafta sonra bekliyoruz aama o da garanti gelir diyemeyiz diyorlar... sitede var görünüyor ben de siparişi iptal ettim...

nerden bulabilirim powercolor 256 bit... veya tull olabilir... uygun fiyata.
  • Yokmu yardım edebilecek bi Allaın kulu
  • inventusda var 160$+kdv
  • T
    quote:

Orjinalden alıntı: bilinmiyorki

inventusda var 160$+kdv

Teşekkürler ama ben x1950pro powercolor marka arıyordum..
  • hic bir farkı yok ki.. ama siz bilirsiniz fazladan 100ytl boşa vermek istiyorum diyorsanız buyrunhttp://www.ekonomikticaret.com/Product.aspx?_pId=2142539&_catId=1532
  • sapphire nin fazla ısındığını yazmışlardı arkadaşlar o yüzden yaani ..

yoksa niye fazladan 100 ytl verimki..
    Aziz mübarek günde gider bi ihtiyaç sahibine veririm daha iyi olur.
  • ısınma problemi diosanız powercolor alana kadar sapphire alın 100ytlden ucuza da bi tane vga cooler takarsınız hem powercolordan cok cok daha iyi bi sogutmaya sahip olursunuz hem de az da olsa daha ucuza aynı chipsetli bi ekran kartı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.